in

Isztambuli menyasszony – íme a tartalom

Isztambuli menyasszony – íme a tartalom.

Isztambuli menyasszony 2. évad, 47-51. rész

2021.05.03., Hétfő 18:45 – 2. évad, 47. rész

Esma végül elengedi magát, és a szívére hallgat, elmegy Gariphoz. A nő boldog, és ennek olyan tanújelét is adja, amitől az egész ház leesett állal figyel. Adem követi Fikretet, aki Esra lakására megy, hogy a nő ellássa a sebét. Figen meglátogatja a bátyját, ahol örömmel hallja, hogy Can újra boldog. Ám a nő összezavarodik, hogy kibe is szerelmes valójában. Fikret és Faruk is fotókat kapnak, ahol Esra és Fikret látható félreérthető helyzetben. Esma szervezni kezdi az újévi partit.

2021.05.04., Kedd 18:45 – 2. évad, 48. rész

Fakrut kérdőre vonja Fikretet a fotókkal kapcsolatban. A két férfi ismét csúnyán összeveszik. Adem felajánlja a segítségét Fikretnek, aki boldogan elfogadja. A dolgok akkor kuszálódnak össze teljesen, amikor Kiymet is megkapja a képeket. A nő éppen Ipekkel tart Reyhanhoz, hogy valami kompromittálót találjon a nővérénél. Figen meglátogatja Süreyyát, és elmeséli a bátyja csalódását, de másvalamire is rájön. Can titokzatos szerelme, Süreyya. Murat és Bade egyre több időt töltenek együtt, de nemcsak ők; Esma és Garip is.

2021.05.05., Szerda 18:45 – 2. évad, 49. rész

Kiymet miután tudomást szerez Fikret flörtjéről, felkeresi Esrát, és megfenyegeti, hogy hagyja békén a vejét. Mindenki összegyűlik a Boran villában, hogy kihúzzák a nevet, aki új év alkalmából megajándékoznak. Burcu és Ipek suttogva pletykálnak, amikor megjelenik Emir, így megtudja, hogy az anyjának szeretője van. A csalódott kisfiú elszökik a villából, miközben Begüm kétségbeesetten rohan a fiához. Emirt a közelben tartózkodó Can találja meg, és úgy tűnik Faruk és az ügyvéd között megtörik a jég.

2021.05.06., Csütörtök 18:45 – 2. évad, 50. rész

A Boran fiúk úgy döntenek, hogy ideje kiereszteni a gőzt. Az éjszaka közepén összefutnak Ademmel, és segítenek a férfinak egy verekedésben. Adem rájön, hogy Garipnak kapcsolata van Esma asszonnyal. Dilara szenved a házasságában, de megpróbál nem tudomást venni róla. Esma kezdi sejteni, hogy a fiai mit szólnának egy lehetséges új kapcsolathoz.

2021.05.07., Péntek 18:45 – 2. évad, 51. rész

Dilara szomorúan veszi tudomásul, hogy a barátnője házassága mennyivel harmonikusabb, mint az övé. Garip elmondja Esmának, hogy Adem tud róluk, ezért arra kéri, hogy egy darabig ne találkozzanak. Az a terve, hogy így a bosszúéhes férfi nem árulja el a Boran fiúknak az anyjuk új kapcsolatát. Esma vergődik egykori szerelme, és a félelem között. Attól tart, hogy a fiai ellene fordulnának. Ám Garip látszólagos szakítása megrázza. Figen elmondja Süreyyának, hogy Can mit érez a nő iránt. Süreyya arra kéri az ügyvédet, hogy találkozzanak.

Isztambuli menyasszony 2. évad, 43-46. rész tartalma

2021.04.26., Hétfő 18:45 – 2. évad, 43. rész

Faruk vallomást tesz a rendőrségen, Süreyya úgy érzi a férje egyre inkább kizárja az életéből. A házaspár között a feszültség egyre nő. Faruk kérdőre vonja az anyját, hogy milyen jogon fenyegette meg Begümöt. Ipek a babára hivatkozva arra kéri Fikretet, hogy aludjon a kanapén. Begümnek az utolsó pillanatban szabadnapja lesz, így Emir arra kéri az anyját, tartson vele az iskolai táborba. Így a kisfiú az apjával és az anyjával együtt utazik, Faruk azonban nem szól erről Süreyyának. A nő mástól tudja meg, hogy kivel van a férje.

