in

Keresztanyu epizódlista

Keresztanyu epizódlista.

A sorozatról

Drága örökösök hatalmas sikere után megérkezett a Keresztanyu, amely egy ukrán-magyar határon található községben, Makkosszálláson játszódó magyar filmsorozat.

Róza mama, a “Keresztanyu” a csempész maffia vezetője, aki a történet elején, a 69. születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja a csempész maffia irányítását, aki képes arra, hogy megválasszák a község, vagyis Makkosszállás polgármesterének.

A választás egy év múlva lesz esedékes, ezért a közeli családtagok és a község lakói is azon kezdenek ügyködni – több-kevesebb sikerrel -, hogy Róza mama kegyeibe férkőzzenek és minél nagyobb eséllyel szerezzék meg a polgármesteri címet. Mindent bevetnek.

Nem ismernek határt! Se zárjegyet…

Keresztanyu epizódlista

2021.10.01., Péntek 20:00 – 2. évad, 39. rész 

Tisztítótűz

Ildi meglepő dolgokat hall a templomban. Krisztinának támad egy ötlete Oleg titkos videójával kapcsolatban. Jani ráébred, hogy az orránál fogva vezették. A határban eközben katasztrófahelyzet alakul ki, de vajon ki a felelős, és ki segít megfékezni?

2021.09.30., Csütörtök 20:00 – 2. évad, 38. rész 

Házimozi

Ludmilla új hajmeresztő ötlettel áll elő arra, hogyan csináljon a lányából polgármestert; Tivadar a tréner kíséretében Ukrajnába utazik, hogy megtalálja Ginát, de mást talál helyette; Timike és Zénó titkos találkozója pedig lelepleződik, mégpedig nem is akárkik előtt…

2021.09.29., Szerda 20:00 – 2. évad, 37. rész 

Tejtestvérek

Makkosszálláson letartóztatások és körözések híre terjed. Laura a hazatérésről álmodozik, a rendőrök pedig meglepő dolgot vesznek észre az adatbázisban. Róza mama újabb családi titokba avatja be Petrát. Janitól egy kedves ismerős kér szívességet. Oleg pedig nem tud ellenállni a kísértésnek, hogy kilesse mások titkait.

2021.09.28., Kedd 20:00 – 2. évad, 36. rész 

A mentőakció

Tatarenkóék a Keresztanyutól kérnek segítséget, aki cserébe egy feladattal bízza meg őket. A rendőrök a zsarolólevél után nyomozva egy komoly akcióba cseppennek. Mikola gyanút fog, hogy a nők összejátszanak ellene. Petra és Ildi kibeszélik a pasiügyeket. Sótonyi ezredesnél pedig ismét felbukkan egy kellemetlen látogató…

2021.09.27., Hétfő 20:00 – 2. évad, 35. rész 

A zsarolólevél

Klárika összehívja az öreg tyúkok egyesületét. Sótonyi ezredes egy régi ismerősénél tesz látogatást. Zozóék megdöbbentő dolgot tudnak meg Damiltól. Igor furcsa üzenetet kap. Mindeközben Mikola romantikus gesztusa még fejfájást okozhat a makkosszállási rendőröknek.

2021.09.24., Péntek 20:00 – 2. évad, 34. rész 

A titkos hódoló

Míg Tivadar dühkezelési tréningen vesz részt, Márkék az őrsön egy szökevény után nyomoznak. Jóska és Szemereki az autópálya ellen szervezkednek. Lajosék végre hírt kapnak az eltűnt lányukról. Zsigának Pityke mellett egy előkelő segítsége is akad a meglepetésrandevú előkészítéséhez. Vajon ezúttal kiderül, ki a titkos hódoló?

2021.09.23., Csütörtök 20:00 – 2. évad, 33. rész 

A vonatrablás

Tivadart megviselik a kudarcok, ezért kezelésbe veszik a visszatérő dühkitörései miatt. A többi rendőr Sótonyi vezetésével hajtóvadászatot indít; Márk és Petra kapcsolata új fordulatot vesz Laura ügye miatt; a vasútállomáson pedig Anatolij élete eddigi legnagyobb dobására készül.

