in

Honnan tudhatom meg hogy kié a telefonszám?

Honnan tudhatom meg hogy kié a telefonszám? Segítünk!

Még a mai napig is sokszor előfordul, hogy nem fogadott hívásaink listáján ismeretlen számot találunk és nem tudjuk, hogy kié ez a telefonszám.

Ilyen esetekben egyrészt visszahívhatjuk az illetőt, ám sokszor hallani elég kellemetlen dolgokat, így nem mindig ennek kell az első lépésnek lennie.

A szokványos kezdetű számoknál kicsi az esélye annak, hogy problémánk adódhat a kapcsolatfelvételből, ám furcsa, szokatlan számkombinációkat inkább ne hívjunk vissza vagy ne is vegyük fel, ha minket keresnek.

A legjobb megoldás ismeretlen telefonszámok beazonosítására a tudakozó.

Telefonszám keresője van a Telekomnak, de létezik telenoros és Vodafone-os kereső is, meg persze Digi, Arany oldalak, ami egy szakmai keresős telefonkönyv. Volt az Invitelnek is, de az érthető okokból már nem aktív oldal. Ezeken általában cím, név, vagy telefonszám alapján is lehet keresni. Persze, az előfizetői címeket az adatbiztonsági szempontokat szem előtt tartó távközlési cégek nemigen adják ki, de azért némi információhoz mégis juthatunk.

Aztán vannak olyan adatbázisok, afféle fórum jellegű oldalakon, ahol, ha beírjuk a gyanús számot, nem csak a magyart, akkor a találati listán megjelenő hozzászólásokból kiderül, hogy volt-e már dolga valakinek a felhasználók közül az adott számmal. A leggyanúsabb számokat így is ki lehet szűrni, ha szerencsénk van.

Ki hivott

A kihivott.hu oldalon is megnézheted a ki hivott.

Nézd meg ki hívott ismeretlen számról. Olvasd el mások hozzászólását, és telefonszám értékelését, valamint írja le tapasztalatát az adott telefonszámmal kapcsolatban.

Forrás – Blikk.hu Telefonszam-tudakozo.hu/

 

Szólj hozzá!
Hirdetés

Áporkai napok 2021 – időpont, programok

Tiszacsege halászlé fesztivál 2021 – fellépők, információ