in

Isztambuli menyasszony 2. évad 119. rész magyarul – nézd online

Isztambuli menyasszony 2. évad, 119. rész magyarul – nézd online.

119. rész tartalma

Gözde tovább nyomul, és ráveszi Fikretet, hogy írja alá a szerződést. Faruk ezt hallva kérdőre vonja az öccsét. Süreyya is kikészül a nővel való találkozása után. A sértett asszonyt Ipek próbálja vigasztalni – a maga módján. Ha neki nem is sikerül, Esma asszony megértéssel fordul a menyéhez.

Osman kezd ráébredni, hogy az egész eddigi agglegényéletének feladására készül. Gülistanban és Esmában régi emlék ébred egy bizonyos elégett bölcsőről. Siren rádöbben, hogy Bogac át akarja verni.

A sorozatról

Isztambuli menyasszony – sorozat – (Istanbullu Gelin, 2017)

Süreyya számára ez a nap is ugyanúgy indul, mint az összes többi. Késésben van és rohan, de egy kávéra azért megáll, ez pedig megváltoztatja az életét.

Amikor kiderül, hogy a mögötte álló férfinél nincs pénztárca, a lány kisegíti. Faruk, a Boran vállalat vezetője ismét elégedetten kezdi a napot, hiszen az előző este kellemesen telt – ki tudja kivel. Viszont a cége virágzik, és úgy tűnik, a helyzete egyre jobb lesz.

Amikor egy több millió dolláros üzletet köt, a partner ünneplést javasol, ahonnan nem húzhatja ki magát. Pedig anyja, a keménykezű Esma asszony még az öccsét, a szerény és félszeg Osmant is elküldi az irodába, hogy hozza haza a legidősebb testvért.

Osman így kénytelen a bátyjával tartani, a bár azonban túl sok neki. Az asztmás rohammal küzdő férfinak Süreyya segít, mielőtt színpadra lép. Osmant pedig elvarázsolja a lány. Ahogyan Farukot is, aki meglepetten látja viszont reggeli kisegítőjét a mikrofon mögött. Az este ennek ellenére csúnyán ér véget.

A sorozat epizódjai 7 napig érhetők el a Médiaklikken.

Nézd meg online – Isztambuli menyasszony 2. évad, 119. rész

Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

Derült égből apa 75. rész magyarul videa – nézd online

Isztambuli menyasszony 2. évad 119. rész indavideo – infok itt