in

Mégsem jön az Összezárva Friderikusszal harmadika évada?

Tavasszal új vendégek érkeznek Friderikuszhoz – jön az Összezárva Friderikusszal 2016. – legalábbis ez volt a tervekben.

Visszatér a képernyőre a televíziós legenda, Friderikusz Sándor is.

Az interjúkészítés nagymestere ismét izgalmas vendégekkel bútorozik össze az Összezárva Friderikusszal harmadik évadában.

Konkrét indulási időpontot még nem közölt a TV2 – írtuk délután, de aztán Friderikusz Sándor megszólalt

Nincs kapcsolat

A TV2 Magyarországon egyedülálló műsora váratlan helyzetekkel, szélsőséges érzelmekkel várja a nézőket, hiszen az interjúkészítés nagymestere és vendége 24 órát tölt együtt egy lakótérben. Az egy nap alatt nincs kilépés, nincs kapcsolat a külvilággal, csak Friderikusz Sándor, a vendég és a mindent rögzítő kamerák léteznek.

Friderikusz Sándor előtt semmi nem maradhat titokban műsorában, ahol adásról – adásra maga is teljesen új szituációba kerül. Vendégeit egy lakótérben fogadja, ahova 24 órára összezárják őket: ott esznek, isznak, beszélgetnek, alszanak. Nincs kilépés és nincs kapcsolat a külvilággal, 24 óra alatt senki sem tudja megjátszani magát. Az egynapos összezártságból egy órás szórakoztató műsor készül.

„Humán labor, ahogy én nevezem ezt a számomra is kísérleti műsor-sorozatot! Magam is izgulok azon, mit kezdünk egymással, alkalomról-alkalomra változó vendégem és én. 24 óra nagyon sok, de arra talán elég, hogy kiről-kiről egy idő után automatikusan lehulljon az esetleg gondosan őrzött álarca” – árulta el Friderikusz Sándor.

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Nagy beszélgetések, váratlan helyzetek, szélsőséges, nagy érzelmek az „Összezárva Friderikusszal” adásaiban, ahol úgy láthatják a nézők Friderikusz Sándort és vendégeit, ahogy eddig sosem.

A legismertebb magyar sztárok, közéleti személyiségek érkeznek az „Összezárva Friderikusszal” díszletei közé, köztük olyan vendégek, akikről el sem tudnánk képzelni, hogy együtt töltenek akár csak néhány órát is Friderikusz Sándorral.

Íme a legelső Friderikusz-show

Szólj hozzá!
Hirdetés

Megpróbálta megszerelni a gépet, aztán tragédia lett

Elhunyt Rita Gam