2021.04.27., Kedd 18:45 – 2. évad, 44. rész

Esma arra kéri Kiymetet, hogy találjon valamit Reyhan házában, amit felhasználhat régi vetélytársa ellen. Garip elhívja egykori szerelmét a faházba, Esma pedig nem tudja, mit csináljon. Ám a szívének ő sem parancsolhat. Faruk boldogan táborozik Begümmel és a fiával. Süreyya megpróbál uralkodni magán, hogy a férje neki erről nem szólt, ám egy idő után nem bírja tovább. A nő Faruk után megy, a férfi pedig őszintén vall arról, hogy mit érez valójában. Adem továbbra is rendesen jár a pszichiáterhez, és a beszélgetések ismét olyat hoznak elő, amire a férfi nem számít. Süreyya a nagynénjéhez megy, ám Faruk nem hagyja, hogy a nő ezúttal is elmeneküljön.

2021.04.28., Szerda 18:45 – 2. évad, 45. rész

Senem és Akif lebuknak Faruk és Süreyya előtt. Utóbbiak elképedten veszik tudomásul a furcsa párost. Ipek és Fikret vacsorázni mennek, az étteremben pedig megjelenik a barátaival Esra. A titkárnő a mosdóban kihallgatja Ipeket, amint az anyjával Fikretről beszél. Esma dühös Süreyyára, úgy érzi a fia a nő miatt hagyta ott a táborban a fiát. Faruknak csodás meglepetése van Süreyya számára. Kiymet próbál találni valamit Reyhan házában, és kapóra jön neki a nővére költözése. Nurgül attól tart, Esma kezd megbolondulni.

2021.04.29., Csütörtök 18:45 – 2. évad, 46. rész

Bármennyire is próbálkozik Fikret, Ipek túlfélti a babát. Esma egy pillanatig sem tűri Süreyyát Osman közelében. Az idős asszony egy magánnyomozót állít a menyére, abban a reményben, hogy rajtakapja valamin. Esra és Fikret együtt dolgoznak a hétvégén az irodában, ahová Adem is beállít. Begüm szeretné bemutatni Cant Emirnek. Esma mindent kitalál, hogy ne találkozzon Garippal.

Isztambuli menyasszony 2. évad, 38-42. rész tartalma

2021.04.19., Hétfő 18:45 – 2. évad, 38. rész

A rosszul sikerült vacsora után Süreyya és Faruk csúnyán összevesznek, a nő úgy érzi, a férje egyszerűen féltékeny Begümre. Ipek megpróbál a babáról gondoskodni, de túlságosan bizonytalan még a felelősségvállaláshoz. Esma, mint egy keselyű, úgy figyeli Osmant és Süreyyát, és egy percig sem hagyja őket kettesben. Az idős nő felkeresi Burcut, és vacsorára hívja. Akif és Senem szeretnék elmondani a kapcsolatukat, de Süreyyát és Farukot egyelőre fontosabb dolgok foglalkoztatják.

2021.04.20., Kedd 18:45 – 2. évad, 39. rész

Esma és Garip egyre közelebb kerül egymáshoz. Faruk felajánlja Ademnek, hogy mindent megkap, de arra kéri, cserébe mondjon le a villáról. A férfi úgy érzi, hogy a Boranok megpróbálják átverni, tehetetlenségében pedig dühöngeni kezd, aminek Dilara ismét szemtanúja. A nő megtudja, hogy Adem egyáltalán nem jár el a pszichológushoz. Ipek végre gondozza Adát, bár ezúttal átesik a ló túloldalára, és túlfélti a babát. Osman még mindig bizonytalan Burcu iránti érzéseiben. Faruk és Süreyya találkoznak Begüm titokzatos barátjával, legnagyobb meglepetésükre pedig a férfi nem ismeretlen.

