in

Isztambuli menyasszony epizódlista

Isztambuli menyasszony epizódlista.

A sorozatról

Isztambuli menyasszony – sorozat – (Istanbullu Gelin, 2017)

Süreyya számára ez a nap is ugyanúgy indul, mint az összes többi. Késésben van és rohan, de egy kávéra azért megáll, ez pedig megváltoztatja az életét.

Hirdetés

Amikor kiderül, hogy a mögötte álló férfinél nincs pénztárca, a lány kisegíti. Faruk, a Boran vállalat vezetője ismét elégedetten kezdi a napot, hiszen az előző este kellemesen telt – ki tudja kivel. Viszont a cége virágzik, és úgy tűnik, a helyzete egyre jobb lesz.

Amikor egy több millió dolláros üzletet köt, a partner ünneplést javasol, ahonnan nem húzhatja ki magát. Pedig anyja, a keménykezű Esma asszony még az öccsét, a szerény és félszeg Osmant is elküldi az irodába, hogy hozza haza a legidősebb testvért.

Osman így kénytelen a bátyjával tartani, a bár azonban túl sok neki. Az asztmás rohammal küzdő férfinak Süreyya segít, mielőtt színpadra lép. Osmant pedig elvarázsolja a lány. Ahogyan Farukot is, aki meglepetten látja viszont reggeli kisegítőjét a mikrofon mögött. Az este ennek ellenére csúnyán ér véget.

Isztambuli menyasszony epizódlista

Isztambuli menyasszony 3. évad, 107. rész

Dilara születésnapja meghitt és vidám hangulatban telik, főleg miután Esma asszony is elfogadja Osman kapcsolatát Anastaciával. A bulin megjelenik Adem is, másnap pedig Senem elmondja, hol találja Günest. Úgy tűnik, végre mindenki révbe ért, ám másnap jön a hideg zuhany. Esma úgy dönt, hogy nem szeretné, ha a családja végig nézné a leépülését, ezért mindent hátrahagyva bevonul egy idősek otthonába. A fiúkat idegesíti a hír, míg Garip összetörik.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 108. rész

A család az első sokk után meglátogatja Esmát, és tüntetően úgy tesznek, mintha elfogadnák a helyzetet. Garip viszont kitalál valamit. Első lépésként válóperes papírokat küld Esmának, másodikként pedig beköltözik az idősek otthonába. Esma bosszúsan veszi tudomásul a férje húzását, ráadásul nehezen viseli, hogy az otthon összes női lakója el van ájulva a férfitól. Günes bevallja Ademnek, hogy nem lehet gyereke, és faképnél hagyja a férfit.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 109. rész

Esma egyre féltékenyebben figyeli, hogy Garip milyen jól beilleszkedett, és mennyire népszerű a nők között. A Boran fiúk sűrűn látogatják az anyjukat, ami az intézményvezetőnek is feltűnik, és arra kéri őket, hogy csak látogatási időben jöjjenek. Egy hamarosan megrendezésre kerülő est az idősek otthonában, jó ürügyet szolgáltat, hogy a család végre pontot tegyen Esma makacsságára. Az esemény szervezésére ugyanis Senemet kérik fel. Adem szeretné, ha Günes is átélné az anyaságot, ezért felveti az örökbefogadás gondolatát.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 110. rész

A balul sikerült este után Esma végre belátja, hogy nincs semmi keresnivalója az otthonban, és Garippal együtt visszatér a villába. Emir is hazajön külföldről. Dilara felkeresi Günest, és elmondja, örül, hogy a másik nő is része lesz Umut életének. A Boran család boldogan készül az anyák napi grillezésre, ahová már nemcsak Adem megy, hanem Dilara kérésére Günes is.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 111. rész

A család vidáman piknikezik, Faruk pedig elmondja Garipnak, milyen sokat jelent nekik. Az idős férfi kissé fáradtan, de boldogan pihen le. Ám ebből az alvásból többet nem ébred fel.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 102. rész

Dilara érzi, hogy helytelenül viselkedett, és bántja. Süreyya jelentkezik Senemnél, a nagynéni pedig érzi, hogy nevelt lánya valójában megbocsájtott. Gülistan csodálatos hírt közöt Naziffal.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 103. rész

Dilara találkozik Merttel, hogy megmagyarázza az érzéseit, és adjon egy esélyt a kapcsolatuknak. A férfi elfogadja a bocsánatkérést, Dilara pedig Faruk éttermébe viszi, hogy bemutassa Süreyyának és a sógorának. Adem szintén a bátyjához tart Günessel együtt, így kénytelen találkozni Merttel. Az ebéd Adem kellemetlenkedése miatt nagyon kínosan telik, Günes pedig a végén elhagyja a férfit. Nazif elviszi Esma asszonyt, hogy megnézze az új könyvtár lehetséges helyét. Miközben az idős nő nem figyel, Nazifra rázáródik a régi romos épület egyik szobájának ajtaja, a megzavarodott Esma pedig mindent hátrahagyva elindul. Egy összetörő gázlámpa pedig lángra lobban.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 104. rész

Nazif bent reked az épületben, és térerő hiányában senkinek nem tud szólni, miközben a lángok terjednek. Gülistan megtudja, hogy ikreket vár, és boldogsága határtalan. A család nem érti, hogy Nazif és Esma hová tűntek, amikor pedig az idős asszony egyedül ér haza, Gülistan aggódni kezd. Faruk és Fikret a kórházba mennek, és megtudják, mi történt Naziffal. Amikor Esma magához tér, és rádöbben, hogy mi történt, önmagát hibáztatja.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 105. rész

Miután Nazif magához tér, Gülistan nem tudja magában tartani a jó hírt. A férfi balesete mindenkit rádöbbent, hogy nem szabad haragot tartani, így Süreyya is megenyhül Senem irányában. Esmának továbbra is bűntudata van, és csendes beletörődéssel szemléli a körülötte levő világot. Adem szeretné megmagyarázni Günesnek a helyzetet, a nő azonban nem válaszol a hívásaira.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 106. rész

