in

Isztambuli menyasszony 2. évad 91. rész tartalma – nézd online

Isztambuli menyasszony 2. évad, 91. rész tartalma – nézd online.

2021.07.07., Szerda 18:45 – 2. évad, 91. rész

Senem és Akif nászútja – bár Akif nagyon igyekszik – szórakoztatóra sikerül. Faruk az egész család előtt szeretné kérdőre vonni Fikretet a levéllel kapcsolatban, ám a férfi flegma viselkedésén nem talál rést. Ráadásul Murat és Osman számára is nyilvánvalóvá válik, hogy Esma és a bátyjuk kihagyta őket egy fontos dologból.

Osmannak egyébként is nehéz Faruk szemébe néznie. Fikret a családi vita elől Esrához menekül, másnap azonban alaposan meglepi a bátyját; előáll ugyanis a légi szállítás tervével. Adem felkeresi Dilarát, a találkozó viszont nagyon szomorúan ér véget. Emir és Süreyya között megtörik a jég, úgy tűnik, a kisfiú kezdi elfogadni a mostohaanyját.

A sorozatról

Az Isztambuli menyasszony (eredeti címe: Istanbullu Gelin) egy török drámasorozat, amelynek a főszereplője Özcan Deniz és Aslı Enver. Törökországban a sorozatot 2017-ben, Magyarországon 2020-ban mutatták be. A film igaz történetet mutat be.

Történet

Süreyya számára ez a nap is ugyanúgy indul, mint az összes többi. Késésben van és rohan, de egy kávéra azért megáll, ez pedig megváltoztatja az életét. Amikor kiderül, hogy a mögötte álló férfinél nincs pénztárca, a lány kisegíti. Faruk, a Boran vállalat vezetője ismét elégedetten kezdi a napot, hiszen az előző este kellemesen telt – ki tudja kivel. Viszont a cége virágzik, és úgy tűnik a helyzete egyre jobb lesz. Amikor egy több millió dolláros üzletet köt, a partner ünneplést javasol, ahonnan nem húzhatja ki magát.

Pedig az anyja, a keménykezű Esma asszony még az öccsét, a szerény és félszeg Osmant is elküldi az irodába, hogy hozza haza a legidősebb testvért. Osman így kénytelen a bátyjával tartani, a bár azonban túl sok neki. Az asztmás rohammal küzdő férfinak Süreyya segít, mielőtt színpadra lép. Osmant pedig elvarázsolja a lány. Ahogyan Farukot is, aki meglepetten látja viszont reggeli kisegítőjét a mikrofon mögött. Az este ennek ellenére csúnyán ér véget.

A sorozat epizódjai 7 napig érhetők el a Médiaklikken.

Nézd meg online – Isztambuli menyasszony 2. évad, 91. rész

Szólj hozzá!
Hirdetés

Visa nyereményjáték – Játssz a Toyota Yaris Hybridért! A játék augusztus 10-ig tart!

Isztambuli menyasszony 2. évad 92. rész tartalma – nézd online