2021.04.21., Szerda 18:45 – 2. évad, 40. rész

Miután kiderül, hogy Begüm barátja Can, a vacsora meglehetősen feszülten telik, sőt a két férfi között szóváltásra kerül sor. Süreyya nem bírja magában tartani az érzéseit, továbbra is úgy érzi, Faruk még nem tudja elfogadni, hogy Begüm új életet kezdett. Esmának is feltűnik, hogy Fikret egyre később jön haza, de sok ideje nincs ezen töprengeni, a férfi ugyanis elmondja, hogy Faruk el akarja adni az ingatlanjait. Dilara megnyílik Ademnek, és elmeséli gyerekkora bántalmazásait.

2021.04.22., Csütörtök 18:45 – 2. évad, 41. rész

Adem új házat bérel az anyjának, aki ügyesen manipulálja a férfit. Süreyya furcsállja Senem új szokásait, neki is feltűnik, hogy a nagynénje megváltozott. Esma felkeresi Begümöt és megfenyegeti, a beszélgetés után pedig a nő tanácsokat kér Cantól. A dühös ügyvéd Farukhoz megy, a két férfi pedig összeverekszik. Adem elmegy a pszichiáterhez, majd sírva távozik onnan.

2021.04.23., Péntek 18:45 – 2. évad, 42. rész

Esma és Garip találkozik, a két idős ember pedig fegyverszünetet köt. Mustafa azonban meglátja őket, és számára is nyilvánvaló lesz, hogy Esma és Garip között több van üzleti kapcsolatnál. Faruk bejelenti, hogy másnap táborozni megy Emirrel. Dilara nagyon bizonytalan, hogy képes-e folytatni a házasságát, végül mégis hazamegy. Osman hazaviszi Burcut bemutatni, ahol a Boranok melegen fogadják. Főleg Fikret és Murat… Süreyya viszont tartózkodó. A vacsora pedig Faruk nélkül ér véget.

Isztambuli menyasszony 2. évad, 33-37. rész tartalma

2021.04.12., Hétfő 18:45 – 2. évad, 33. rész

Miután Osman bejelenti, hogy kivel találkozgat, Esma első dühében felhívja Garipot, és csúnyán összevesznek. Akif és Senem randija ennél jobban sikerül, a férfi a maga esetlen módján bevallja a nagynéninek, hogy mit érez. Fikret egyedül próbál helytállni Ada gondozásában, ám a férfinak váratlan segítője akad. Süreyya látva Fikret fáradtságát, szép lassan átveszi a baba nevelését. Sőt, amikor Fikret is kimerül, Farukkal az oldalán a kis csöppség pótszülei lesznek. Ez már Esma szemét sem kerülheti el, és az idős asszony is kénytelen beismerni menye képességeit.

2021.04.13., Kedd 18:45 – 2. évad, 34. rész

Mivel Adem megkapja a Boran nevet, a cégét is átnevezi, nem kis feltűnést keltve. Esma látja és értékeli, hogy Süreyya milyen odaadóan gondoskodik a babáról, de mivel ez Ipek dolga lenne, ezért arra kéri Kiymetet, hogy mozdítsa ki a lányát az ágyból. Addig is arra utasít mindenkit, hogy Adát költöztessék be az isztambuli menye mellé. Garip, akárcsak Esma, nem akarja elfogadni Osman és Burcu kapcsolatát. Az idős asszony miután hiába próbálja meg lebeszélni a fiát az ügyvéd lányáról, Burcut vacsorára hívja. Esra, Fikret titkárnője egyre figyelmesebb a főnökével, akinek ez hamarosan feltűnik. Miközben otthon Ipek csak eszik és alszik…

2021.04.14., Szerda 18:45 – 2. évad, 35. rész

Burcu és Esma asszony találkozik egy étteremben, ahova hamarosan megérkezik Osman és Garip is. A négyes között meglehetősen feszült a hangulat, Burcu és Osman pedig azt szeretnék tudni, hogy szüleik között valójában mi az ellentét. Faruk a fiával tölti az estét, mivel Begümnek randija van – Cannal. Bár ezt Faruk nem tudja, csak azt érzékeli, hogy Begüm kivirágzott. A doktornő és az ügyvéd találkozója nagyon jól sikerül, a nő pedig felszabadult végre. A hazaérkező Fikret hiába keresi Adát, a baba Süreyya szobájában van. A férfi dühében nagyon megbántja sógornőjét.

