in

Mikor kezdődik a Sztárban sztár leszek 2021? Íme a válasz!

Mikor kezdődik a Sztárban sztár leszek 2021? Íme a válasz!

Újra Magyarország legsokoldalúbb előadóját keresi a TV2. 2021-ben jön a Sztárban Sztár leszek! új évada, amelyben ismét civil jelentkezők mutathatják meg rátermettségüket. A versenyzőket mindenben támogató mesterek ezúttal: Tóth Gabi, Köllő Babett, Majka és Pápai Joci lesznek.

A mesterek székeiben az első szériában is részt vevő Tóth Gabi és Pápai Joci mellett, Köllő Babett és Majka foglal majd helyet. Babettnek és Majkának sem lesz teljesen ismeretlen a terep, hiszen korábban mindkettőjüket láthattuk zsűriként, ám most egy kicsit komplexebb feladat vár rájuk. Amellett, hogy ítészként kell helytállniuk, a versenyzők mesterei lesznek, akik végigkísérik felkészülésüket és segítik őket a műsorban.

Majka és Babett már alig várja, hogy kialakuljanak csapataik, és megkezdhessék a közös munkát az énekesekkel.

„Nagyon boldog voltam mikor megtudtam, hogy a mesterek között lehetek, ráadásul egy ilyen csapatban. Ez egy egészen másfajta kihívás, mint zsűrinek lenni, sokkal összetettebb. Hiszen itt saját csapatom lesz, saját versenyzőim, akiket hétről-hétre fel kell majd készítenem és átadni a tudásom legjavát. Tudni kell rólam, hogy maximalista vagyok, ahogy a színházi szerepeimnél magamtól is a legtöbbet várom, úgy valószínűleg a versenyzőim esetében is fontos szempont lesz, hogy a legjobbat hozzák ki magukból. Nagyon várom ezt a számomra is újfajta kihívást” – mondta Köllő Babett.

„Örülök, hogy elvállaltam ezt a műsort, mert mindig is szerettem a zsűrizést, és azt a spontaneitást, amit csak egy élő showban élhetsz át estéről-estére. Ugyanakkor soha nem pártfogoltam még tehetségeket, sosem volt erre időm a saját projektjeim mellett, pedig mindig is érdekelt. Picit félek is tőle, mert az ilyen típusú műsorokban nagyon részrehajló tud lenni az ember, a saját versenyzőivel. Biztos, hogy őszinte leszek mint mindig és sokszor nem esik majd jól, ha meg kell mondanom egy előadónak, ha rossz amit csinál, és ezzel összetöröm az álmait”
– tette hozzá Majka.

Szeptember 4-től jön a Sztárban sztár leszek! a TV2-n

Az előválogatókra érkező több ezer jelentkező már az első pillanatban feladta a mestereknek a leckét, Tóth Gabinak, Köllő Babettnek, Majkának és Pápai Jocinak a derűs pillanatok mellett sokszor egymással is meg kellett harcolnia, mikor egy-egy versenyző sorsáról döntöttek.

“Sokat küzdöttünk egymással, számtalan vitás helyzet volt, de rengeteget nevettünk is. Durva érzelmi hullámvasút volt az egész, én például többször sírva fakadtam – hol az egyik mestertársammal kialakult vita miatt, hol pedig egy-egy énekes produkcióját könnyeztem meg. Meghökkentő előadókból sem volt hiány, több olyan versenyző is érkezett, aki annyira extrém jelmezben állt színpadra, hogy halálfélelmünk volt a stúdióban” – árulta el Köllő Babett.

Pápai Joci azt mondta: elképesztően tehetséges új generációt fognak látni a nézők a TV2 képernyőjén hétről hétre, fantasztikus meglepetésekkel. És természetesen vicces produkciók is lesznek bőven, egyszóval garantált a szórakoztatás.

Sztárban sztár leszek! előválogatók szeptember 4-től szombat-vasárnap este a TV2-n!

November 21. – Vasárnap
19:30 TV2 II / 15. rész

Szólj hozzá!

Hatoslottó legfrissebb nyerőszámai – 46. hét: 2021.11.21

Sztárban Sztár leszek 2021 8. élő show – TOP12: Csak a szívemet dobom eléd