Halász Judit CD-k, kiadványok – rendelés, vásárlás

Hirdetés

Összeállításunkban azokat a netes forrásokat szedtük össze, ahol Halász Judit kiadványokhoz tudsz hozzájutni.

Halász Judit Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, énekesnő, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

Összeállításunkból Halász Judit  kiadványokhoz juthatsz hozzá.

Jó válogatást kívánunk!

Halász Judit – Orosz Ildikó – Nem születtem varázslónak

Halász Judit …és a Cipő – CD

Boldog születésnapot! – 3 mesefilm Halász Judit dalaival

Szeresd a testvéred

Ismert versek mellett Bródy János és Bódi László szerzeményei szerepelnek Halász Judit legújabb nagylemezén. A Szeresd a testvéred című album a 2007 őszi kínálat egyik legérdekesebb darabja. Halász Judit kellemes hangja, a vidám ritmusok, bohókás rímek nemcsak a legkisebbek körében számíthat sikerre, a színész-énekesnő albumait az idősebb korosztály tagjai is szívesen hallgatják. A meghitt hangulatú, kedves lemez iránt – mely 2007. október 24-én került a boltokba – óriási az érdeklődés. Az album ezúttal egy koncepció mentén készült, a dalok többsége a testvérkapcsolatokról szól.

A kedves, meghitt hangulatú album borítóján Halász Judit az unokáival látható. A két kicsi között mindössze másfél év a korkülönbség. A szülők minden igyekezete ellenére a nagyobbik gyerek úgy élte meg a kistestvére érkezését, hogy neki kevesebb figyelem, törődés, szeretet jut, mint addig. Halász Judit éppen ezért arról énekel a gyerekeknek, hogy milyen jó is, ha van egy testvérünk. Mindig lesz valaki, akivel együtt lehet játszani, később pedig a kisebb megkérdezheti a nagyobbat arról, amit ő még nem tud. Ha segítik egymást, akkor lesz kire támaszkodniuk az életükben, és a testvérükkel sokkal erősebbek lesznek, mint egyedül. De ez csupán egy a sok kedves dal közül.

Halász Judit: Szeresd a testvéred! – CD

Vannak még rossz gyerekek

Halász Judit bakelitet keresekl? Klikk ide!

Halász Judit: Vannak még rossz gyerekek – CD

Halász Judit: Apa figyelj rám

A művésznő lemezein generációk nevelkedtek, dalai ma is örök érvényűek. Pályafutása alatt szinte mindenről énekelt, ami egy család, egy gyermek mindennapjaiban és ünnepeiben fontos, egy kivétellel: apa-lemezt még nem készített. Eddig.

Az “Apa figyelj rám” úgy szól az apáknak, papáknak, nagypapáknak, hogy az egész család számára közös élmény, szórakozás, feltöltődés, kikapcsolódás, egyben elgondolkodtató és szívmelengető, helyenként szívszorító. Az új lemezt hallgatva mindenkiben megerősödik az az élmény, hogy apával is lehet játszani, akár vasárnap kora reggel is felkel és elkészíti a kakaót és bizony sokat dolgozik és későn ér haza, de ha otthon van, indulhat a közös móka: ilyenkor igazi család a család.

A lemez alkotóközössége összeszokott, kiváló csapat: dalokat írt Bródy János, Tolcsvay László, Bódi László Cipő, Anti Tamás, Fodo és Móricz Mihály is, de hallható megzenésített Szabó T. Anna, Tóth Kriszta, Osvát Erzsébet, Lackfi János és Ady Endre-vers is. A dalok között a “Hangyabanda” apróságai teszik még vidámabbá a hangulatot, a borító akár képeskönyvként is használható, köszönhetően Kovács Yvette fantasztikus festményeinek.

Az Apa figyelj rám – CD-n található dalok

Az én apukám
Tatoktatok
Hóc, hóc, katona…
Boszorkánydal
Apám
Származás
Lusták dala
Ha a liba futballista
Dúdoló
Így sétálnak a varjak
Jó reggelt!
A nagy szaladás
Jó leszek!
Koszos vers
Kézmosó-vers
Az égi pék szitálni kezd
Nől a dér
Kis, karácsonyi ének
Kiszehajtás
Apa ne menj el
Február

Halász Judit: Apa figyelj rám – CD

Halász Judit: Kezdődhet a mulatság

Soron következő, 2014. szeptemberi lemeze, a Kezdődhet a mulatság sem tér el műfajában illetve színvonalában sem elődeitől, ugyanis az album megzenésítése a hazai legnagyobbak nevéhez köthető:
Bródy János, Tolcsvay László, Tóth Zoltán, Födő Sándor (Fodo), Anti Tamás, Móricz Mihály és Fesztbaum Béla.

A dalok alaphangszerei mellett többek között ír buzuki, magyar duda, tangóharmónika, bendzsó és mandolinok is díszítik a zenei anyagot, valamint a verses/énekes részekben gyerekek is közreműködtek.

Az albumon összesen 17 vadonatúj dal hallható nem csupán a gyerek, hanem az egész család örömére.

Kezdődhet a mulatság kiadványon található dalok listája.

Esküvő
Anyák napján
Mamma mia
Londoni mackók
Állati szülinap
Kikapcsolok mindent
Iskolás birka
Ákos iskolába megy
Van egy pesti iskola
Banándal
A középső fiú
Nagymama névnapja
Póka-móka
Mindenki másképp egyforma
Legyen újra Karácsony
Régi dal
Telefonálj majd

Halász Judit: Kezdődhet a mulatság – CD

Még több Halász Judit kiadvány

Még több Halász Judit kiadvány, CD, bakelit, kazetta ITT

A Vatera egy nagyszerű online piactér, ahonnan szintén tudsz beszerezni Halász Judit kiadványokat. Érdemes belesni és válogatni.

Hirdetés

Szólj hozzá!