2021.04.15., Csütörtök 18:45 – 2. évad, 36. rész

Fikrettel való összetűzés nem múlik nyomtalanul, akaratán kívül Faruk is megbántja Süreyyát. Fikret pedig elkeseredettségében Esrához, a titkárnőjéhez rohan, és az éjszakát – igaz a kanapén – tölti. Másnap reggel viszont ismét érzi, milyen az, ha törődnek vele. Osman nem meri bevallani, hogy valójában ő is tudja, mi a szerelem, és azt reméli a viszonzatlan érzést Burcuval feledni tudja. Süreyya kibékül Emirrel, amit Faruk nem felejt el megemlíteni Begümnek. Az asszonynak – bár nem mutatja – nem esik jól, és elmeséli Faruknak, hogy van valaki az életében. Esma megtudja, hogy a villa már nem az ő kizárólagos tulajdona, így Adem is igényt tarthat rá. Ha pedig mindez nem lenne elég, elolvassa Osman naplóját, és rájön, mit érez a fia Süreyya iránt.

2021.04.16., Péntek 18:45 – 2. évad, 37. rész

Miután Begüm elmondja Faruknak, hogy van valakije, a férfi ellenzi ezt. Az egykori pár csúnyán összeszólalkozik, a nő úgy érzi, Faruk nem szólhat bele az életébe, a férfi pedig, hogy Begüm nem hozhat új embert Emir életébe. Süreyya rájön, hogy a férjét komolyan aggasztja valami, de félreérti a helyzetet, és azt hiszi, Faruk most jön rá, mit veszített el. Esma összeomlik, amikor végiggondolja, hogy Osman hogyan érezhette magát az elmúlt időszakban. Dühében elmondja Ipeknek, hogy Süreyya gondozza Adát. Az újdonsült anyuka ezt már nem bírja elviselni, ezért megpróbál talpra állni. Akif és Senem kapcsolata szépen alakul, igaz, kisebb döccenők azért még vannak.

Isztambuli menyasszony 2. évad, 29-32. rész tartalma

2021.04.06., Kedd 18:45 – 2. évad, 29. rész

Fikret próbálja megérteni Ipeket, és segíteni, hogy elfogadja a babát, ám a nő képtelen elfogadni a helyzetet. Faruk is a kórházba megy, ahol a csalódott és dühös Fikret a bátyján tölti ki a mérgét. Bade megtudja, hogy Murat megverte Korayt, így arra kéri a fiút, hagyja békén. Dilara miután Kiymet számon kéri őt, Reyhan asszonnyal is szóváltásba keveredik. A hazaérkező Adem annyit lát, hogy az anyja rosszul van, a férfi agyát pedig elborítja a vörös köd. Adem ugyanazt teszi, amit egykor nevelőapjától is látott, Dilara pedig a földön végzi…

2021.04.07., Szerda 18:45 – 2. évad, 30. rész

Ademet gyötri a lelkiismeret azért, amit Dilarával művelt. A Boran család ezen a reggelen sem ébred nyugodtan, az újságok címlapon hozzák az exhumálást. Ami még ennél is fájóbb, a család azt is megtudja, hogy Fikret engedélyt adott erre. Dilara beszél Cannel, mint ügyvéddel, aki nem érti, hogy maradhat a nő Adem mellett. Süreyya érzi, hogy valami nincs rendben a barátnőjével, de Dilara nem mond semmit. Ipek újra összeomlik, amikor szembesül a szülés utáni megváltozott testével. Faruk leül tárgyalni az ügyvédeivel Adem jogairól, és közben olyan részlet derül ki, amiről Esmának sincs tudomása.

