in

Foci EB 2024 tippjáték – íme a lehetőségek

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnoksággal kapcsolatban számos tippjáték lehetőség érhető el, ahol értékes nyereményeket lehet nyerni. Íme néhány kiemelkedő opció:

iPon.hu Tippjáték

Az iPon.hu 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság tippjátékában értékes nyereményeket lehet nyerni, beleértve elektronikai eszközöket. A résztvevők pontokat gyűjthetnek a meccsek eredményeinek megtippelésével. Regisztráció szükséges a játékhoz. További részletek itt.

Kockashop Tippjáték

A Kockashop.hu 2024-es EB tippjátékában LEGO® készleteket lehet nyerni. A résztvevők pontokat gyűjthetnek a helyes tippekkel, amelyeket LEGO® készletekre válthatnak be. A játék 2024. június 10-én kezdődik és július 14-én zárul. További részletek itt.

24.hu Tippjáték: A 24.hu applikációján keresztül futó tippjátékban a résztvevők értékes nyereményekért versenyezhetnek, mint például egy Hisense 55U7KQ 4K UHD Smart TV, egy Hisense HS214 Soundbar, vagy a hivatalos EB meccslabda. A játékban pontokat gyűjthetnek a meccsek eredményeire tett tippekkel, és a tíz legtöbb pontot gyűjtő játékos garantált ajándékot is kap​ (24.hu Tippjáték)​.

Media Markt Tippjáték: A Media Markt is szervez egy tippjátékot, ahol a résztvevők regisztráció után tippelhetnek a meccsek eredményeire. A nyeremények között találhatók vásárlási utalványok és egyéb értékes ajándékok​ (MMapp)​.

Házak Áruháza Tippjáték: Ez a tippjáték értékes vásárlási utalványokat kínál nyereményként, például 50.000 Ft, 25.000 Ft és 10.000 Ft értékben. A regisztráció és a tippelés egyszerűen elvégezhető a weboldalukon​ (Házak Áruháza)​.

Ezek a lehetőségek kiváló módot kínálnak arra, hogy még izgalmasabbá tegyük a 2024-es foci EB-t, és akár értékes nyereményekre is szert tegyünk. Ne felejtsd el ellenőrizni a részvételi feltételeket és a játékszabályzatot minden egyes platformon!

Szólj hozzá!

Napi Mázli nyerőszámok fríss – íme a június 10-ei sorsolás eredménye

Foci EB 2024 kabala – infok itt!