in

Isztambuli menyasszony 2. évad 112. rész tartalma – nézd online

Isztambuli menyasszony 2. évad, 112. rész tartalma – nézd online.

2021.08.05., Csütörtök 18:45 – 2. évad, 112. rész

Esma nagyon dühös, amikor kiderül, hogy Fikret Ipeknek adta el a részvényeket. Faruk dühösen elrohan, hogy beszéljen Ademmel. A Boran Jet avatópartijára pedig nem érkezik meg, így Fikret és Adem azt hiszik, sértődöttségében marad távol.

Süreyya viszont egyre jobban aggódik, és érzi, hogy valami nem stimmel. Esma idegességében Ademet vádolja meg, hogy csinált valamit Farukkal. Dilarának is gyanús a férje viselkedése, miután látta a bulin Ipekkel sutyorogni.

A sorozatról

Az Isztambuli menyasszony (eredeti címe: Istanbullu Gelin) egy török drámasorozat, amelynek a főszereplője Özcan Deniz és Aslı Enver.

Törökországban a sorozatot 2017-ben, Magyarországon 2020-ban mutatták be. A film igaz történetet mutat be.

Történet

Süreyya számára ez a nap is ugyanúgy indul, mint az összes többi. Késésben van és rohan, de egy kávéra azért megáll, ez pedig megváltoztatja az életét. Amikor kiderül, hogy a mögötte álló férfinél nincs pénztárca, a lány kisegíti. Faruk, a Boran vállalat vezetője ismét elégedetten kezdi a napot, hiszen az előző este kellemesen telt – ki tudja kivel. Viszont a cége virágzik, és úgy tűnik a helyzete egyre jobb lesz. Amikor egy több millió dolláros üzletet köt, a partner ünneplést javasol, ahonnan nem húzhatja ki magát.

Pedig az anyja, a keménykezű Esma asszony még az öccsét, a szerény és félszeg Osmant is elküldi az irodába, hogy hozza haza a legidősebb testvért. Osman így kénytelen a bátyjával tartani, a bár azonban túl sok neki. Az asztmás rohammal küzdő férfinak Süreyya segít, mielőtt színpadra lép. Osmant pedig elvarázsolja a lány. Ahogyan Farukot is, aki meglepetten látja viszont reggeli kisegítőjét a mikrofon mögött. Az este ennek ellenére csúnyán ér véget.

A sorozat epizódjai 7 napig érhetők el a Médiaklikken.

Nézd meg online – Isztambuli menyasszony 2. évad, 112. rész

Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

Isztambuli menyasszony 2. évad 111. rész tartalma – nézd online

Isztambuli menyasszony 2. évad 113. rész tartalma – nézd online