in ,

Itt fejeződik be A Csárdáskirálynő turnéja

Delhiben zárul szerdán A Csárdáskirálynő turnéja; az operett centenáriuma alkalmából a Balassi Intézet négy európai és egy ázsiai városban mutatta be Kálmán Imre művének zenei keresztmetszetét a Budapesti Operettszínház művészeinek előadásában.

    A bemutatásának 100. évfordulóját ünneplő darab turnéjának utolsó állomásán az indiai fővárosban szerdán Fischl Mónika, Dancs Annamari, Vadász Zsolt és Peller Károly lép színpadra az India Habitat Center koncerttermében – olvasható a Balassi Intézet MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.

Mint felidézik, a Balassi Intézet budapesti központjában január 7-én telt ház előtt debütált az előadás, majd a darab zenei keresztmetszetét az ősbemutató helyszínén, Bécsben láthatta a közönség.

Moszkvában teljesen megtelt a Csajkovszkij Állami Konzervatórium koncertterme január 19-én. Csaknem 1700 néző köszöntötte vastapssal a Csajkovszkij Konzervatórium Női Szimfonikus Zenekara kíséretében színpadra lépő Lukács Anitát, Szendy Szilvit, Vadász Zsoltot és Peller Károlyt. Nagy tetszést váltott ki, hogy egyes slágerek oroszul is felcsendültek a magyar művészek előadásában – olvasható a közleményben.

Január 22-én a horvátországi Varasdon folytatódott a turné, ahol Fischl Mónika, Kékkovács Mara, Vadász Zsolt és Szabó Dávid előadásában láthatta a produkciót a közönség a Varasdi Horvát Nemzeti Színház koncerttermében.

Az európai helyszínek sorát február 8-án Brüsszel zárta, ahol Lévai Enikő, Szendy Szilvi, Dolhai Attila és Peller Károly lépett színpadra a Balassi Intézet – Brüsszeli Magyar Nagykövetség Kulturális Szolgálatának épületében

 

Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

Rossz hírt közölt a Vígszínház – íme a közlemény

A Nagy Duett 2016 énekesei