Senem és Süreyya meglepetésbulival készülnek Dilara szülinapja alkalmából. Adem szenved, amiért Günes elhagyta. Felkeresi Dilarát, és őszintén elmondja a félelmeit, az asszony pedig végre megérti a férfit. Esma elkezdi szétosztani az emlékeit, és úgy gondolja, Fevzi órája Ademet illeti. A két ember között végleg megtörik a jég.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 97. rész

Miután Süreyya megkapja Fatmától a dobozt, elolvassa anyja naplóját is, és keserűen veszi tudomásul a benne leírt érzelmeket. A nő nem találja önmagát, és az ágyból sem képes kikelni, láthatóan depressziós, miután rájön, hogy amit eddig gondolt a gyerekkoráról és a szüleiről, semmi nem igaz. Mindenki segíteni próbál, miközben senki nem érti, mi történik, és nem is tulajdonítanak neki nagy jelentőséget. Ipek és Fikret olyan boldogok, mint eddig talán soha, és a cégnél is érezni a jó hangulatot. Dilara és Günes véletlenül találkoznak, és leülnek egymással beszélni.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 98. rész

Miután Esma meglátogatja a céget, kénytelen beismerni, hogy Fikret kézben tartja a dolgokat. Süreyya továbbra sem hajlandó kikelni az ágyból, a gyermekkori emlékektől depresszióba esik. Annak felismerése, hogy az általa idealizált álomvilág a szüleiről igen távol áll a valóságtól, teljesen összetöri az asszonyt. Újra felkeresi Fatmát, és megtudja, hogy Senem is ott volt az autóbalesetben, amiben a szülei életüket vesztették.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 99. rész

Miután Süreyya megtudja az igazságot Fatmától a szüleiről, és az egész gyerekkoráról, rádöbben, hogy egy álomvilágban élt eddig. Ráadásul az idős asszony Senemmel kapcsolatban is elszólja magát, így a nagynéninek színt kell vallania. Süreyya összeroppan. Dilara és Mert randija jól indul, amikor azonban a nő meglátja Umutot a közösségi oldalon Ademmel és Günessel, mint boldog család, a nő dühös lesz. Mertet is odarángatja a volt férjéhez.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 100. rész

Mivel a család is érzékeli Süreyya szomorúságát, összefognak, hogy megmutassák a nőnek, mennyire értékes. Még Adem is felkeresi, hogy segítsen neki. Gülistant rosszullétek kínozzák. Esma felnyitja a régi ládáját, hogy átadja az emlékeit a szeretteinek.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 101. rész

Miután Esma úgy dönt, hogy átadja a család és a villa vezetését a menyeinek, elmegy otthonról. Senem döbbenten veszi tudomásul, hogy az idős asszony nála kötött ki. A két nő beszélgetés meghitten indul, ám Esma állapota hirtelen romlani kezd. Süreyya a nagynénjéhez rohan, és eljátssza az anyósa által képzelt szerepet. A villa többi lakója sem tesz másképp.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 92. rész

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy Esma nem emlékszik az emberekre, így Anastasyára sem. Kitudódik a hír, hogy Faruk felállt a Boran cég vezetői székéből, ezért sajtótájékoztatót hív össze. Süreyyát rémálmok gyötrik. Akif úgy dönt, hogy marad a cégnél.

Isztambuli menyasszony  3. évad, 93. rész

Süreyya és Senem nem alaptalanul gyanakszanak, hogy Dilara vonzódik Merthez. A férfi egy buliba hívja Dilarát, és Adem is észreveszi a volt felesége megváltozott viselkedését. Faruk megmutatja Süreyyának, hogy a jövőben mihez szeretne kezdeni. Esma rájön, hogy Osman és Anastasya között milyen kapcsolat van, és nekiesik az orosz lánynak.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 94. rész

Süreyyának egyértelműen nincsen jó érzése Faruk leendő éttermével kapcsolatban. Dilara úgy dönt, hogy megpróbálja Merttel. A férfi távozásának pillanatában érkezik Adem, így megtudja, hogy a volt feleségének új kapcsolata van, és kérdőre vonja Dilarát. Fikret és Akif az új üzlettársakkal próbál tárgyalni, ám Adem távolléte miatt a megbeszélés kínosan alakul

Isztambuli menyasszony 3. évad, 95. rész

Adem képtelen véka alá rejteni a dühét, amit Dilara és Mert miatt érez. Fikret döbbenten veszi tudomásul, hogy emiatt az üzleti partnerek is felállnak. A Boran család egyre kíváncsibb, hogy Faruk milyen új munkába kezd. Anastasia szeretne visszamenni Moszkvába, de Osman nem engedi. Süreyya egyre többször látja ugyanazt az álmot, és érzi, hogy jelent valamit, ráadásul a hangulatát is tönkreteszi. A válaszokat Senemtől kapja meg.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 96. rész

Süreyya döbbenten veszi tudomásul, hogy egy Fatma nevű nő nevelte igazából, míg Senem azon csodálkozik, hogy az unokahúga nem is emlékszik rá. Süreyya felkeresi az idős asszonyt, ahol sok már dolgot is megtud, illetve megkapja a szülei kis dobozát. Ebben azonban olyan dolgokat talál, amik szíven ütik. Faruk meghívja a családot az étterembe, igaz, nem árulja el a meglepetést.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 87. rész

Emir elutazott, ami a családot szomorúvá teszi, ám Esma nem sokáig tud az unokája hiányával foglalkozni, miután Faruk neki is elmondja, hogy kilép a cégtől. Az idős asszonynál már csak Süreyya döbben meg jobban, aki szintén az asztalnál hallja ezt először. Fikret is sértődött, mivel anyja nem is titkolja, hogy nem bízik benne, ami a cégvezetést illeti. Anastasya elmondja Osmannak, hogy azon gondolkozik, visszamegy Oroszországba. Akif maga alatt van, úgy érzi, rá már nincs szükség a cégnél.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 88. rész

Esmát gyötri a bűntudat, úgy érzi, ő tehet arról, hogy Faruk feladta a céget. Osman az anyja elé áll, hogy felvállalja Anastasyát. Bár Esmának nem tetszik a dolog, a férfi nem hagyja magát. Az elmúlt időszak történései előhozzák az asszony fiatalkorát, és kiderül, hogy mi történt vele és Garippal.

