in

Isztambuli menyasszony 2. évad 86. rész magyarul videa – nézd online

Isztambuli menyasszony 2. évad, 86. rész magyarul – nézd online.

2021.06.30., Szerda 18:45 – 2. évad, 86. rész

Esma egész éjjel a kórházban várakozik, reggelre pedig jó híreket kap. Burcu azonban nem enyhül, és az idős asszony is érzékeli a lányban a dühöt. Bade nem találja a helyét a villában. Süreyya arra kéri Farukot, hogy próbálja megérteni és elfogadni az anyja kapcsolatát Garippal.

A pszichiátriai kezelés és az anyjánál talált levél egyre jobban összezavarja Ademet. Esra figyelmezteti Fikretet, hogy a bátyja kiszámíthatatlan. Épp jókor, Erhan ugyanis felkeresi a Boran fiút.

A sorozatról

Az Isztambuli menyasszony (eredeti címe: Istanbullu Gelin) egy török drámasorozat, amelynek a főszereplője Özcan Deniz és Aslı Enver. Törökországban a sorozatot 2017-ben, Magyarországon 2020-ban mutatták be. A film igaz történetet mutat be.

Történet

Süreyya számára ez a nap is ugyanúgy indul, mint az összes többi. Késésben van és rohan, de egy kávéra azért megáll, ez pedig megváltoztatja az életét. Amikor kiderül, hogy a mögötte álló férfinél nincs pénztárca, a lány kisegíti. Faruk, a Boran vállalat vezetője ismét elégedetten kezdi a napot, hiszen az előző este kellemesen telt – ki tudja kivel. Viszont a cége virágzik, és úgy tűnik a helyzete egyre jobb lesz. Amikor egy több millió dolláros üzletet köt, a partner ünneplést javasol, ahonnan nem húzhatja ki magát.

Pedig az anyja, a keménykezű Esma asszony még az öccsét, a szerény és félszeg Osmant is elküldi az irodába, hogy hozza haza a legidősebb testvért. Osman így kénytelen a bátyjával tartani, a bár azonban túl sok neki. Az asztmás rohammal küzdő férfinak Süreyya segít, mielőtt színpadra lép. Osmant pedig elvarázsolja a lány. Ahogyan Farukot is, aki meglepetten látja viszont reggeli kisegítőjét a mikrofon mögött. Az este ennek ellenére csúnyán ér véget.

A sorozat epizódjai 7 napig érhetők el a Médiaklikken.

Nézd meg online – Isztambuli menyasszony 2. évad, 86. rész magyarul videa – az epizód egyelőre nem került fel a videára,

Szólj hozzá!
Hirdetés

Isztambuli menyasszony 2. évad 86. rész tartalma – nézd online

A hegyi doktor újra rendel 14. évad, 7. rész tartalma