2021.04.08., Csütörtök 18:45 – 2. évad, 31. rész

Mustafa rájön, hogy Osmannak ki a barátnője. Ha ez nem lenne elég, Esma arra kéri, tartsa szemmel a fiút. Fikretnek új titkárnője van, aki nagyon figyelmes a főnökével, ez pedig imponál a férfinak. Adem könyörög Dilarának, hogy bocsásson meg. Jó szándékát bizonyítandó, új lakást keres, ám a nő arra kéri, hogy menjen el pszichológushoz. Bár Adem megígéri, az utolsó pillanatban meghátrál. Ipek és a baba hazatér a kórházból, ám az újdonsült anyuka továbbra sem hajlandó a babával foglalkozni.

2021.04.09., Péntek 18:45 – 2. évad, 32. rész

Mustafa nem tudja magában tartani, amit látott, és elmeséli Nurgülnek. A szolgáló érzi, hogy ebbe nem kellene belefolynia, ezért arra kéri Osmant, hogy tisztázza a családdal a kapcsolatát. Osman pedig őszinte ember… Can randira hívja Begümöt, a nő először visszautasítja, ám a férfi nem adja fel. Süreyya a gyerekvállalás miatt felkeres egy orvost, és Fikret kislányához is szeretettel fordul. Reyhan meglátogatja Ademet és Dilarát az új otthonában. Ipek továbbra is elutasítja a lányát.

Isztambuli menyasszony 2. évad, 25-28. rész tartalma

2021.03.29., Hétfő 18:45 – 2. évad, 25. rész

Esma nem vacsorázik otthon, az estét Garipnál tölti. Osman tisztázza Burcuval, mit is szeretne tőle a lány. Adem és Dilara megérkezik a villába, ahol Fikret teljesen kikészül a történtektől, és egyfolytában iszik. A férfi képtelen viselkedni, Adem pedig provokálja a Boranokat. A végén Murat nem bírja tovább, és nekiesik az újdonsült családtagnak. Murat egyébként sincs jó passzban, tátott szájjal figyeli a csinos Badet, aki Koray szülinapi bulijára készülődik. A fiú nehezen titkolja, hogy Bade egyre többet jelent neki. Gülistan kárörvendően figyeli az eseményeket.

2021.03.30., Kedd 18:45 – 2. évad, 26. rész

Murat nem találja a helyét, és megvárja Badet, hogy valóban hazajön-e. Ipek egyre feszültebb Süreyya jelenlététől, és a házban uralkodó hangulattól. Amikor összeszólalkozik a sógornőjével, megbotlik, és a várandós nő lezuhan a lépcsőn. A kórházban Begüm várja őket, aki éppen aznap este ismerkedett össze Cannal, a bárban, ahol a férfi énekel. Faruk, miután értesül a történtekről, visszatér Bursába.

2021.03.31., Szerda 18:45 – 2. évad, 27. rész

Miután megszületik Ipek babája, a nő képtelen elfogadni, és elutasítja a kicsit. Ezt látva Fikret, aki egyébként sem tud megbocsátani Süreyyának, még inkább a bátyja és a sógornője ellen fordul. Garip rossz hírt közöl Esmával; felnyitják Fevzi sírját. Murat összeverekedik Koray-jal, a helyzetből pedig Adem menti meg. Can vacsorázni hívja Begümöt.

2021.04.01., Csütörtök 18:45 – 2. évad, 28. rész

Kiymet és Sahap próbálja jobb belátásra bírni Ipeket, hogy gondoskodjon a babáról. Süreyya küzd a bűntudattal, Senemnek önti ki a lelkét. A beszélgetés alatt érkezik meg Faruk és Akif. Utóbbi szeretné kiengesztelni Senemet, de úgy tűnik, nem jól választotta meg a helyet és az időt… Felnyitják Fevzi sírját. Esma lelkében pedig régen eltemetett emlékek tolulnak fel. Begüm jó hírrel hívja Fikretet.