Isztambuli menyasszony  3. évad, 89. rész

Miután egyértelművé válik, hogy nagy szerelmük ellenére Esma miért hagyja el Garipot, az idős asszony az apjához megy a temetőbe. Mivel a család nem találja, egy emberként aggódnak érte, végül Farukot értesítik. A férfi Garippal a temető irodájába siet, ám megkönnyebbülni nincs ideje. Esma a saját apjának hiszi, és nem emlékszik, hogy mi történt vele.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 90. rész

A család kórházba viszi Esmát, az orvos pedig elmondja, hogy a romlás az állapotában korábban következett be, mint várták. Az asszony kicsit jobban lesz, és mialatt Süreyyával beszél, átadja a stafétabotot a menyének. Arya édesapja, Mert meccsre hívja Dilarát, és közeledni kezd a nő felé. Günes szeretettel vásárol Umutnak, Adem pedig boldog, hogy a nő elfogadja a helyzetet. Fikret Farukot hibáztatja, hogy döntésével felzaklatta Esmát, ezért romlik az állapota.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 91. rész

Mindenki izgatottan várja haza Esmát, az egész villában jó a hangulat. Kiymet rádöbben, hogy milyen lehetetlenül viselkedett egész életében Esmával szemben, és a lányával is kibékül. Süreyya és Senem is gyanakszik, hogy Dilara megismerkedett valakivel, aki fontos a számára. Akif még mindig sértett Faruk távozása miatt.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 83. rész

Faruk megnyugtatja Süreyyát, hogy még mindig szereti, csak ő fáradt el. Miután Okan eladja a részvényeit, a fiúk ünneplésre készülnek. Dilara lelkesen tér vissza a tanításhoz, és rögtön új tanulója van, Arya. Dilara és Adem együtt mennek el Idil asszonyhoz, a pszichiáternél pedig egy csodálatos átalakulás zajlik a két ember között. Emir egyre inkább egyedül érzi magát a Boran villában, és szeretné, ha apjától egy kicsit több figyelmet kapna.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 84. rész

Dilara nagyon boldog Umut miatt, a lányok pedig a Boran villában jönnek össze, hogy megünnepeljék a kisfiút. Ipek olyan vallomással áll elő, ami mindenkit meglep. A Boran fiúk is iszogatni mennek, és közben Osmannal szórakoznak. Fikret és Adem öröme nagy, mivel a cég, nekik köszönhetően, megnyert egy nagy tendert.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 85. rész

Faruk nem érzi jól magát a bőrében, ez egyre több embernek tűnik fel. Amikor kiderül, hogy Emir a tudta nélkül jelentkezett egy cserediák programra, a férfi belátja, hogy nem jó úton halad. Bár nehéz szívvel, de elengedi a fiát Londonba. Dilara megismerkedik Merttel, Arya édesapjával. Faruk bejelenti a testvéreinek, hogy kilép a cégből.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 86. rész

Akif és Fikret nagyon rosszul fogadják Faruk bejelentését. Miután Esma rájön, hogy Anastasia és Osman között több van, mint futó ismeretség, arra kéri Süreyyát, hogy rúgja ki a lányt. Anastasia jól fogadja, sőt vállalja, hogy inkább maga mond fel. Umut belázasodik, Dilara pedig fejvesztve rohan haza. Szerencsére ekkor érkezik meg a zeneiskolához Arya édesapja, aki hazaviszi.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 79. rész

Faruk hazaviszi a feleségét, Esma pedig észreveszi, hogy valami nincs rendben kettejük között. Az idős asszonynak Anastacia sem tetszik, ezt Osman tudomására hozza. Özgür nincs zavarban, a kínos éjszakát követően nyugodtan sétál be az irodába. Dilara beleegyezik, hogy Ademmel együtt eljárjanak Idil asszonyhoz.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 80. rész

Faruk elmondja Özgürnek, hogy a feleségét szereti, és semmit nem érez a lány iránt, végül kirúgja. A kétségbeesett lány pedig sírva rohan el, és óvatlanul az úttestre lép. Dilara elmegy Idil asszonyhoz, és úgy érzi, hogy megkönnyebbül. Esma egyre kevésbé tudja elviselni Anastasia jelenlétét. Fikreték vacsorázni mennek Ademmel és Günessel.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 81. rész

Özgürt életveszélyes állapotban szállítják kórházba, Okan pedig megtudja, mi történt. Mindenki öngyilkossági kísérletnek hiszi, így a feldúlt férfi beront a Boran villába. Süreyya egyre nehezebben viseli a férje eltávolodását. Faruk pedig érzelmileg a padlón van. Özgür magához tér, és elmondja, véletlen baleset történt.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 82. rész

Emirnek nagyon hiányzik Begüm, Faruknak pedig nincs ideje a fiára, és észre sem veszi, mekkora szüksége lenne rá. Özgür elmondja a barátnőjének, hogy nem akart öngyilkos lenni, valamint arra kéri Süreyyát, hogy menjen be hozzá. A lány beismeri, hogy ő is hibás a történtekért, és elmondja, hogy Faruk nem tehet semmiről. Okan elmegy a cégtől, átadja a részvényeit Ademnek.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 74. rész

