in ,

Farm VIP 2021 14. rész – nézd meg!

Farm VIP 2021 14. rész – nézd meg!

A Farm VIP főszereplői ismert emberek, akik a modern világ kényelmét feladva leköltöznek egy vidéki nagybirtokra, ahol önellátóan és önfenntartóan, nomád és sokszor embert próbáló körülmények között kell boldogulniuk áram, csapvíz, technikai eszközök és nagybevásárlás nélkül. A műsor szereplőinek gondoskodniuk kell a mindennapi alapfeladataikról: a háztáji állatok ellátásáról, a birtok gondozásáról, a lakóhelyük rendben tartásáról és a napi betevőjük előteremtéséről, valamint elkészítéséről.

A műsor első felében a sztársereg két csapatra oszlik, és a birtok két egymástól távoli pontján élik mindennapjaikat. Az egyikük egy valamivel komfortosabb parasztházban, míg a másik társaság egy minden kényelmet nélkülöző pajtában próbál boldogulni. A két csapatnak nemcsak a körülményekkel kell megküzdeniük, hanem egymással is. Mindennapi teendőik mellé ugyanis rendre kapnak a gazdától termelési feladatokat.

Ezek a falusi élet mindennapjaihoz kapcsolódó munkák jelentik a versenyt a két társaság között. Amelyik csapat gyengébben teljesít az adott feladatban, annak Farmgyűlést kell tartania, melynek során a játékosoknak haza kell küldeniük egyik társukat. A termelési feladatok mellett az izgalomról és a feszültségről a műsor nagyszabású játékai gondoskodnak, melyek során a sztárok hol csapatban, hol egyénileg mérhetik össze erejüket, tudásukat és ügyességüket egymással. A műsor egy adott pontján a még versenyben lévő tagok összeköltöznek és ugyan innentől együtt élnek, de már egyénileg küzdenek a főnyereményért.

Nézd meg – Farm VIP 2021 14. rész

Szólj hozzá!
Hirdetés

Hal a tortán 2021 30. rész – nézd meg!

TV2 Farm VIP 2021 – íme a szereplők névsora