in

Hogyan válassza ki a megfelelő bejárati ajtót?

Építkezések és felújítások alkalmával is központi kérdés a nyílászárók beszerzése, típusának, márkájának, színének kiválasztása, és számos szempontot mérlegelve kell meghozni a rendelkezésre álló költségvetést nagymértékben érintő döntést.

Manapság már egyre kevesebben vásárolnak klasszikus fa ajtókat és ablakokat, ugyanis ezek nemcsak drágábbak lehetnek, mint más típusok, de még a rendszeres karbantartásukkal is foglalkozni kell, ez pedig kevesek rohanó életébe fér bele. Éppen emiatt váltak világszerte népszerűvé a műanyag profilból készült nyílászárók, amelyek ma már az épületszerkezetekkel szemben támasztott szigorú követelményeknek is eleget tesznek.

Cikkünkben kifejezetten a bejárati ajtókkal foglalkozunk, annak jártunk utána, hogy amennyiben aktuális, miért az Ablak Outlet által forgalmazott Kömmerling nyílászárókra essen a választása.

A műanyagoké a jövő

A nyílászáró szerkezetek kiválasztása körültekintést igényel nemcsak amiatt, hogy beszerzésük jelentős tételt, hanem azért, mert évtizedekre szóló választást jelentenek. De aktuálisak az egyre emelkedő energiaárak okán is, ugyanis az épületek hőveszteségének tetemes része szó szerint az ajtókon és az ablakokon távozik. 

A korszerű műanyag nyílászárók hő- és hangszigetelés szempontjából is kedvezőek, ezenfelül rendkívül tartósak, valamint gondozásmentesek, így elfelejtheti a költséges és időigényes mázolást. Változatos színű, gyárilag fóliázott felületük az UV-sugárzás hatására sem fakul, de a vetemedés sem gyengíti a szerkezetüket. 

A sztenderd méreteken felül egyedi méretekben is rendelhetők, akár íves profilokkal is, illeszkedve bármilyen stílushoz.

Korszerű és minőségi bejárati ajtók

A német Kömmerling profilokból készülő bejárati ajtók a műanyagok valamennyi előnyét magukban hordozzák, ezért nagyszerű választásnak bizonyulnak. A lekerekített élek jóvoltából dekoratívak, stílusosak, kifinomultak, így régi fa ajtók helyett is választhatja, de modern környezetbe is tökéletesen illenek. Teli és üvegbetétes, 1 vagy 2 szárnyú változatai között mindenki találhat számára megfelelőt, továbbá színekben is változatosak. 

Nemcsak a közlekedést biztosítják az otthon és a külvilág között, illetve zárják azt ki, rejtik el az idegenek elől, hanem biztonságot is nyújtanak, a betörésvédelemben is nagy szerepük van, lévén masszív, strapabíró, ellenálló, megerősített szerkezetek.

Az időjárás viszontagságaival szemben is védik az otthonokat, kizárják a hideget, a szelet, a csapadékot.

Kömmerling: szépség és minőség

A német gyártó időtálló műanyag profiljaiból készült ajtók és ablakok a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek, így ideális választást jelentenek azok számára, akik a következő generációkra is gondolnak. A stabilitásról acélmerevítések gondoskodnak, a tartósságról pedig minőségi szerelvények és vasalatrendszer.

A műanyag bejárati ajtók azok számára is optimális választást jelentenek, akik a szépséget keresik.

Szólj hozzá!

Fekete áfonya ital – rendelj online!

Érdemes vállalkozóként jelen lenni a TikTokon?