in

Jóban Rosszban 4150. rész tartalom – nézd meg online

Jóban Rosszban 4150. rész tartalom – nézd meg online.

2021.08.06., Péntek 13,10 és 21,15 – 4150. rész

A zsarolókról kiderül, hogy csak imposztorok. Emőke elmondja Fanninak, hogy érdekességet talált Ági táskájában. Roland igazolványhamisítók után kezd kutatni.

Vera megérti, hogy a tragédia közelebb hozza Kardost és Dórát.

Jóban Rosszban (AP)
(Jóban Rosszban SuperTV2) (2021)
magyar dráma sorozat (45′)

Szereplők: Gazdag Tibor, Suhajda Dániel, Tóth Roland, Timon Barna, Kondákor Zsófia, Madár Veronika, Bálizs Anett, Marton Róbert, Végh Judit, Jánosi Dávid, Nagy Kata, Bugár Anna, Cs. Németh Lajos, Pásztor Edina, Nagy Rebeka, Pikali Gerda, Bozsó Péter, Posta Lajos, Angyal Anita, Tóth-Zsiga Nóra, Szőke Richárd, Sipos Csaba, Kiss Ernő Zsolt, Quintus Konrád, Antalfi Anett, Világi Vanessa, Jerger Balázs, Csiby Gergely, Frenkó Zsolt, Tóth Szilvia Lilla

Hirtelen minden megváltozott Csillagkúton. Ebben a korábban csendes Budapest környéki faluban egyszeriben felpezsdült az élet. Mindenki a kórházról, meg a titokzatos igazgatóról, Pongrácz Péterr?l beszélt.

Bár a faluban naponta új és új pletykák keltek szárnyra, bizonyosan csak annyit tudtak róla, hogy Pongrácz amerikai jólétét és praxisát odahagyva jött haza, mégpedig azért, hogy kórházat alapítson. Történetesen pont Csillagkúton. Megkapta hozzá a régi kastélyt, egy vagyonért átalakíttatta, aki járt már a Csillagvirág Klinikán, az láthatta, a kórház annyira szép, hogy itt még betegnek is öröm lenni.

És a helyiek kedvezményesen mehetnek a modern magánklinikára, mint ahogy használhatják a kórház területén megnyitott gyógyforrás vizét is. Szerelmek, megcsalások, intrikák és árulások – ezek a Csillagvirág Klinika és Csillagkút mindennapi életének kísér?i. H?seik ölelnek és ölni is tudnának. És olyanok is akadnak, akik kitartanak egymás mellett. Jóban-rosszban…

Nézd meg online – Jóban Rosszban 4150. rész, a sorozat ezen epizódja egyelőre nem kerül fel a netre

Szólj hozzá!
Hirdetés

Jóban Rosszban 4149. rész tartalom – nézd meg online

Kapolcs Művészetek völgye 2021 – infok