in

Idegenvezetők Világnapja 2024 – számos program várja az érdeklődőket

Idén is számos program várja az érdeklődőket az Idegenvezetők Világnapja alkalmából

2024-ben február 21-25. között városszerte több mint száz városnéző túrával – sétákkal, buszos és sétahajós városnézésekkel, valamint villamosjárattal az 1-es villamos vonalán – várják az érdeklődőket és a turisztikai szakma képviselőit.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) az idei évben kiemelten fontos feladatának tekinti, hogy a turizmus és az idegenvezetői szakma népszerűsítése mellett szerepet vállaljon a regionális turizmus fellendítésében is. Ennek érdekében panelbeszélgetéseket és szakmai találkozót szervezünk a turisztikai szakma neves képviselőivel, valamint a területi kamarákkal közösen a Hungexpo-n megrendezésre kerülő Utazás kiállításon 2024. február 22-25-ig.

Továbbra is elkötelezettek vagyunk abban, hogy egy világvároshoz méltón, magas színvonalon mutassuk be Budapest és az ország értékeit, valamint segítsük ebben az idegenvezetők jövő generációját is. Ennek érdekében az egyes programok vezetésében együttműködünk a SZÁMALK-Szalézi Technikum és Szakgimnázium, a BZSH Külkereskedelmi Technikum, a BKSZC Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum, a FOCUS Szakképző Iskola, Technikum és Oktatóközpont, valamint a BGSZC Pesterzsébeti Technikum szakoktatóival és tanulóival.

A programok többsége térítésmentesen látogatható. A programokra előzetesen regisztrálni szükséges. Az esetleg szabadon maradó helyekre, a helyszíneken is lehet majd jelentkezni.

A további részleteket és a programokra való jelentkezést a https://bkik.hu/idegenvezetok oldalon találják.

A turisztikai esemény szervezője a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) Kereskedelmi Tagozata, valamint idegenvezetői, akiknek kitartó munkája és alapos felkészültsége nélkül a rendezvénysorozat nem jöhetne létre.

Szólj hozzá!

Mikor van a szökőnap 2024-ben? Íme a válasz!

Mikor van a pipázás világnapja 2024-ben?