in

Isztambuli menyasszony 2. évad 90. rész tartalma – nézd online

Isztambuli menyasszony 2. évad, 90. rész tartalma – nézd online.

2021.07.06., Kedd 18:45 – 2. évad, 90. rész

A cégnél figyelmeztetik Esrát, hogy mindenki tud a viszonyáról. Ipek találkozó beszél meg Erhannal, ahol addig hergeli a férfit, míg az neki nem esik.

A jelenetet a magánnyomozó, akit felbérelt, felvesz. Az elhagyott asszony pedig ügyesen keverve a kártyákat, a maga hasznára fordítja, és megzsarolja Esrát. Dilara megtudja, hogy Süreyya is tudott Fevzi akaratáról, mely szerint örökbe fogadná Ademet. A csalódott nő kérdőre vonja a barátnőjét.

Esma asszony próbál Süreyyának segíteni, hogy Emir elfogadja, de nincs könnyű dolguk. Idil asszony felkeresi Ademet a kórházban, hogy segítsen neki.

A sorozatról

Az Isztambuli menyasszony (eredeti címe: Istanbullu Gelin) egy török drámasorozat, amelynek a főszereplője Özcan Deniz és Aslı Enver. Törökországban a sorozatot 2017-ben, Magyarországon 2020-ban mutatták be. A film igaz történetet mutat be.

Történet

Süreyya számára ez a nap is ugyanúgy indul, mint az összes többi. Késésben van és rohan, de egy kávéra azért megáll, ez pedig megváltoztatja az életét. Amikor kiderül, hogy a mögötte álló férfinél nincs pénztárca, a lány kisegíti. Faruk, a Boran vállalat vezetője ismét elégedetten kezdi a napot, hiszen az előző este kellemesen telt – ki tudja kivel. Viszont a cége virágzik, és úgy tűnik a helyzete egyre jobb lesz. Amikor egy több millió dolláros üzletet köt, a partner ünneplést javasol, ahonnan nem húzhatja ki magát.

Pedig az anyja, a keménykezű Esma asszony még az öccsét, a szerény és félszeg Osmant is elküldi az irodába, hogy hozza haza a legidősebb testvért. Osman így kénytelen a bátyjával tartani, a bár azonban túl sok neki. Az asztmás rohammal küzdő férfinak Süreyya segít, mielőtt színpadra lép. Osmant pedig elvarázsolja a lány. Ahogyan Farukot is, aki meglepetten látja viszont reggeli kisegítőjét a mikrofon mögött. Az este ennek ellenére csúnyán ér véget.

A sorozat epizódjai 7 napig érhetők el a Médiaklikken.

Nézd meg online – Isztambuli menyasszony 2. évad, 90. rész

Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

Rejtélyek az Alpokban 1. évad, 2. rész tartalom

A csodadoktor 2. évad 62. rész tartalom