Halász Judit: “majdnem egy évig beszélgettünk”

Hirdetés

Halász Juditnak Nem születtem varázslónak címmel könyve jelent meg a közelmúltban. Egyszerre színház-, kultúr- és személyes történet. Miért volt fontos mindezt papírra vetni?- kérdezte a Szabadföld újságírója.
– A kiadó keresett meg, magam most még egyáltalán nem akartam könyvet írni, mondván, nem szeretném gazdagítani azon könyvek sorát, amelyek már akciós áron sem kelnek el a könyvesboltokban. Úgy gondoltam, hogy majd egyszer, amikor már egyáltalán nem lépek színpadra és sok időm lesz, lassan átgondolok mindent, és abból írok könyvet. Mondták, hogy az még soká lesz vagy soha, lehet, a színpadon fogok meghalni, mint Molière. Aztán valahogy rávettek arra, hogy találkozzak Orosz Ildikóval – aki ezt az egészet megírta –, és beszélgessek vele. Nagyon sokat, majdnem egy évig beszélgettünk. Már majdnem elkészült a könyv, mire megállapodtunk a kiadóval, hogy ez valóban megjelenik.

Kedvesen beszéltek róla

– Milyen a könyv fogadtatása?
– Hogy mennyit adtak el belőle, nem tudom, félévente számolnak el, és az még nem telt le. Aki elolvasta, nagyon kedvesen beszélt róla.

Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!

Watch Dragon ball super