Kiymet addig keveri a kártyákat, hogy Esma tudomást szerez Okan érzelmeiről. Ipek anyja azt sem hallgatja el, hogy Süreyya is tud erről, így Esma nekiesik a menyének. Fikret pedig a legrosszabbkor érkezik haza, hogy mindent meghalljon. A férfi felkeresi Ipeket, akiből kirobban az elmúlt hónapok összes fáradtsága, frusztráltsága, küzdelme és érzése. A nőt egyértelműen felőrölte a férjének, a Boranoknak és az önmagának való megfelelés. Faruk és Adem viszont Okant keresik meg. Faruk, aki csalódik barátjában, dühében Süreyyát hibáztatja, aki viszont érzi, hogy a kapcsolatuk mélyponton van.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 75. rész

A családi vacsoránál váratlan vendégek érkeznek, Ipek és a gyerekek. Fikret pedig határtalanul boldog, hogy a felesége meggondolta magát. Adem szeretné a kapcsolatát helyreállítani Dilarával, az asszonynak pedig – bár nehéz elfogadnia – be kell látnia, hogy Ademnek joga van látni a fiát. Faruk megbocsát Süreyyának, ám a nő észreveszi, hogy a férje viselkedésében változás történt.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 76. rész

Fikret soha nem volt ilyen boldog, és ezt szeretné megünnepelni. Miután Okan távozik a cégtől, Özgür felkeresi Farukot a villában. Kiymet őrjöng, amikor megtudja, hogy a lánya visszatért a Boran családhoz. Dilara rájön, hogy a maga módján, de Günes is kiveszi a részét Umuttal való törődésben. Ipek és Süreyya között végre megtörik a jég, a két nő békét köt. Adem meglátja Osmant és Anastaciát.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 77. rész

Esma felkeresi Kiymetet, hogy megenyhítse, ám régi barátnője hajthatatlan. Ipek maga is szeretne békülni, ám az anyja őt is elküldi. Faruk és Süreyya között továbbra is feszült a viszony, a nő ezért elindul Isztambulba a férje után. Faruk ugyanis ott tárgyal, ahova Özgür is elkíséri.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 78. rész

Süreyya a hotelba érve olyat lát, amire nem számít… Faruk egy üzenetet véletlenül Özgürnek küld el, amit a lány biztatásnak vél, és nyíltan megcsókolja a főnökét. Süreyya félreérti a helyzetet, és bár elsőre elmenekül, végül szembesíti a férjét a látottakkal.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 69. rész

Dilara, Senem és Süreyya jól érzik magukat a bárban, miközben a babára Adem vigyáz. A férfi szeretné megbutatni a fiát Günesnek, ezért odahívja a nőt. Dilara ezalatt hazaér… Özgür egyre nyíltabban legyeskedik Faruk körül. Kiymet rájön, hogy nem kevés szerepe volt a lánya boldogtalanságában. Osman és Anastasia egy pár, igaz erről még csak ők tudnak.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 70. rész

Fikret Süreyya segítségét kéri, hogy láthassa a gyerekeit. Ipek próbál berendezkedni, amikor megérkezik Okan, és szerelmet vall a nőnek. Ezt a beszélgetést azonban más is hallja. Faruk majdnem elfelejti a házassági évfordulójukat, szerencsére Akif ezt nem engedi.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 71. rész

Süreyya és Faruk is elfelejti a házassági évfordulót, ráadásul a férfit egy szülinapi vacsorára hívják, amire nem mondhat nemet. Ipek elmondja az anyjának, hogy Okan szerelemes belé, mire Kiymet találkozót kér a férfitól. Dilara nem tudja elviselni a gondolatot, hogy Adem új életet kezdett, ő viszont nem hagyhatja ki a férfit a sajátjából. Kiymet ügyvédje megjelenik a villában, kezében a válóperes papírral.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 72. rész

Osman megpróbálja jobb belátásra bírni Ademet Dilarával kapcsolatban. Süreyya izgatottan készül az évfordulójuk ünneplésére, miközben Faruk egy kolléga születésnapján vesz részt. Fikret elviszi magával a villába a gyerekeket, és időt sem hagy Ipeknek, hogy megmagyarázza a történteket.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 73. rész

Faruk nagyon elkésik a házassági évfordulós vacsoráról. Süreyya közben rájön, hogy a férje egy étteremben van a kollégákkal, köztük Özgürrel. Okan felkeresi Ipeket, az asszony pedig tőle szokatlan őszinteséggel és nyíltsággal mondja el az érzéseit. Akrácsak Günes, aki nem tudja elfogadni a saját szerepét Adem, Dilara és Umut kapcsolatában.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 64. rész

Adem megható szeretettel veszi körbe az újszülöttet. Esma gyanakszik, hogy a fiai megint nem mondanak el valamit. Ráadásul zavarja, hogy a villában már a szolgálók is egyre jobban elfogadják Süreyya vezetését. Anastasia egyre közelebb kerül a Boran családhoz, és kétségtelen, hogy Osmannal is jól kijönnek. Günes igyekszik megértően viselkedni Adem megváltozott élethelyzetével kapcsolatban.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 65. rész

Bár Esmának vannak kétségei azzal kapcsolatban, hogy mennyire jó ötlet Ademet újra bevenni a cégbe, kénytelen elfogadni Faruk döntését. Anastasia és Osman között megtörik a jég, és egyértelművé válik, hogy vonzódnak egymáshoz. Dilara és Umut hazamennek a kórházból, Ademnél pedig nincs is boldogabb. Özgür egyértelműen félreérti Faruk barátságos viselkedését, és egyre nyíltabban próbál a főnöke kedvére tenni. Fikret megkapja a válókeresetet. Okan elutasítja, hogy Ademnek adja a részvényeit.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 66. rész

A fiúk boldogan ünneplik Umut születését. Fikret szeretne kibékülni Ipekkel. A házaspár adna maguknak még egy esélyt. Az asszony viszont eközben lakást keres, amiben Okan segít neki, ez pedig félreértésre ad okot. Faruk és Süreyya pedig szerelmüket ünneplik, amikor felkeresik a kávézót, amiben megismerkedtek.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 67. rész

