in

Júniusban ismét a Lóerők Éjszakája!

Júniusban tizedik alkalommal jön a Lóerők Éjszakája!

Június 15.-én újra felbőgnek a motorok a tököli repülőtéren, tucatnyi kiváló program egy helyszínen, egy teljesen napon és éjszakán át, a legtöbb versenyzőt felvonultató gyorsulási és drift rendezvényen!

Minden évben a legjobban várt autós éjszakai eseménye a Lóerők Éjszakája, a tököli reptéren. Immáron tizedik alkalommal gyűlnek össze a lóerők szerelmesei, hogy a nyári szezon kezdetét egy hatalmas bulival ünnepeljék. Igazi szenzációként, első alkalomal armageddon rakétaautó érkezik Amerika Kapitánnyal a fedélzetén. Autófanatikusok, motorosok, drift őrültek, a gyorsulás megszállottjai és a kamionosok is ott lesznek a Budapestről könnyedén megközelíthető helyszínen.

Minden eddiginél nagyobb felhozatal várható a programok tekintetében, ahol a szervezők természetesen a családosokra és a baráti társaságokra is egyaránt gondoltak, többek között izgalmas Star Wars találkozó, drónbemutató és autó szépségverseny is várja majd a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A nap fénypontjait természetesen idén is a drift arénában találjuk, hiszen az ország legjobb versenyzői gyűlnek össze a legnagyobb hazai éjszakai versenyen. Aki még nem látott ilyen csatát, azoknak az esti fényekben felpimpelt több száz lóerős versenygépek garantált libabőrt fognak okozni.

A versenyek szüneteiben látványos bemutatókat lesznek megcsodálhatóak, melyeket a különleges fények, a pályavilágítás és éjszakai hangulat hármasa tesz feledhetetlenné.

Programok:

– Éjszakai Gyorsulási Futam 402m (OB)
– Éjszakai Drift PRO / SemiPro kategóriákban
– Rakéta autó bemutató és sebesség rekord kísérlet
– DRIFTED SHOW (Tűzes hangulatok, motoros-kamionos bemutatók, meglepetések)
– DRAG SHOW (Drón verseny és bemutató)
– Rc Drift Bajnokság
– Carstyling autószépségverseny
– Fritzen and Redsun mini meet
– Night Jungle Taxi
– Drift Taxi
– StarWars Cosplay találkozó (Jelmezes rajongók)

Gumifüst, izgalmas és feledhetetlen programok várják a kicsiket – és nagyokat Tökölön. Ne tökölj! Irány Tököl!

Kedvcsináló videókat a www.youtube.com/driftedhu oldalon találsz!

Szólj hozzá!

Királyi borok, Főúri kastélyok várják Tolcsván!

Kiváló szórakozás a nyári LEGO tábor!