in

V-Tech Kefir elárulta: “Gyerekkorom óta arról álmodoztam, hogy…”

Hirdetés

”Szeretnék családot, nagy esküvőt és gyerekeket!” – Villáminterjú Kefirrel.

DJ Lotters We Love The 90s Party-sorozatának május 20-ai sztárvendége a slágergyáros V-Tech. Pünkösdi interjú Kefirrel.

Az 1990-es évek végén berobban V-Tech sikeres nem csak eladott lemezekben, slágerlistás dalokon keresztül mérhető; Kefir laza stílusa, profi hozzáállása, emberközelsége a mai napig tetten érhető.

A jól ismert dalokat május 20-án, pénteken, különös helyszínen, az Orfeum, a pesti mulatóban hallhatják a bulizni vágyók. A koncert előtt és után DJ Lotters játssza a jobbnál jobb partyzenéket, hiszen a név kötelez: We Love The 90s Party.

Ráhangolódásképpen a mindig vidám Kefirt kérdezzük.

  • 1998 óta vétkezünk V-Tech módra. Milyen érzéssel tekintesz vissza erre a slágerekkel, arany- és plantinaalbumokkal szegélyezett, „röpke” 18 évre?
  • Csodálatos érzés, hogy azzal foglalkozhatom, amit szeretek. Gyerekkorom óta arról álmodoztam, hogy színpadon állhassak és szórakoztathassak. A mai napig az álmaimat élem meg, és minden pillanatát kiélvezem. Azt gondolom, nagyon szerencsés vagyok, és a közönségünknek csak köszönettel tartozom a hűségükért!
  • A művészek szüntelen érési folyamatuk részeként más és más zenei területekre kalandoznak, stílusokkal kísérleteznek. Téged mi vonz? Hova kirándulnál?
  • Nyolc nagylemezünk jelent meg 1998 óta. Mindegyik lemezen legalább 12 dal található. Ezekből legalább 3-4 kalandozás/próbálkozás volt egy másik, tőlünk nem megszokott stílusban (pl. rock, szintipop, funky stb.). Akinek megvan az összes V-Tech lemez, az ismerheti ezeket a dalokat. Mivel mindig a közönségre bíztuk a döntést, hogy melyik dalból készüljön kislemez ill. videoklip, ezért mindig az érzelmesebb hangvételű dalokra esett a választás.
  • DJ Lotters We Love The 90s Partyjának májusi sztárfellépőjeként a közönség mire számíthat? Az eredeti hangzásvilágot idézed meg élőben, vagy tartogatsz valami újítást, különlegességet is, akár az exkluzív helyszínre szabottan?
  • Mivel a party elnevezéséhez hűek akarunk maradni, ezért főleg a régi slágereinkből fogunk válogatni. Viszont nem biztos, hogy mind az eredeti hangszerelésben fog megszólalni. Kihasználjuk az Orfeum adottságait. 😉
  • Hogyan készülsz a nyári szezonra: új dalok, nyári fellépések, külföldi vendégszereplések?
  • Pontosan ebben a sorrendben. Új dallal majd ősszel jelentkezünk, a nyáron pedig sok fellépés vár ránk országszerte. Ilyenkor nem sok idő van stúdióba vonulni. 2017 januárjában pedig több állomásos ausztrál turné vár ránk…
  • Vannak még beteljesületlen álmaid? Ha igen, mik azok?
  • Szerintem nagyképűség nélkül mondhatom, hogy a V-Tech zenekar mindent elért, amit ebben az országban el lehet. Arany- és platinalemezek, közönségdíjak, BS-koncert stb. Már csak ismételni szeretnénk. 🙂 Magánemberként szeretnék családot, nagy esküvőt és gyerekeket!

 

Aigner Ivan | 2016.05.15.

Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!

A rendőrség 8 után közölte – ezért tett bejelentést a férfi

Az Országos Meteorológiai Szolgálat délután közölte – hírek május 16-án