in

Hotel Margaret sorozat szereplők – íme a színészek névsora

Hotel Margaret sorozat szereplők – íme a színészek névsora.

A Hotel Margaret Hámori Barbara ötlete alapján a sokak által ismert és kedvelt Ötvös Csöpi-filmek balatoni nosztalgiáját igyekszik feléleszteni.

A Kalamár Tamás által fémjelzett Oltári csajok és a Bátrak földje után ez lesz az RTL Klub harmadik saját fejlesztésű napi sorozata, és Hámori Barbarának is ez a harmadik a Drága örökösök és a Keresztanyu után.

A Hotel Margaret egy gyilkossági nyomozás történetét meséli majd el a Balaton partján sok intrikával, humorral és szerelemmel.

A főbb szerepekben többek között Nyári Diával, Balázs Andreával, Szabó Zsófival, Pásztor Virággal, Miller Dáviddal, Epres Attilával, Szalay Bencével, Szabó Simonnal.

Sorozatvezető: Hámori Barbara
Producer: Kocsis Rita
Történet: Hámori Barbara; Doraya Bouandel; Esztergályos Krisztina
Zene: Grósz Arthur Valentin
Rendező: Hámori Barbara; Dóra Béla; Fazekas Csaba; Horváth Márk; Zsingor Dániel

Szereplők:

Epres Attila (Kozma Dénes)
A Hotel Margaret igazgatója, a felesége eltűnése után bízta meg a szálloda vezetésével Margaret asszony. Lányával, Kirával csakis azért maradtak Tihanyban, hogy segítsék az idősödő tulajdonost, akit családtagként szeretnek.

Dénes nemzetközi szinten sikeres vitorlás-versenyző volt, a Kék Szalag állandó indulója, amin rendre a top 3 befutóban szerepel ezért a sport továbbra is központi eleme az életének. Általában kedves, udvarias, aki mindent megtesz a családjáért.

Nyári Dia (Betty Queen, Kovács Bernadett „Betty”)
Bernadett egészen korán megtanulta, hogy a szépség különleges hatalom, és azt is, hogy a gyönyörű lányokat jobban szeretik. Modellkarriert épített, de hamar rájött, hogy az influenszerkedésben több a lehetőség, ekkor vette fel a Betty nevet. Jelenleg sminkes videókat oszt meg, valamint egy kozmetikai cég és egy parfüm márka reklámarca.

Adányi Alex (Ketter Dávid „Dave”)
Jóképű, kisportolt testalkatú srác. Videós csatornáján három hónapos challengeket csinál: kiszemel magának egy sportágat, 3 hónap alatt tökélyre fejleszti benne magát, majd elképesztő veszélyes pályákon teszteli saját képességeit.

Losonczi Kata (Dóra hadnagy, Draskóczi Dóra)
Dóra egy elszánt nyomozónő, aki nem ismer lehetetlent, ha a munkájáról van szó és kizárólag a karrierjére koncentrál. Mindenáron be akarja bizonyítani, hogy annak ellenére, hogy lánynak született, ő is van annyira jó rendőr, mint bármelyik férfi kollégája.

Schumacher Vanda (Harsányi Mercédesz „Ginger”)
A 23 éves, feltűnően csinos műkörmös szereti a luxust, a kényeztetést, és ha udvarolnak neki. Imád fontos lenni, stílusa és öltözködése is harsány. Zoli G barátnőjeként ismerhetjük meg a sorozatban.

Miller Dávid (Hackman)
Tipikus geek, de kifejezetten jóképű. Se kutyája, se macskája, a való életben népszerű, de a haveri körben és a csajoknak sosem mutatja igazi arcát. Ő az egyik legnépszerűbb influenszer Magyarországon.

Staub Viktória (Horváth Alexa)

Vagány, csípős nyelvű, kicsit fiús, beszólogatós csaj. Imádja az autókat, a sebességet, minden vonzza, ami a kocsikkal kapcsolatos, és remekül ért is hozzájuk.

Alexa jól keres a csatornájával. Nem feltűnési viszketegség miatt indította el az oldalát, egyszerűen tetszik neki, hogy megélhet a hobbijából, ami az évek alatt szinte már a mániájává is vált

Szalay Bence (Herceg Titusz „Herceg”)
Magabiztos és nagyon profi mentalista és bűvész. Mentalistaként szenzációs dolgokat talál ki, de azzal még nem tudott befutni, ezért inkább bűvészvideókat gyárt a csatornájára. Mindenkinek udvarol: mentalista képességével könnyen elcsábítja lányokat.Pásztor Virág (Kozma Kíra)
Kira gyermekkora tündérmese volt: egy egész szálloda volt a játszótere, az alkalmazottak pedig a játszótársai. Szüleivel rengeteg időt töltött a vízen, együtt járták be a Balatont, azonban nyolcéves korában óriási veszteség érte a kislányt: eltűnt az édesanyja.

Tóth Judit (Margaret asszony, Schwarzenberg Margaret)
Válása után Margaret asszony egyedül nevelte fel lányát, Juditot. A rendszerváltást követően úgy döntött, hogy maga mögött hagyja Németországot és lányával hazaköltözik. Ekkor megvett egy kis tihanyi szállodát, amit az évek alatt szépen felújíttatott.

Őze Áron (Tordai százados, Tordai Antal)
A sorozat egyik kiemelt főszereplője, a gyilkossági nyomozás vezetője, aki már 25 éve dolgozik nyomozóként.  A nála közel 20 évvel fiatalabb hadnagy főnöke és társa. A higgadt, de kicsit neurotikus, a szakmájában már kiégett nyomozónak tűnő Tordai a mai napig megszállottan dolgozik az ügyein. Számára minden eset kihívást jelent és nem nyugszik, amíg meg nem találja a tettest.

Darvasi Áron (ZoliG)
Körülbelül 30-szor látta a 8 mérföld című filmet, nem véletlenül: mindig saját magát képzeli a feltörekvő rapper srác szerepébe. Éppen emiatt sem meglepő, hogy Eminem a példaképe. Élete akkor változott meg, amikor 18 évesen egy házibuliban elkezdett rappelni és kiderült, hogy kifejezetten jó benne. Azóta rapper influenszerként hatalmas követőtáborra tett szert.

Tzafetás Benjamin (VR Dani)
Böröndi Bence (Tamás)
Dóczy Péter (Teodor)
Csarnóy Zsuzsa (Marcsika)
Pál András (István)
Bognár Gyöngyvér (Judit)
Bede Fazekas Szabolcs (Gyula)
Mészáros Máté (Feri bá)
Szabó Simon (Fred)
Balázs Andi (Gabi)
Murányi Tünde (Bözsi)
Ötvös András (Brúnó)
Staub Viki (Alexa)
Kocsis Judit (Alma)

Szólj hozzá!

Szerelem kiadó 42. rész magyarul videa – nézd meg online!

Hotel Margaret az RTL Klub-on – szereplők, infok