in

Gyász! Poór Péter megrendülten emlékezett barátjára

Szerettei, barátai, pályatársai és rajongói búcsúznak el Harangozó Teritől a budapesti Szent István Bazilikában. Poór Péter megrendülten emlékezett kolléganőjére, és ahogy mondta, legjobb barátjára.

– 1965-ben banális módon ismerkedtünk meg, azóta tűzön, vízen át tartott a barátságunk. Egy távoli buszra ültem fel, amikor egy csinos, kedves fiatal lány megszólított, hogy tegyem el a bőröndömet, mert le szeretne ülni.

“Volt, amikor azt gondoltuk, több is lehet köztünk”

Beszélgetni kezdtünk, kiderült, hogy ő is énekes. Telefonszámot cseréltünk, és azóta párhuzamosan futott a pályánk, töretlen volt a barátságunk.

Volt, amikor azt gondoltuk, több is lehet köztünk. Terikét elvittem egy táncos helyre Budapestre, emlékszem, meg kellett mutatnia a személyi igazolványát, mert nem hitték el neki, hogy elmúlt 18. Őt felkérte egy magas fiú, én pedig megláttam egy gyönyörű szőke lányt. Másnap megbeszéltük telefonon, köztünk marad a barátság.

– A párhuzamosok a végtelenben találkoznak, egy angyallal kevesebb lett a Földön, de eggyel több odafönt – búcsúzott könnyeivel küszködve a kristálytiszta hangú énekesnőtől Poór Péter.- írja a Blikk.

Szólj hozzá!

Ma délután Othello Gyulaházán

Aradszky László: “Terike pályája mindig a csúcson volt, és…”