in

Hogyan használjuk megfelelően a grapefruitmag-extraktumot? Íme a válasz!

Hogyan használjuk megfelelően a grapefruitmag-extraktumot? Íme a válasz!

Bővebb: Grapefruitmag csepp online rendelés

Amikor grapefruitmag-extraktumot használunk, elsődlegesen kövessük az orvosi, természetgyógyászati vagy gyógyszerészi útmutatásokat.

Érdemes az adott termék címkéjén is tájékozódni. Az extraktumot azokon a területeken érdemes bevetni, ahol a kórokozók – mint baktériumok, vírusok, gombák vagy paraziták – problémát vagy rendellenességet okoznak. Ez magában foglalhatja az orális vagy helyi alkalmazást is.

Az extraktum használatának módjára vonatkozóan elsődleges az anyag megfelelő hígítása.

Az extraktumot mindig óvatosan kell hígítani. Néhány specifikus állapot, mint a szemölcsök, köröm- és lábgombás fertőzések esetén, feltéve, hogy a bőr sértetlen, lehet kivétel ez alól. [03.]

Bővebb: Grapefruitmag csepp ár

Amennyiben a grapefruitmag-extraktumot belsőleg szeretnénk használni: a kívánt cseppmennyiséget egy pohár vízzel vagy gyümölcslével keverjük el jól. Több felnőtt és gyermek is előnyben részesíti a gyümölcslével történő bevitelt. Csecsemőknek pár cseppet gyümölcslével keverve, cumisüvegben is adhatunk. A grapefruitmag-extraktum hígítására kiválóan alkalmas a frissen préselt narancslé, mivel majdnem teljesen eltünteti a keserű ízt.

Külső alkalmazás esetén hígításra alkalmas a víz, növényi olaj vagy glicerin. Minden esetben fontos a jól elkevert hígítás. Tiszta formában történő alkalmazás bőrirritációt okozhat, és feleslegesen károsíthatja az érintett területet.

Bővebb: Grapefruitmag csepp info

A Hogyan használjuk megfelelően a grapefruitmag-extraktumot? Íme a válasz! bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Szólj hozzá!

Grapefruitmag csepp online rendelés, ár, infok!

Bangó Margit – Golgota