in

Farm VIP 2021: íme a kiesők névsora

Farm VIP 2021: íme a kiesők névsora.

December 3-ai adás

A tizedik adásban komoly próbatétel várt a Piros csapatra. Farmgyűlést kellett tartaniuk, a párbaj következtében pedig egy újabb játékos – ezúttal Erdélyi Mónika – intett búcsút a Farmnak.

November 25-ei adás

Elérkezett a Farm VIP 2. évadának első Farmgyűlése, ahol a sárgáknak kellett Párbajozniuk. Hogy ki hagyta el a farmot, az a teljes adásból kiderül!

Heatlie Dávid befejezte a játékot

Hatalmas tapssal köszöntek el Heatlie Dávidtól a csapattársak, Demcsák Zsuzsa is alig hitte el, amit látott.

Gyepes Gábor ellenfelét méltatta: Dávid óriásit bizonyított. Egy pillanatig sem adta fel Heatlie Dávid, Gyepi pedig hálás, amiért őt választotta ki csapattársa.

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

November 24-ei adás

Schmuck Andor a piros csapatból sérülése miatt feladta a versenyt.

November 22-től, hétköznap esténként ismét megnyílik A Farm VIP gazdaságának kapuja.

Az otthon kényelmét, a hétköznapi rutint és a technikai eszközöket hátrahagyva költöznek be a hírességek egy birtokra, ahol a régi idők világába csöppenve egy önállátó gazdaságban kell megteremteniük a napi betevőt, miközben vadonatúj termelési feladatokban és erőt próbáló ügyességi játékokban is győzelemre kell vinniük a csapatukat.

Sárga színekben Erdélyi Mónika, Heatlie Dávid, Henry Kettner, Papadimitriu Athina, Oláh Gergő, az Exatlon 2021 női döntőse, Buzás Dorottya, valamint a csapat sportoló sztárpárja, Póth Dia és Gyepes Gáborküzd majd, míg a pirosak nyolcasát Bódi Sylvi, Kammerer Zoltán, Schmuck Andor, Singh Viki, a zeneszerzőként tevékenykedő Fehér Holló, a Luxusfeleségek sztárja, Nagy Noémi, valamint Jolly és párja, Szuperák Barbi erősíti majd.

Az adásokat követően ismét izgalmas kulisszatitkokkal, meglepő szembesítésekkel és feloldatlan konfliktusokkal jön a Farm VIP háttérműsora, a Farm, ahol éltünk, Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti műsorvezetésével.

Emellett a tavalyi évad győztese, Novák Zalán az idei széria online riportereként hozza el a legjobb extra tartalmakat és exkluzív interjúkat a Farm VIP kísérőműsorában, azok számára, akik a sztárok vidéki mindennapjainak egyetlen pillanatáról sem szeretnének lemaradni.

Szólj hozzá!
Hirdetés

Hal a tortán 2021 25. rész – nézd meg!

Válogatáskazetta teljes film magyarul videa