2020.12.08., Kedd 18:45 – 2. rész

Esma asszony nagy várakozással készül az esti vacsorára, abban bízva, hogy Faruk végre elkötelezi magát. A férfi helyette azonban ismét abban a bárban van, ahol Süreyya fellép. Megpróbál a lány közelébe kerülni, Süreyya viszont egyértelműen elutasítja. Ipek anyja úgy érzi, hogy Esma csak szórakozik velük, a lány viszont bízik a nagyhatalmú nőben. Akif nem titkolja tovább Esma előtt, Faruk úgy tűnik, beleszeretett valakibe. Süreyya titokzatos fellépésre érkezik a hegyekbe, amikor a taxija lerobban a havas úton.

2020.12.09., Szerda 18:45 – 3. rész

A taxi, ami Süreyyát vinné a hotelbe a fellépésre, lerobban, és a semmiből feltűnik Faruk. Bár a lány szeretne ellenállni a férfi közeledésének, kénytelen belátni, hogy imponál neki. Miután együtt töltik az estét, másnap reggel előkerül Ömer, aki nyilvánvalóan reménytelenül szerelmes Süreyyába. Ömer féltékenységében rátámad Farukra, és miután komoly sérüléseket okoz, a férfi kórházba kerül. Esma megérkezik a sebesült fiához, és utasítja Akifot, hogy szabaduljon meg Süreyyától.

2020.12.10., Csütörtök 18:45 – 4. rész

Mivel Faruk képtelen elérni Süreyyát, úgy dönt, személyesen keresi fel. A férfi felhívja az anyját, hogy este Bursába érkezik, és egy meglepetést is hoz. Esma örömében vacsorára hívja Kiymetet és Ipeket. Az asszony biztos benne, hogy ezúttal a két család megállapodik Faruk és Ipek házasságát illetően. Annál nagyobb, és kínosabb a meglepetése, amikor a fia Süreyyával az oldalán állít haza. A Boran villában érik a botrány. Fikret látva, hogy a bátyja bármit megtehet, és Ipek iránti érzései miatt dühében egy bárban köt ki. Itt pedig megismerkedik a titokzatos és különös Ademmel.

2020.12.11., Péntek 18:45 – 5. rész

Ipek a villába megy, hogy visszaadja Esma asszony ajándékát. A lány arrogánsan és lekezelően viselkedik a szolgálókkal, a stílusa miatt pedig nem lesz népszerű Gülistannál és Nurgülnél. Faruk és Süreyya az isztambuli hivatalban is bejelentkeznek a házassági szándékukkal. Eközben Esma arról biztosítja Ipeket, hogy ő mindent elrendez. Faruk Osmant kéri fel esküvői tanúnak. A Boran villában pedig innentől nem maradhat titok, így Esma is mindent megtud: a fia megnősül.

2020.12.14., Hétfő 18:45 – 6. rész

Esma asszony méltósággal viseli a megaláztatást – vagy legalábbis, amit annak érez -, és átadja a szobáját az isztambuli menyének. Faruk ezt jó jelnek véli, de optimizmusa hamar elpárolog, amikor az anyja nem jelenik meg a családi vacsorán. A szolgálók szeretettel fogadják Süreyyát, akárcsak Faruk testvérei. A vacsora így jó hangulatban telik, amit Esma idegesen hallgat végig a saját szobájában. Nem csoda, ha ellenségesen viselkedik, amikor Süreyya közeledni próbálván, a szobájába viszi az ételt.

2020.12.15., Kedd 18:45 – 7. rész

Süreyya behódol a hagyományoknak – átmenetileg legalábbis, és megfürdeti az anyósát. De a két nő között egyáltalán nem enyhül a feszültség. Faruk megtudja, hogy mit tett Fikret. Senem szemrehányásokat tesz Süreyyának, mivel úgy érzi, a lány magára hagyta. Ömer nem hagyja békén Senemet, hogy megtudja hol van Süreyya. Esma mindenképpen szeretne esküvőt rendezni Fikretnek és Faruknak.

