Fatmagül – szereplők, tartalom

Hirdetés

Ajánló – Követheted álmaidat, megtalálhatod a boldogságot, de minden egy csapásra semmivé válhat. Szívbemarkoló történet szerelemről és végzetről. A nagy sikerű török sorozat először Magyarországon!

Az elbűvölő Fatmagül egy csendes, török faluban éli átlagos életét. Bátyja és nagynénje tejüzemet működtet, vőlegénye, Mustafa pedig halászként dolgozik. Az álomvilágból egy felfoghatatlan esemény rántja őt vissza a valóságba. Három fiatal férfi, Selim, Vural és Erdoğan megerőszakolja a lányt.

Selim a híres Yaşaran-család sarja, aki éppen eljegyzési partit tart azon az estén. A szörnyű tettnek hamar híre megy, így a gazdag család kénytelen mielőbb megoldást találni, és rágalomnak beállítani az erőszakot a menyasszony, Meltem családja előtt is. A felfordulás közepette a negyedik barát viszi el a balhét.

Bár Kerim nem tett semmit azon a bizonyos estén, Yaşaranék meggyőzik őt, hogy az az egyetlen megoldás, ha magára vállalja a tettet és feleségül veszi Fatmagült. Miután a lány családját pénzzel hallgattatják el, házasságra kényszerítik a két fiatalt. Ekkor az ifjú pár a nyüzsgő Isztambulba menekül a kegyetlen falubéli pletykák elől, egy új élet reményében…

Szereplők

Fatmagül Ilgaz Beren Saat
Kerim Ilgaz Engin Akyürek
Mustafa Nalçin Firat Celik
Münir Telci Murat Daltaban
Vural Namli Bugra Gülsoy
Erdogan Yasaran Kaan Tasaner
Meltem Yasaran Seda Güven
Selim Yasaran Engin Ozturk

Alkotók

RENDEZŐ: Hilal Saral
FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Vedat Türkali
ZENESZERZŐ: Toygar Isikli
OPERATŐR: Nilgun Nalcaci
PRODUCER: Kerem Çatay
VÁGÓ: Gokce Bilgin Kilic

Hirdetés

Szólj hozzá!

Watch Dragon ball super