Ipek boldogan mondja el Okannak, hogy újrakezdi Fikrettel. Fikret azonban megtudja, hogy Ipek és Okan együtt néztek lakást, és félreérti. A férfi a bíróság előtt már nem akar békülni. Günes próbál megbékélni a helyzettel, hogy Adem életében a fia az első, de be kell ismernie, ez nem könnyű. Okan továbbra sem bízik Ademben. Kiymet jelenetet rendez a villában.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 68. rész

Esma is kénytelen elismerni, hogy Fikret nem jól döntött. Felkeresi Ipeket, aki próbál új életet kezdeni, hogy térjenek jobb belátásra. Dilarát kicsit bedarálja a szülés után kialakuló rutin, és nem sokat törődik magával. Senem szerint épp ideje ezen változtatni. Kiymet gondoskodik róla, hogy egész Bursa megtudja Esma betegségét. Özgür egyre jobban belehabarodik Farukba.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 59. rész

Amikor Fikret megtudja, hogy a felesége elköltözött, felkeresi az asszonyt. A férfi azonban még mindig nem érti, hogy Ipeket nem Okan, hanem a munka érdekli. Fikret úgy érzi, mindent elvesztett. Esma sértődötten veszi tudomásul, Süreyya ötletét, hogy a házba hívta Anastasiat. Günes szakítani akar Ademmel, ezért őt lepi meg a legjobban, amikor a férfi romantikus gesztussal várja haza.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 60. rész

Fikret igent mond Adem üzleti ajánlatára. A közös vállalkozáshoz azonban pénz kell, így a férfi megvásárlásra felajánlja a részvényeit Garipnak. Anastasia megérkezik a házba, ahol a személyzet nem várja tárt karokkal. Gülistan egyenesen személyes sértésnek veszi a nő jelenlétét, és úgy érzi, Süreyya átveszi a hatalmat a villában. Faruk gyanakszik, hogy Fikret rosszban sántikál, ezért arra kéri Mustafát, hogy kövesse az öccsét. Ipek dönt, és válni akar. Süreyya arra kéri a nőt, hogy menjen a villába. Dilara szívszorító pillanatokat él át, amikor meglátja Ademet és Günest együtt. Az új barátnő ráadásul beszélni szeretne a volt feleséggel.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 61. rész

Ipek rádöbbenti Süreyyát, hogy kezd pont úgy viselkedni, mint Esma. Nemcsak úgy beszél, hanem már a személyzet is benne látja az idős asszony utódját. Faruk megpróbálja jobb belátásra bírni Fikretet, de a férfi hajthatatlan. Senem felkeresi Dilarát, ám a várandós asszony nem kíváncsi rá. A nagynéni megtudja, hogy Günes és Adem továbbra is egy pár, ráadásul Dilara teljesen elzárkózik mindenkitől.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 62. rész

Günes nagyon boldog, hogy Adem vele képzeli el a jövőjét. Fikret próbálja meggyőzni Ipeket, hogy a válás nem jó ötlet, ám az asszony hajthatatlan. Süreyya szeretne hinni Adem jóindulatában, ám Faruk már nem ennyire optimista. Ezért a férfi felkeresi féltestvérét, ám idejük sem marad a vitára, Dilarának ugyanis fájásai vannak, miközben bent ragadt egy mosdóban.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 63. rész

Faruk és Adem együtt viszik be a kórházba Dilarát. A szülés megindult, a két férfi között pedig megtörik a jég. Mindketten úgy döntenek, hogy bizalmat szavaznak a másiknak. Eközben Günes hiába várja vissza Ademet. Ipek szeretne a saját lábára állni, és önállóan élni. Okan sejti, hogy Özgür gyengéd érzelmeket táplál valaki iránt, amikor azonban rákérdez, a lány csak sejtelmesen mosolyog. Megszületik Umut, Dilara és Süreyya pedig kibékülnek.

Isztambuli menyasszony  3. évad, 54. rész

Dilara nagyon megharagszik Süreyyára és Senemre, amiért eltitkolták előle Adem barátnőjének a kilétét. A nő úgy dönt Isztambulba költözik, hogy új életet kezdjen. Süreyya nem tudja elfogadni, hogy elveszti a barátnőjét, és amikor Faruk is Adem álláspontját védi, úgy érzi nagyon nincs egyenlőségjel ebben a kérdésben a nők és férfiak között. A vita addig fajul, míg kiderül, hogy Özgür is szúrja a nő szemét. Ipek egyre magabiztosabb a munkában, ez viszont Fikretnek nem tetszik… Adem nagyon boldog az új kapcsolatában.

Isztambuli menyasszony  3. évad, 55. rész

Farukkal való veszekedés után Süreyya rájön, hogy eltúlozta a dolgot a férjével szemben. Dilara az idegességtől begörcsöl, és az éjszakát a kórházban tölti. Ademet az orvosa értesíti, hogy fennáll a koraszülés esélye. A férfit Günes viszi be. Nurgül beszél Fikrettel, és meggyőzi, hogy próbáljon meg megértő lenni a feleségével. Esma és Garip visszatér a villába, kissé zavarba hozva ezzel a családot.

Isztambuli menyasszony  3. évad, 56. rész

Fikret izgatottan készül, hogy meglepje Ipeket. Mustafát kéri meg arra, hogy vigye el a feleségét a meglepetés helyszínére. Miután Okan viszont egy üzleti megbeszélésre hívja, a nő odamegy a munkamegbeszélésre a szállodába. Az este verekedéssel ér véget, Fikret pedig dühösen elviharzik… Esma és Garip nagyon boldogok együtt, bár még szokniuk kell, hogy a család többi tagjával együtt laknak…

Isztambuli menyasszony  3. évad, 57. rész

Nurgül elmondja Ipeknek, hogy Fikret valójában küzd érte, és egy meglepetéssel készült. A nő boldogan fogadja a magyarázatot és a férje közeledését, ám másnak reggel – amikor Ipek munkába készül – újra kitör a háború. Günes rájön, hogy Adem lakást bérel Bursában, hogy a szülésig Dilara közelében legyen. Garip megpróbálja távol tartani Esmát minden stressztől, és arra kéri, bonja ki magát a veszekedésekből. Adem és Dilara házasságának vége, kimondják a válást.

