in

Fájdalom volt látni a fejfát, s rajta a felírást: „Kesjár Csaba, élt 26 évet”.

Eltemették Kesjár Csabát – mutatjuk az az a cikket, amit a Dolgozók Lapja 1988. júliusában megjelent számában közöltek.

Kedden délután, a Farkasréti temetőben hozzátartozók, versenyzőtársak, sportbarátok, ismerősök-is- meretlenek százai kísérték utolsó útjára a tragikus körülmények között elhunyt Kesjár Csaba autóversenyzőt.

A kitűnő sportember, a Forma—3-as csapat vendégpilótája, június 24-én, a Nürnberg melletti Nrisringen edzés közben szenvedett halálos balesetet. EIhunytával a magyar és a nemzetközi autósportot fájó veszteség érte.

Kesjár Csaba koporsójánál a Magyar Autó- és Motorsport Szövetség versenyzői és aktivistái, valamint a sportoló pályafutását támogató Hungexpo vállalat dolgozói álltak díszőrséget.

A ravatalnál Nádasdi János, a MAMSZ főtitkára búcsúzott Kesjár Csabától.

Beszédében emlékezett a kezdetre, Kesjár Csaba első versenyeire, a bajnokságokra. Emlékezett arra a sportemberre, aki már sosem éri el álmát, a Forma—1 világát. Végezetül ezt mondta: „Az általad megkezdett úton barátaid, sporttársaid haladnak tovább”.

Günther Schäfer, a norisringi verseny nyugatnémet rendezője, majd Palaticz András, a Hungexpo igazgatóhelyettese beszélt arról a fájdalomról, amit a kitűnő sportember halála jelent.

Ezután a temetésen megjelentek a gyászzene hangjaira megindultak a sír felé. Fájdalom volt látni a fejfát, s rajta a felírást: „Kesjár Csaba, élt 26 évet”.

A gyászszertartás végén a sírt elborították a kegyelet és a megemlékezés virágai.

Szólj hozzá!
Hirdetés

Kesjár Csaba utolsó útja: “már sosem éri el álmát”

VI. Ostorosi Rozé Fesztivál 2022- Íme a fesztivál részletei!