in

Így folytatódik A mi kis falunk: 4. évad, 1. rész tartalma

Az RTL Klubon
Hirdetés

A mi kis falunk: 4. évad, 1. része 2019. augusztus 31-én, szombaton 20 órakor jelentkezik.

A sorozat egy kis falu mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy rezignált körzeti orvos és egy playboy foci edző. A vidéki környezet és a számtalan külső felvétel olyan keretbe helyezi a sorozatot, mely garantálja a felhőtlen szórakozást és a tökéletes kikapcsolódást.

A harmadik évad befejező epizódjában elcsattant egy rég várt csók Teca és a pap között. Garantált, hogy a romantikus szálnak, így vagy úgy, de lesz folytatása. A polgármester ezúttal majd az életéért aggódik. Az új lakók, Viki és Zsolt egyre nehezebben viselik a falusi életet. Stoki kemény rendőrszívét egy új nő dobogtatja meg. Erika unokatestvére, Ildikó jelenléte Gyuri idegeit teszi próbára.

A negyedik évadban érkeznek majd új szereplők is, hogy felkavarják Pajkaszeg lakóinak életét.

Íme a 4. évad 1. részének tartalma.

A szobordöntés

Reggelre eltűnik Pajkaszeg jelképe, a híres kakaós briós szobor és bár hamar előkerül a csatornából, Stokira vár a feladat, hogy kiderítse, mi történt vele.

A polgármester megbízza Erikát, hogy hozassa helyre minél hamarabb, mert közelegnek az önkormányzati választások és ő különben is az új álomháza tervezőjével találkozik a tóparton.

Teca és a pap az ominózus csók után a városba megy, hogy megoldást találjanak az őket kínzó problémára.

Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!

2019. augusztus 20. lezárások Budapesten

Az RTL Klubon

A mi kis falunk – nézd meg a 4. évad beharangozóját!