in

Handpan fesztivál 2022 – infok itt!

Handpan fesztivál 2022 – infok itt!

HUG 2022 | Handpan Találkozó és Életmód Tábor 2022

HUG | Egy család!

A HUG handpan találkozót és életmód tábort a MAG Instruments (az első magyar handpan készítő műhely) által életre hívott lelkes szervező csapat rendezi meg immár negyedik alkalommal. A handpan egy ufo formájú, acéllemezből készült ütős, meditatív hangszer.

A találkozó időpontja 2022. július 27-30. között négy napon át kerül megrendezésre. A hangszerkészítő és zenész csapat a találkozót már másodszor Pápateszéren szervezi meg, amely a Bakony lábánál, fenyvesek és tölgy erdők mentén, nemritkán őz- és szarvascsorda csapások által körülvéve helyezkedik el Győrtől 50 percre délre, Budapesttől kevesebb, mint két órára.

Hirdetés

A HUG találkozó egy csodás családi együttlét, melynek fő célja – ahogy a betűszavakból alkotott név is sugallja – egy nagy ölelés, egy nagy körbe fonódás a handpan hangszer szerelmeseivela természettel és önmagunkkal. Az életmód tábor jegyében számtalan mozgás- és önismereti foglalkozás, előadás és workshop mutat majd utat – világzenei, a drum & bass, a reggae és a transz  zene rezgésektől átölelve – a személyes fejlődés és az önfeledt kikapcsolódás felé. Mozgás és önismeret jegyében lesz kakaó szertartás, chi kung, joga, akra joga, hatha flow, nia, transzlégzés, transztánc, gyógyító intimitás, szeretetnyelv és erdőfürdő. 2022-ben nyitunk az AI, a mesterséges intelligenciával kapcsolatos tudományos előadások felé is. A workshopok a handpan, a djembe és a didgeridoo hangszerek köré csoportosulnak. A szervezők nagy örömmel veszik, ha a résztvevők magukkal hozzák saját hangszerüket is, hisz a spontán örömzenélés és jammelés szívesen látott kezdeményezés náluk.

A szervező csapat a hazai és a külföldi handpan és világzene előadóit varázsolja a két szabadtéri  Tűz ill. Víz színpadra. A színvonal és a hangulat a korábbi évek line-up-jának megfelelően igényes és sokszínű lesz, az előadók tekintetében garantálható, hogy az négy napban végig finom muzsikák szólnak. A fellépők nevei közöl, amit biztosan elárulhatunk az a PASO, Nadishana, Alexandre Lora és Daniel Waples! És idén is lesz handpan sorsolás a bérletet vásárlók közt, a főnyeremény szokásosan egy MAG Instruments handpan!

A pápateszéri életmód táborban a szervezők számára fontos érték, hogy a lehető legnagyobb arányban használjanak ökológiai megoldásokat a helyszínek és a közösségi terek kialakításánál. A rendezvény szemétmentes. Ezt támogatja a szervezők azon kérése, hogy mindenki hozzon saját tányért, bögrét és evőeszközt magával, valamint minél kevesebb műanyag zacskót és egyszer használatos csomagolt dolgokat.

Idei mottó: „Egy Család!”

Első körben ezért a HUG találkozóra csak négy napos bérleteket árusítása indul el, mert szándékunk, hogy egy családként, egy közös egységként éljük meg a fesztivált. Így mindenki szabadon tudja érezni és átvenni a handpan zene teremtette vibe-ot és annak emberi léptéket. A bérlet magában foglalja a sátrazás lehetőségét. A négy napos bérlet ára 35.000 Ft illetve 100 EUR.

Bővebb: Hug fesztivál 2022

Szólj hozzá!
Hirdetés

100e busz jegy ára – infok itt

Nótár Mary-Mindenségem dalszöveg – Íme a dalszöveg!