in

Isztambuli menyasszony 2. évad 110. rész tartalma – nézd online

Isztambuli menyasszony 2. évad, 110. rész tartalma – nézd online.

2021.08.03., Kedd 18:45 – 2. évad, 110. rész

Esma nagyon mérges, hogy Süreyya rávette Farukot a vallomásra. Úgy gondolja, hogy a menye tehet arról, hogy idáig fajult a helyzet. Fikret véletlenül találkozik Esrával, és együtt töltik az éjszakát. Ez viszont nem maradhat titokban, Ipek megérzi, hogy a férje tilosban jár.

Farukot egyre sűrűbben gyötri a fejfájás. Akif maga alatt van, hogy elveszítette a barátját, testvérét és főnökét. Adem úgy dönt, eladja a részvényeit, és Fikretnek ajánlja fel.

A sorozatról

Az Isztambuli menyasszony (eredeti címe: Istanbullu Gelin) egy török drámasorozat, amelynek a főszereplője Özcan Deniz és Aslı Enver.

Törökországban a sorozatot 2017-ben, Magyarországon 2020-ban mutatták be. A film igaz történetet mutat be.

Történet

Süreyya számára ez a nap is ugyanúgy indul, mint az összes többi. Késésben van és rohan, de egy kávéra azért megáll, ez pedig megváltoztatja az életét. Amikor kiderül, hogy a mögötte álló férfinél nincs pénztárca, a lány kisegíti. Faruk, a Boran vállalat vezetője ismét elégedetten kezdi a napot, hiszen az előző este kellemesen telt – ki tudja kivel. Viszont a cége virágzik, és úgy tűnik a helyzete egyre jobb lesz. Amikor egy több millió dolláros üzletet köt, a partner ünneplést javasol, ahonnan nem húzhatja ki magát.

Pedig az anyja, a keménykezű Esma asszony még az öccsét, a szerény és félszeg Osmant is elküldi az irodába, hogy hozza haza a legidősebb testvért. Osman így kénytelen a bátyjával tartani, a bár azonban túl sok neki. Az asztmás rohammal küzdő férfinak Süreyya segít, mielőtt színpadra lép. Osmant pedig elvarázsolja a lány. Ahogyan Farukot is, aki meglepetten látja viszont reggeli kisegítőjét a mikrofon mögött. Az este ennek ellenére csúnyán ér véget.

A sorozat epizódjai 7 napig érhetők el a Médiaklikken.

Nézd meg online – Isztambuli menyasszony 2. évad, 110. rész

Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

Isztambuli menyasszony 2. évad 109. rész tartalma – nézd online

Isztambuli menyasszony 2. évad 111. rész tartalma – nézd online