in

Így teszik teljessé a vászonképek a céges arculatot

Nem csupán a lakásdekorációban használhatók sokféleképpen a vászonképek, még ha ezt sokan így is gondolják. Egy minőségi, szépen megtervezett termék tárgyalók, irodák, üzletek, várótermek kiemelkedő dísze lehet, szuperül használhatjuk többek között a vállalati arculat erősítésére.

Az alábbi cikkünkben megmutatjuk, hogy miért is jól használható arculati elem a vászonkép, és miért érdemes kis- és nagyvállalkozásoknak, cégeknek egyaránt használnia. Aki pedig belevágna, az a Vaszonkepem.hu főoldalán teheti meg a következő lépéseket. Három pontban igyekeztünk összefoglalni a lényeget.

 

Hozzátartozik az igényes megjelenéshez

 

  • A vászonképek nem mondhatóak tömegterméknek, mivel magas színvonalat képviselnek, igény szerint alakítható, minőségi dekorációs eszközök. 
  • Időtállóak, eleganciát és exkluzivitást sugároznak, legyenek azok az üzlet, a tárgyaló, a váróterem vagy az iroda falán. 
  • Azt sugallják, hogy cégünk komoly, megbízható, profi, és területünkön hiteles, jó munkát végzünk. 
  • Rugalmasak, mert a lehetőségeknek aligha szab valami határt, szinte mindent képesek lehetünk megjeleníteni vászonkép formájában. 
  • Könnyen elkészíthetőek az internetes tervezőfelületek segítségével, hamar sokszorosíthatóak, irodaköltözésnél pedig mobilisak – nem úgy, mint egy falmatrica vagy falfestmény. 
  • Egyedi méret, szín és forma mellett is dönthetünk, ami a legjobban passzol az adott helyiség berendezési tárgyaihoz, színsémájához és a bútorok anyagaihoz. Így elkerülhető az eklektikus enteriőr, és továbbra is eleganciát sugárzunk.

 

Lehet a vászonképen a cég logója, az arculatunk bármely tipikus részlete, vagy akár fotó a csapatról, a többi irodáról, telephelyről, vagy az elkészített termékekről, az általunk nyújtott szolgáltatásokról.

 

A kreatív reklám hatékony

 

Egy fényképes megjelenés ezerszer többet mond, mint egy oldalnyi szöveg vagy egy reklámszlogen. Ezért sem érdemes alábecsülni a vászonképekben rejlő lehetőségeket, így nemcsak dekorként kell rá gondolni, hanem marketingeszközként is. 

 

Az iroda egyes pontjain kreatív térképeket helyezhetünk el ilyen formában, ahol gombostű segítségével megmutathatjuk, hol is vannak még telephelyeink a világban, de az is jó ötlet, ha a hozzánk betérő vásárlók, vendégek mutatják meg, honnan érkeztek.

 

Fontos a dekoráció az irodákban is

 

Nemcsak mások, saját magunk számára is fontos lehet a vászonkép, mint dekorációs elem. Hiszen a munkahelyünkön töltjük napunk jelentős részét, így nem mindegy, hogy az az iroda hogyan is néz ki. 

 

Egy jó kép feldobja a környezetet, jobb kedvre derít és megnyugtat, főleg ha direkt ez a célja. Például ábrázolhat tájképeket, motivációs idézeteket, festményeket is, amelyek pozitívan hatnak az irodai dolgozókra. Csak a fantáziánk szab határt!

Szólj hozzá!

Filmcímekből hiányzó állatokat keresünk. Neked beugrik mi hiányzik? 2. rész KVÍZ

Mit várnak el egy takarítótól?