2020.12.16., Szerda 18:45 – 8. rész

Süreyya ismét kivívja Esma rosszallásátá, amikor a török konyhától eltérően, amerikai palacsintát süt, ami ráadásul mindenkinek ízlik. A villába megérkezik Süreyya nénikéje, ami szintén feszültséget hoz a családba. Esma nem is titkolja, mennyire nem veszi jó néven Senem jelenlétét. Faruk és az egész család meglátogatja Ipeket, hogy megkérjét a kezét, ahol Esma folyamatosan szurkálódik, míg végül Faruk nem bírja tovább. Ömer követi Senemet, így megtudja, hogy van Süreyya.

2020.12.17., Csütörtök 18:45 – 9. rész

Ömert nem tágít, és követ mindenhova Süreyyát, míg végül a lány megfenyegeti, hogy feljelenti. Esma lelkesen készül Ipek henna-estjére, ahol Süreyyának is részt kell vennie, ám Faruk, a lány kérésére kimenti. Helyette Dilara és a többi barátnője viszi el egy bárba lánybúcsúra, amin Murat, Osman és Faruk is részt vesz. Faruk rossz szemmel nézi, hogy a lány mennyit iszik. Esma megtartja a henna-estet Ipeknek, ahová Fikret nem érkezik meg. Helyette részegen ő is a bárban mulat.

2020.12.18., Péntek 18:45 – 10. rész

Süreyya és Faruk csúnyán összevesznek, miután a nő színpadra áll. A férfi féltékeny, és úgy érzi, hogy feleségeként ezt nem teheti meg. Süreyya nem érti, és azt érzi, talán elsiették a házasságot. Esma nyíltan kimutatja, hogy a Boran-villa első menyasszonyának Ipeket tartja, Süreyya pedig nehezen viseli, hogy mellette nem állnak a szülők. Murat részegen kerül elő a legénybúcsúból, Bade pedig egy kávéval keresi fel az éjszaka közepén. A lány Muratnál tölti az éjszakát, aki másnap kerüli. Kiymetet felkeresi a testvére, aki nem más, mint Fikret új ivócimborájának, Adem anyja. Reyhan ősi ellensége a Boran családnak. Ömer megjelenik az esküvőn, ahol megpróbál végezni magával.

2020.12.21., Hétfő 18:45 – 11. rész

Miután a dupla esküvő botrányba fullad, Esma megfogadja, hogy tönkre teszi Süreyyát. Bade végtelenül csalódott, miután Murat jól láthatóan egyáltalán nem vesz róla tudomást, sőt állítása szerint, nem is emlékszik arra az estére. Farul mérhetetlenül dühös, és kérdőre vonja Süreyyát Ömerrel kapcsolatban. Ipek minden lehetséges módon megpróbálja távol tartani magát Fikrettől, a csalódott férfi pedig elfogadja. A lány közben rájön, hogy Ömert látta egy pár napja Süreyyával vitatkozni.

2020.12.22., Kedd 18:45 – 12. rész

A felügyelő és a kormányzó megérkezik a villába, hogy tisztázzák az előző estét. Ipek mindenki előtt bedobja a bombát, és elmondja, hogy látta Süreyyát a városban Ömerrel. Faruk dühe határtalan, hogy a felesége nem mondta el a találkozást, így nem tudtak felkészülni. A férfi eltűnik otthonról, Süreyya nem is éri utol. Esma asszonynál azonban nem ért cél, az idős nő pontosan tudja, mit akart Ipek ezzel elérni, de úgy gondolja, idegenek előtt nem hozhatják ilyen helyzetbe a családot. Nurgül figyelmezteti Badét, hogy hagyja békén Muratot. A lány egyelőre úgy tűnik, reménytelenül beleszeretett a főnökébe. Esma úgy dönt, megmutatja magát a városban, hogy jelezze: a Boran családot nem töri meg semmi.