Isztambuli menyasszony  3. évad, 58. rész

Nem csillapodnak a kedélyek a Boran villában. Ipek elköltözik, Fikret képtelen bocsánatot kérni Okantól, Esma brossa pedig Yaz kiságyába esik, ami megsérti a kislányt. Süreyya úgy gondolja, hogy itt az ideje segítséget kérni, ezért Anastasyat a villába hívatja. Okan szeretné eladni a részvényeit, miközben Ipek továbbra is vele tervez dolgozni.

Isztambuli menyasszony  3. évad, 49. rész

Faruk és Fikret úgy gondolják, az lesz a legjobb, ha elköltöznek a villából, miután Esma és Garip összeházasodtak. Sem Süreyya, sem Ipek nem ért egyet a férfiak döntésével. Senemet felkeresi Günes, a beszélgetés közben azonban Dilara is megjelenik. Senem rendkívül kellemetlenül érzi magát, akárcsak a divattervező. Ipek egyre inkább éli a maga életét, ami Fikret figyelmét sem kerüli el.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 50. rész

Senem nem tudja magában tartani, és elmondja Süreyyának, hogy Ademnek új barátnője van. Süreyya úgy érzi, az újrakezdésben reménykedő Dilarának is tudnia kell erről, ám nincs lehetősége elmondani. Günesnek bűntudata van, úgy érzi, ő áll a két ember és egy család útjába, ám Adem tiszta vizet önt a pohárba. A Boran fiúk kitartanak a költözés mellett, Süreyya pedig szenved attól, hogy nem mondhatja el a titkot Faruknak.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 51. rész

Esma sietve távozik a villából, Nazifnak szól csak, hogy Fevzi úrral találkozik. Miután az asszony eltűnik, Nurgül és Süreyya aggódni kezd, főleg, hogy Nazif megerősíti Esma furcsa viselkedését. A két asszony értesíti Garipot, aki megtalálja a menyasszonyát, és arra kéri, hogy mondjon el mindent a családnak. Fikret tovább duzzog az esküvő miatt, nem elég, hogy az anyja férjhez megy, a felesége nem figyel rá, az egész házban felfordulás van.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 52. rész

Faruk megbékél a helyzettel, és szeretné, ha jó sikerülne az esküvő. Senem arra kéri – a maga módján – Ademet, hogy döntse el Dilarát vagy Günest választja. A megdöbbent férfi úgy érzi, ideje tiszta vizet önteni a pohárba, és bevallja Dilarának, hogy van valakije. A nő, aki már éppen reménykedni kezdett, hogy mégis van közös jövőjük, összetörik. Esma és Garip összeházasodnak. Az idős asszony a mulatság végén elmondja a fiainak, hogy Alzheimer-kórja van, és szeretné a hátralévő idejét nyugodtan tölteni.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 53. rész

A fiúkat megdöbbenti az anyjuk bejelentése, aki viszont elutazik nászútra Garippal. A két idős ember boldogan tölti az idejét, és úgy tűnik, végre Esma is felszabadultan boldog. A villában eközben komor a hangulat, de Fikret és Faruk úgy döntenek, nem utaznak el. Adem és Dilara vizsgálatra megy, ahol a férfi elmondja, hogy beadta a válópert. Dilara követi a férfit, és megtudja, ki az új barátnő.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 44. rész

Günes csalódottan veszi tudomásul, hogy Adem eltűnt. A nőt Senem keresi fel, hogy figyelmeztesse, csúnyán pórul járhat a férfival. Ademet viszont Fikret látogatja meg, a beszélgetés azonban veszekedésbe fullad. Süreyya meglepetést akar szerezni Faruknak, de arra nem számít, hogy a férje az üzleti partnerekkel együtt tér vissza az irodába. A nő kínos pillanatokat tölt az asztal alatt. Akárcsak Osman, amikor Gülbin leönti a forró kávéval, így Kiymet meglehetősen félreérthető helyzetben találja őket.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 45. rész

Esma szakít Garippal, és azt hazudja, hogy ismét a családját választja a férfi helyett. Másnap a reggelinél meglepő nyugalommal számol be a szakításról, ami gyanús lesz Süreyya számára. Miközben Fikret és Faruk örülnek a hírnek, az asszonyok és Osman érzik, hogy valami nem stimmel. Adem cinikusan meséli el Idilnek, hogy végre mindenkit elüldözött maga mellől. A pszichiáter szomorúan veszi tudomásul, hogy a férfi mindent megtesz azért, hogy ne szeressék.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 46. rész

Garip bemegy a céghez, hogy lemondjon a részvényeiről, és felszámolja az isztambuli életét. Amerikába megy, ami meglepő módon a Boran fiúkat is elszomorítja. Esma megpróbál úgy tenni, mintha nem történt volna semmi. Vele ellentétben Dilara nem tudja titkolni, megviseli, hogy Adem ilyen gyorsan talált valakit. A férfi egyébként elfogadja Günes segítségét. Nurgül egy ágyazás során megtalálja Esma füzetét, melybe leírt mindent, hogy emlékezzen. A kétségbeesett szolgáló Süreyyához fordul segítségért.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 47. rész

Süreyya megpróbál beszélni Esma asszonnyal a betegségéről, ám az idős nő meglehetősen elutasító és arra kéri, hogy ne szóljon róla senkinek. Süreyya, ha nehezen is, de elfogadja Esma döntését, Nurgül azonban nem hagyja annyiban a dolgot és Garip után rohan. Senem kellemetlenül érzi magát, hogy titkolóznia kell Dilara előtt, aki szeretné kideríteni, ki Adem új barátnője

