in

Hánykor kezdődik az X-faktor 2021? Infok itt!

Hánykor kezdődik az X-faktor 2021? Infok itt!

Gáspár Laci, ByeAlex, Puskás Peti mellé az X-Faktor 10. évadába, új női mentor érkezik.

Csobot Adélt kérték fel, hogy Dallos Bogitól vegye át a stafétabotot az X-Faktorban (gyártó: UFA Magyarország), ugyanis Bogi úgy döntött a jövőben zenei karrierjére és egyéb feladataira szeretne koncentrálni, ezért lemondott mentorszékéről. Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti már várják, hogy megkezdjék a munkát új társukkal, aki hatalmas lelkesedéssel áll a feladat előtt és izgalommal várja, hogy a mentorszékből figyelje azokat, akik életük nagy lehetősége előtt állnak.

Csobot Adél karrierje 2012-ben, az X-Faktor színpadán indult és a válogatók után az élő showban Malek Miklós mentoráltjaként bizonyíthatott, majd 3. helyezést ért el a tehetségkutató 3. évadában, onnan pedig szépen ívelt felfelé a karrierje. 2021-ben pedig mentokén segítheti majd a jelentkezőket.

„Hatalmas megtiszteltetés számomra és nagyon boldoggá tesz, hogy egy ilyen fontos feladatban is kipróbálhatom magam. Ugyanakkor tudom és hiszem, hogy komoly súlya van, milyen döntéseket hoz az ember – emiatt nem tagadom, hogy van bennem egy nagyon nagy izgalom is!” – mosolygott Adél.

Verebély Marcell a műsor kreatív producere úgy gondolja, a változtatások jót tesznek a műsornak.

„Évről évre szeretünk újítást vinni az X-Faktor évadokba, volt, hogy a műsorvezető változott, volt, hogy új zsűritag jött és a műsorban is folyamatosan vezettünk be változtatásokat. Mivel idén a 10. jubileumi évad jön ismét újítottunk, szükség volt új műsorvezetőre és mentorra. Olyan szakembert kerestünk, aki régóta kapcsolódik az X-Faktorhoz és a karrierje is innen indult, ezért esett a választásunk Adélra” – magyarázta Verebély Marcell az X-Faktor kreatív producere.

Hánykor kezdődik az X-faktor 2021?

November 7. – Vasárnap
19:00 RTL Klub X / 6. rész
November 13. – Szombat
20:00 RTL Klub X / 7. rész
November 14. – Vasárnap
19:00 RTL Klub X / 8. rész

Szólj hozzá!
Hirdetés

Forma-1 Mexikói Nagydíj 2021 – online közvetítés, live stream

X-faktor 2021 – Imi Plaza: Shampoo (Saját dal)