in

Heineken nyereményjáték 2023 – Játssz a kóddal és legyél Te a party sztárja! A játék augusztus 31-ig tart!

Heineken nyereményjáték 2023 – Játssz a kóddal és legyél Te a party sztárja! A játék augusztus 31-ig tart!

Regisztrálj a játék oldalán: heineken.hu/150 oldalról elérhető h150.heineken.hu oldalon.

Vásárolj a Magyarországon található kiskereskedelmi egységben legalább 1 db játékban részt vevő, promóciós csomagolású Heineken terméket, vagy szintén Magyarországon található a részt vevő vendéglátóhelyek* egyikében vásárolj legalább egy alkalommal, egyidejűleg legalább 2 db csapolt Heineken Original korsó sört ajándék kuponnal.

*A Heineken országos promócióval párhuzamosan a kijelölt vendéglátóhelyeken Heineken Original csapolt promóció is fut. A promócióban 2 db csapolt 0,5 l-es Heineken Original korsó vásárlása esetén sorsjegyet kaphatsz. A sorsjegyeken szereplő kóddal is részt tudsz venni a játékban, ha a kódot feltöltöd a játék oldalára. A promóció a résztvevő vendéglátó egységekben eltérő időpontban kerülhetnek elindításra 2023. június 22. és 2023. augusztus 31. között, és a játék a sorsjegy készlet erejéig vagy a promóciós időszak végéig tart.

A Heineken csapolt promóció játékszabályát ITT éred el.

Keresd a nyitófül/kupak alatti vagy kuponon található kódot!

A játék oldalán a Kódfeltöltés menüpont alatt, a nyitófülek/kupakok esetében egy 6 karakter hosszú, míg a kuponok* esetében 7 karakter hosszú kód (nagybetűkből és számokból álló), valamint személyes adataid megadásával pályázatot küldhetsz be a napi vagy heti vagy havi nyereményekért és indulhatsz a fődíjért is.

A Játék 2023. június 1. 00:00:00 órától – 2023. augusztus 31. 23:59:59 óráig tart.

Minden egyes játékhét 7 napos, és csütörtöktől szerdáig tart, kivételt képez az utolsó játékhét, ami 8 napos és csütörtöktől csütörtökig tart.

Bővebb: Heineken nyereményjáték 2023

A Heineken nyereményjáték 2023 – Játssz a kóddal és legyél Te a party sztárja! A játék augusztus 31-ig tart! bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Szólj hozzá!

Tommy Vig születésnapi koncertre készül – íme a részletek!

Megjegyzel mindent? Retró memória KVÍZ 30.rész- Egy kép Fenyő Miklósról