in

Farm VIP 2021: íme a kiesők névsora

Farm VIP 2021: íme a kiesők névsora.

December 3-ai adás

A tizedik adásban komoly próbatétel várt a Piros csapatra. Farmgyűlést kellett tartaniuk, a párbaj következtében pedig egy újabb játékos – ezúttal Erdélyi Mónika – intett búcsút a Farmnak.

November 25-ei adás

Hirdetés

Elérkezett a Farm VIP 2. évadának első Farmgyűlése, ahol a sárgáknak kellett Párbajozniuk. Hogy ki hagyta el a farmot, az a teljes adásból kiderül!

Heatlie Dávid befejezte a játékot

Hatalmas tapssal köszöntek el Heatlie Dávidtól a csapattársak, Demcsák Zsuzsa is alig hitte el, amit látott.

Gyepes Gábor ellenfelét méltatta: Dávid óriásit bizonyított. Egy pillanatig sem adta fel Heatlie Dávid, Gyepi pedig hálás, amiért őt választotta ki csapattársa.

November 24-ei adás

Schmuck Andor a piros csapatból sérülése miatt feladta a versenyt.

November 22-től, hétköznap esténként ismét megnyílik A Farm VIP gazdaságának kapuja.

Az otthon kényelmét, a hétköznapi rutint és a technikai eszközöket hátrahagyva költöznek be a hírességek egy birtokra, ahol a régi idők világába csöppenve egy önállátó gazdaságban kell megteremteniük a napi betevőt, miközben vadonatúj termelési feladatokban és erőt próbáló ügyességi játékokban is győzelemre kell vinniük a csapatukat.

Sárga színekben Erdélyi Mónika, Heatlie Dávid, Henry Kettner, Papadimitriu Athina, Oláh Gergő, az Exatlon 2021 női döntőse, Buzás Dorottya, valamint a csapat sportoló sztárpárja, Póth Dia és Gyepes Gáborküzd majd, míg a pirosak nyolcasát Bódi Sylvi, Kammerer Zoltán, Schmuck Andor, Singh Viki, a zeneszerzőként tevékenykedő Fehér Holló, a Luxusfeleségek sztárja, Nagy Noémi, valamint Jolly és párja, Szuperák Barbi erősíti majd.

Az adásokat követően ismét izgalmas kulisszatitkokkal, meglepő szembesítésekkel és feloldatlan konfliktusokkal jön a Farm VIP háttérműsora, a Farm, ahol éltünk, Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti műsorvezetésével.

Emellett a tavalyi évad győztese, Novák Zalán az idei széria online riportereként hozza el a legjobb extra tartalmakat és exkluzív interjúkat a Farm VIP kísérőműsorában, azok számára, akik a sztárok vidéki mindennapjainak egyetlen pillanatáról sem szeretnének lemaradni.

Szólj hozzá!
Hirdetés

Hal a tortán 2021 25. rész – nézd meg!

Válogatáskazetta teljes film magyarul videa