Isztambuli menyasszony 3. évad, 48. rész

A lányok ráveszik Esmát, hogy legyen henna est. Bár a férjek – érthető okból – nem igazán örülnek az ötletnek, mégis belemennek. Nazifot kérik meg, hogy figyeljen a villára, ahol a nők mulatnak. Arra azonban, ami történik, ők sem számítanak. Faruk, Akif, Osman és Fikret a gyerekekkel töltik az estét, ám érzik, hogy valami nincs rendben.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 39. rész

Ibrahim doktor általános kivizsgálást javasol Esmának. Fikret és Adem is kórházba kerül, az utóbbi azonban az intenzíven marad. Ipek unokatestvére megjelenik a villában. Günes nem érti, hogy Adem hova tűnt. Amikor Fikret magához tér, kiderül, hogy Adem valójában neki próbált segíteni.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 40. rész

Emir nem találja a helyét a villában, úgy érzi, rá nem figyel senki. Dilara miközben arra vár, hogy Adem magához térjen, rájön, hogy még mindig érez valamit a férfi iránt. Süreyyát zavarja, hogy Faruk új asszisztense egy fiatal lány. Adem magához tér, de az orvos rossz hírt közöl vele: a lába lebénult.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 41. rész

Adem mindenkit elzavar maga mellől, és egyedül távozik a kórházból. Günes azonban nem hagyja magát, és felkarolja a férfit. Amikor Dilara Ademet keresi, szembesül azzal, hogy a férje egy másik nő oldalán hagyta el a kórházat. Özgür mindenhol ott van, amit Süreyya kissé nehezen visel. Fikret magát hibáztatja a történtekért. Esma egyre furcsábban viselkedik, az orvosa pedig arra kéri, menjen be. A diagnózis: Alzheimer kór…

Isztambuli menyasszony 3. évad, 42. rész

Esma nagyon összezavarodik a hallottaktól. Garip is észreveszi, hogy valami nincs rendben az asszonnyal, és amikor Esma arra kéri, hogy halasszák el az esküvőt, rossz néven veszi. Emir eltűnik, Faruk pedig a keresésére indul, így lemarad egy fontos tárgyalásról. Günes mindent megpróbál, hogy segítsen Ademnek, ám a férfi nagyon elutasító. Dilara kiborul, mivel sejti, hogy a férjének van valakije.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 43. rész

Faruk megtalálja Emirt, és rádöbben, hogy mennyire hiányzik a fiának az anyja. Süreyya megpróbálja pótolni, bár tudja, hogy egy anyát nem lehet. Okan felkeresi a villát, ahol döbbenten szembesül Naziffal, aki Esma asszony gyógyszerét vette be tévesből. A hatás pedig leírhatatlan. Faruk megpróbálja helyrehozni az üzleti kapcsolatot a céggel, akit elveszítettek. Esma felkészül arra, hogy egy nap elveszti az emlékeit.

Isztambuli menyasszony 3. évad, 23. rész

Günes meglátogatja Senemet, a két nő pedig felidézi a közös múltat. Süreyya nem adja fel, és továbbra is megpróbálja Farukot jobb belátásra bírni. Esma elmondja Ülfetnek, hogy Garuppal összeházasodnak, majd vásárolni megy a menyeivel. Garip felkeresi Farukot, míg Akif kutakodni kezd Ülfet múltjában. Ezzel azonban veszélyes terepre téved.

2021.09.30., Csütörtök 18:45 – 3. évad, 22. rész

Fikret Akif segítségét kéri, hogy rájöjjenek Adem és Ülfet szándékaira. Esma elmondja a családnak, hogy Garip megkérte a kezét. A Boran feleségek és Nurgül boldogan gratulálnak a hírhez, a fiúk azonban döbbenten hallgatják anyjukat. Esma szomorúan veszi tudomásul Faruk, Fikret és Osman reakcióját. Adem véletlenül meghallja Güllistan és Nazif beszélgetését, így megtudja, hogy Dilara nem vetette el a babát.

2021.09.29., Szerda 18:45 – 3. évad, 21. rész

Meglehetősen viccesre sikerült szülinapi buli lezárásaként Garip megkéri Esma kezét, aki boldogan mond igent. Fikret felkeresi Ülfetet, és arra kéri, hogy tartsa tiszteletben Esmát és a családot. A férfi mielőtt távozna, furcsa jelenetnek lesz fültanúja: kihallgatja Adem és Ülfet beszélgetését, és egyértelmű lesz számára, hogy a nénjének tervei vannak a Boran családdal. Senem felkeresi a boltban Günest, a két nő ugyanis régóta ismeri egymást. Bár Günes ennek nem igazán örül.

2021.09.28., Kedd 18:45 – 3. évad, 20. rész

Mindenki megdöbbenésére Ipek komolyan gondolja, hogy munkát vállal. Süreyya felkeresi az anyósát, és meggyőzi, hogy igenis meg kell ünnepelni a születésnapját. A szervezést Senem vállalja, bár mindenki kételkedik, hogy mennyire jó ötlet. Esma végül beleegyezik, és a lányok bulizni mennek, miközben a férfiak otthon maradnak meccset nézni – a babákkal. Egészen addig, míg Faruk nem kap egy telefonhívást, hogy a családja nőtagjait a rendőrség vitte be. Günes és Adem találkoznak, ahol a férfi őszintén elmondja az érzéseit. Günes azonban nem épp erre számít.

2021.09.27., Hétfő 18:45 – 3. évad, 19. rész

Esma egy kisebb idegösszeroppanás miatt a villába megy. Jól láthatóan nem tud magáról, és mintha azt is elfelejtette volna, hogy mi minden történt az elmúlt hónapokban. Adem találja meg, Gullistan és Nazif pedig szól a Boran családnak. Esma nem akar hazamenni, annyit kér Faruktól, hogy vigye szállodába. Senem éppen a Boranoknál van, amikor találkozik Günessel. A két nő láthatóan ismeri egymást. Ipek munkát vállal, és izgatottan készül az első napjára.

