in

Így folytatódik a Barátok Közt – 9543.- 9552. részek tartalmából

Hirdetés

Így folytatódik a Barátok Közt (szeptember 9. és 13. között)  – 9543. – 9552. részek tartalmából.

Az epizódok 17:10-kor kezdődnek az RTL Klubon.

2019.09.09., Hétfő

Újabb különös fordulat a Barátok közt háza táján. A mai folytatásban jó néhány szereplő életét alapvetően befolyásoló történetet láthatunk.

2019.09.10., Kedd

Gergő belátja, hogy mielőbb ki kell találnia, hogyan mászik ki abból a kelepcéből, amibe belecsalták, ezért visszahívja Tibit, aki arra kéri, amíg nem jelentkezik, ne beszéljen senkivel, és ne is mutatkozzon a villán kívül egyáltalán.

2019.09.11., Szerda

Amikor Urbán Armand három jól nevelt árvával a sarkában megjelenik a házban, Bözsi is Vilmos szembesülnek a problémával: néhány árvának nincs tető a feje felett. Bözsi segíteni szeretne, de Vilmos ellenáll, ő az egész életét árva gyerekekkel töltötte, most már csak nyugalmat szeretne.

2019.09.12., Csütörtök

Vilmos és Bözsi tudatják Urbánnal, hogy ők is befogadnak ideiglenesen néhány árvát, akik fedél nélkül maradtak. Mindketten reménykedve várják a kedves gyerekeket, ám csalódniuk kell, Jeromos atya három megátalkodott rossz gyereket szállásol el náluk. Vilmos és Bözsi egyaránt képtelenek szót érteni a gyerekekkel. Dani, a bandavezér eltereli László figyelmét a kisboltban, hogy társai addig lophassanak a boltból.

2019.09.13., Péntek

Bözsi aggódik, hogy nem volt jó ötlet befogadni az árva gyerekeket, ám Vilmos kijelenti, hogy megtalálta a megoldást. Vilmos szerez egy tabletet, és közli a gyerekekkel, akkor kapnak wifijelszót, ha előbb segítenek Bözsinek a pizzasütésben. Dani és társai végül belemennek a dologba. Pizzakészítés közben Bözsi elmondja, hogy valaha nagy kártyás volt, és felveti, hogy kártyázni tanítja a gyerekeket.

Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!

Meddig lehet ezt csinálni? – interjú Hofi Gézával

Pierre Richard: “a díjak sohasem érdekeltek, csak a közönség szeretete”