in

Fő a biztonság!

Manapság bármibe is fogsz, egészen hamar szóba kerül a biztonság. Az autókat számtalan olyan eszközzel szereled fel, amely gondoskodik a testi épségedről. Szűrővizsgálatokra jársz, hogy minél nagyobb biztonságban tudd az egészséged, és meg tudd előzni a nagyobb bajt. Gyermekedet, házi kedvencedet, otthonodat és egyéb ingóságaidat is felkészülve véded.

 

Miért épp a nemi szerved, és rajta keresztül a teljes tested maradna ki ebből az extra védelemből? Mai írásunkban az óvszert vesszük górcső alá, ugyanis bárhogy is jönnek-mennek a trendek, ez még mindig az egyik legnagyobb biztonságot nyújtó védelmi eszköz.

Először is válassz megfelelő méretet!

 

Igen, mindenki ismeri a szakállas poént, amikor a drogériában a legnagyobbat kéred az óvszerből. Szerencsére ha a SZEXSHOP.hu óvszereiből rendelsz, akkor nem kell senkinek megfelelni, nem kell senki előtt felvágni, bátran választhatod a valós méretedet.

 

De hogy hogyan tudod meg, hogy mekkorát válassz? Ehhez csupán egy mérőszalagra vagy cérnára lesz szükséged. A hímvessződ legvastagabb részén érjen körbe a centi vagy a cérna, majd amikor ezzel megvagy, akkor az utóbbi esetben használj vonalzót is. Ha megvan a centiméter, akkor oszd el kettővel, és úgy megkapod az ideális óvszerméretet.

 

Ahhoz ugyanis, hogy valóban a rendeltetésének megfelelően tudd használni, nem lehet se túl kicsi (kiszakadhat, kényelmetlen), se túl nagy (leesik, bent marad). Így aztán valóban érdemes időt szánni az ideális méret megtalálására.

 

Az extrákról se feledkezz meg!

 

Persze nem csupán védelmi funkciót lát el ez az eszköz, hanem annál jóval többet tehet érted. A technológiai fejlődésnek hála ma már nagyon sokféle kapható a piacon, így még akkor is érdemes egyet-kettőt kipróbálni, ha amúgy állandó partnered van, és ráadásul még a fogamzásgátlást is egyéb módon oldjátok meg. Mutatjuk, mik közül válogathatsz:

 

  • Mivel a legtöbb gumi latexből készül, viszont akad, aki allergiás rá, ezért kifejlesztettek latexmentes változatot is.
  • Létezik extra erős, amely akár még az anális közösülést is jól bírja.
  • Ám van extra vékony is, amellyel nagyban fokozható az élvezeti érték.
  • Választhatsz ízesítettet, amelynek használata során akár még az orális szex is szóba jöhet.
  • Vásárolhatsz olyat, amelyet felhúzva meg tudod gátolni a korai magömlést – méghozzá az óvszer belsejébe kent benzocainnak hála.
  • De persze akad luxuskategória is, amely esetében biztos lehetsz abban, hogy nem fog kilyukadni.

 

Amint látod, bőven akad választék! Már csak döntened kell!

 

Egy jó óvszer kiváló szolgálatot tesz!

 

Ahogy a fentiekből is látszik, nem csupán a nemi betegségektől és a nem kívánt terhességtől véd meg ez a termék, hanem még fel is dobja a szexuális életedet.

 

Akár párban élsz, akár szingli vagy, mindenképpen jól fog jönni, ha az éjjeliszekrényedben ott lapul néhány fajta óvszer. Vigyázz azonban, ha magadnál akarod hordani, semmiképpen se a zsebedben tedd, ugyanis ott nagyon gyors roncsolódásra lesz képes a gumióvszer.

Szólj hozzá!

Quimby – Class & Roll az MVM Dome-ban: jegyek itt!

Aradszky László – Isten véled, édes Piroskám