2021.09.24., Péntek 18:45 – 3. évad, 18. rész

Esma véletlenül meghallja, hogy Faruknál egy DNS teszt eredménye van. Az idős asszony a gyerekei bizalmatlanságát látva, összeomlik és Gariphoz menekül. Úgy érzi, az élete teljesen értelmetlen volt. Eközben Fikret Ipeket vonja kérdőre, miközben a nő továbbra is úgy érzi, jól döntött. Esma eltűnik, Faruk pedig magát hibáztatja. A Boranoknál megjelenik Ülfet, aki megpróbálja megértetni a saját álláspontját is a családdal.

2021.09.23., Csütörtök 18:45 – 3. évad, 17. rész

Ipek megjelenik Faruk munkahelyén, ahol a férfi megtudja, hogy Okan munkát ajánlott a sógornőjének. A nő kihasználja az alkalmat, és odaadja a DNS teszt eredményét. Dilara és Adem válóperének, és ezzel a házasságának is vége. Günes magának is nehezen ismeri be, de miután a férfival töltötte az éjszakát, várja, hogy Adem felhívja. Esma gyanakodni kezd, hogy fiai megtudtak valamit Ülfet gyanújáról.

2021.09.22., Szerda 18:45 – 3. évad, 16. rész

Adem a villába hívja vacsorázni Günest. A nő pedig éjszakára is marad. Kiderül, hogy ki a felelős Halim haláláért. Ipek osztálytalálkozóra megy, ahol ott van Okan is, és a két ember jól láthatóan megérti egymást. Emir féltékeny a húgára, ennek pedig vannak jelei is a kisfiú viselkedésében.

2021.09.21., Kedd 18:45 – 3. évad, 15. rész

Faruk nem tér magához attól, amit Fikrettől hallott. Süreyya órákon át keresi a férjét, és Senem segítségével megtudja, hogy Faruk és Fikret hol jártak. Amikor rátalál a férjére, Faruk elmondja, lehetséges, hogy Garip az apja. Dilara és Adem válóperes tárgyalását kitűzik. Süreyya megismerkedik Günessel.

2021.09.20., Hétfő 18:45 – 3. évad, 14. rész

Ipek nem bír magával, és úgy dönt, hogy kideríti az igazságot Farukról és Garipról. Akif követi Fikretet, aki Halim hajójára megy. Amikor a férfi értesíti Farukot erről, a férfi a helyszínre siet. Azonban arra, amit ott talál, nem számít. Halim halott, Fikret pedig önkívületi állapotban van. A fiatalabbik Boran fiú pedig elszólja magát Garippal kapcsolatban. Süreyya felkeresi Ülfetet, aki boldogan veszi tudomásul a nő látogatását. Garip megpróbálja jobb belátásra bírni Esmát.

2021.09.17., Péntek 18:45 – 3. évad, 13. rész

Fikret megmenekül Halim lakásából, az üzleti vacsorára azonban nem megy el. Ipek viszont elemében van, és sziporkázik. Még Süreyya is más szemmel kezdi látni a sógornőjét. Ülfet megjelenik Garip lakásán, a férfi pedig udvariasságból meghívja vacsorázni, ekkor csenget be Esma… Adem újból találkozik Günessel, és kimenti a nőt egy kínos helyzetből. Osman féltő gondoskodással veszi körbe a várandós Dilarát. Fikret nem bírja tovább, és elmondja a titkot, amit hallott, Ipeknek

2021.09.16., Csütörtök 18:45 – 3. évad, 12. rész

Fikret elvállalja a munkát, amire Halim kéri, így este a férfi lakására megy. Ott azonban váratlanul rátörnek. Esma kétségbeesetten keresi a lehetőséget, hogy megszabaduljon a kilátástalan helyzetből. Süreyya elmondja a munkalehetőséget Faruknak, a férfi pedig beleegyezik. Bár a nő örül a férje döntésének, meglepő módon mégsem érzi jobban magát. Ipek, Süreyya és Faruk vacsorázni mennek Okannal, ahonnan csak Fikret hiányzik.

2021.09.15., Szerda 18:45 – 3. évad, 11. rész

Halim egy munkával bízza meg Fikretet, cserébe felajánlja a terhelő bizonyítékokat Adem ellen. Ülfet ügyvédje tanácsára felfüggeszti a föld eladását. Dilara úgy dönt, elveteti a babát, amikor pedig erre Osman is rájön, a nő után rohan. A bursai asszonyok felkeresik Esmát, és látszólagos együttérzésük mögött rosszindulatú kíváncsiság húzódik. Esma ezért Ülfethez megy, aki azzal gyanúsítja meg, hogy valójában nem Fevzi Faruk apja. Ezt a beszélgetést Fikret is meghallja

2021.09.14., Kedd 18:45 – 3. évad, 10. rész

Adem hosszú idő után felkeresi Idilt, a doktornő pedig ismét szembesíti a hibáival. Günes egy interjú során szembesül a múltjával, amit eddig sikeresen elrejtett mindenki elől. A nő kiborul, ráadásul az étteremben ismét összefut Ademmel. A két sérült ember egy vacsora erejéig egy asztalhoz kerül. Dilara őrlődik, közben Osmannál húzza meg magát. Süreyya sincs jobban, szeretne kiutat találni, és egy kis odafigyelést kapni, de Faruk ezt észre sem veszi.

2021.09.13., Hétfő 18:45 – 3. évad, 9. rész

Miután Adem visszavonja a feljelentést, Farukot szabadon engedik. A férfi azonban teljesen kivetkőzik önmagából, amit Süreyya is nehezen visel. Dilara hajlandó leülni Ademmel, a beszélgetés azonban nagyon szomorúan végződik. Kiymet felkeresi Ülfetet. Süreyya úgy érzi, hogy elveszítette önmagát, az életét és az élete feletti irányítást. Esma attól fél, hogy Osman is baja kerül Dilara miatt.

Szólj hozzá!
Hirdetés

Isztambuli menyasszony 3. évad 97. rész indavideo

Isztambuli menyasszony – íme a tartalom