2020.12.23., Szerda 18:45 – 13. rész

Miután Faruk eltűnik otthonról, Süreyya hiába hívogatja, a férfi nem hajlandó szóba állni vele. A nő ezért felkeresi, és Faruk szájából olyan sértés hangzik el, amitől Süreyya Dilarához menekül. A két nő egy bárban iszogat, és nem is tudnak róla, hogy önkéntelenül belesétáltak Adem csapdájába. Ipek továbbra is távol tartja magát Fikrettől, amit a férfi keserűen vesz tudomásul. Az új asszony úgy érzi, hogy mindent Faruk irányít, Fikret csak báb a családban. Kiymet kétségbeesetten veszi észre, hogy Reyhan és Adem egy közeli villába költözik. Nurgül szeretettel készül Fikret születésnapjára, ám Esma gyorsan lehűti és helyre teszi a szolgálót.

További részek tartalma

Az Isztambuli menyasszony megtörtént eseményeken alapul

A többszörös díjnyertes, és a nemzetközi porondon is díjakra jelölt – köztük 2018-ban az IEMMY-n a legjobb négy közé jutott – török sorozat megtörtént eseményeken alapul. Több, mint harminc országban láthatták eddig a nézők, és mostantól az MTVA csatornáján-n is nyomon követhetik az utóbbi évek egyik legsikeresebb szériáját.

Süreyya-t (Asli Enver) nagynénje neveli, miután szülei egy autóbalesetben meghaltak. A lány zenélésből – hegedűn játszik-, éneklésből próbálja meg fenntartani magát és nagynénjét. Egy nap megismerkedik Farukkal (Özcan Deniz), a Bursából származó, vagyonos és komoly üzletemberrel. Két nagyon különböző világ, ám ők mégis egymásba szeretnek. Kapcsolatuk nem indul könnyen; Süreyya nem bízik a nőcsábász hírében álló férfiban, Ömer, aki titkon szerelmes a lányba, megtámadja és meg is késeli Farukot.

A férfi anyja, a hatalommal bíró, köztiszteletben álló és erőskezű Esma asszonynak pedig már megvan a menyasszony-jelöltje fia számára. Ők ketten mégis úgy döntenek, összeházasodnak, hisz egymás nélkül már nem menne. A valódi gondok azonban akkor kezdődnek, amikor Süreyya, a nagyvárosi lány átlépi a 400 éve fennálló család és kúria kapuját. Esma, a család feje. Esma, aki nélkül senki nem hoz döntést. Esma, aki maga akarja kiválasztani, és megmondani, ki viszi tovább a vérvonalat. Négy fia van, akik közül három vele lakik. És feleségével az oldalán Faruk is hazatér. Esma és Süreyya…. Vajon hogyan birkózik meg a lány az anyósa elvárásaival? Hagyomány, tradíció, mely számára nem jelent sokat, az idős asszony viszont elképzelni sem tudja az életet ezek nélkül. És Ipek. Ipek, Esma asszony kiszemeltje fia számára, aki gyerekkora óta szerelmes Farukba, és minden vágya, hogy a villa első asszonya legyen. Ezért pedig, mindent meg is tesz…

Hogy lehet felszínen maradni az elvárások, szigor, és teljesen más értékrend, neveltetés világában? Elég -e a szerelem?

Török tévéfilmsorozat, 2017

A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Forgatókönyvíró: Armagan Gülsahin, Deniz Akcay Katiksiz, Gülseren Budayicioglu
Zene: Ercan Tanriverdi, Ercüment Orkut, Mehmet Cem Tuncer, Nail Yurtsever
Operatőr: Baris Isik, Huseyin Aziz Misirli
Rendezte: Deniz Kolos, Zeynep Gunay Tan

Szereplők:
Asli Enver (Süreyya Boran)
Özcan Deniz (Faruk Boran)
Ipek Bilgin (Esma Boran)
Dilara Aksüyek (Ipek Boran)
Salih Bademci (Fikret Boran)
Firat Tanis (Adem)
Güven Murat Akpinar (Osman Boran)
Fatih Koyunoglu (Akif)

Szólj hozzá!
Hirdetés

Folytatódik A Konyhafőnök

Isztambuli menyasszony – a 47-51. rész tartalma