2021.09.22., Szerda 20:00 – 2. évad, 32. rész

 A szembesítés

Laura nagy bajban van, ezért Harangozóék családi kupaktanácsot tartanak. Róza mama jogi tanácsot kér. Tivadar kettős kihallgatást tervez, Krisztina a férjét akarja kiszabadítani bármi áron, Zozó pedig meglepő híreket kap és döntenie kell, vajon kihez húzza jobban a szíve?

2021.09.21., Kedd 20:00 – 2. évad, 31. rész 

Rács mögött

Róza mama próbálja egyben tartani az egyre jobban széthulló hálózatot; Laura új tervvel rukkol elő Petrának; Mirella nem titkolhatja tovább a rally csapatban, hogy ki is ő valójában, Tivadarék pedig új híreket kapnak Nyíregyházáról, ami miatt több szálon is beindulnak a nyomozások. Vajon ezúttal sikerrel járnak a makkosi rendőrök?

Keresztanyu 2. évad, 30. rész 

Az ukrán balhé

Damil felkerekedik, hogy tisztázzon egy furcsa pletykát. Timike találkozója nem úgy alakul, mint várta. Tivadarék szökevényeket üldöznek a határban. Bonifác atya hazatér. Oleg megbízást kap a mestertől, de vajon sikerül-e időben véghez vinni a küldetést?

Keresztanyu 2. évad, 29. rész 

Az új taktika

Mikola és Laura terepszemlét tartanak a nagy akció előtt. Jóskáék Viktor segítségével új békafogó módszert próbálnak ki a tónál. Tivadarék kihallgatásra készülnek a borostyán ügy kapcsán, de az érzékenyítő tréner felbukkanása megnehezítheti a dolgukat. Zénó újabb légyottban reménykedik, Mariann az anyja segítségét kéri, Sótonyi pedig furcsa ajándékot kap.

Keresztanyu 2. évad, 28. rész 

Ultimátum

Damil kellemetlen szituációba kerül a rendőrségen. Igort nehéz döntéshelyzet elé állítják. Bokor Géza figyelemre méltó ellenfelet szerez Janinak. Mindeközben Róza mama tudomására jut egy titkos ügy, melynek kimenetele befolyásolhatja egész Makkosszállás sorsát…

Keresztanyu 2. évad, 27. rész 

Nem az, aminek látszik

Mirella figyelmezteti a bátyját, hogy innentől ne bízzon meg senkiben. Zsigához hölgylátogató érkezik a határra. Viktor és Zozó összefognak, hogy hazahozzák Laurát. Elza néni óriási titkot árul el Klárikának. Márk konfliktusba kerül az egyik kollégájával, és kiderül, hogy Petra is orrol rá valami miatt…

Keresztanyu 2. évad, 26. rész

 Vészfék

Pityke felsőbb utasításra mozdonyt vezetni tanul. Janit és Gézát versenyfelkészülés közben kellemes meglepetés éri. Egy hívatlan vendég feltűnése újraébresztheti Igor érzelmeit. Damil a polgárőrség megszervezésén ügyködik, Elza néni pedig döbbenetes titkot tud meg.

Keresztanyu 2. évad, 25. rész 

A robbanás után

Jóskához sürgős eset érkezik a rendelőbe. Dr. Krasznahorkai váratlan ellenállásba ütközik a határon. Annabella nyomozása egy bizonyos nyíregyi ékszerboltba vezet. Mariann érzi, hogy szorul a hurok, Róza mama figyelmezteti Petrát, hogy ne vakítsák el az érzelmek, Márkhoz pedig váratlan látogató érkezik.

Keresztanyu 2. évad, 24. rész 

Az új nyomozó

Tivadar fontos feladattal bízza meg az egyik beosztottját. Róza mama különös szívességet kér az államtitkártól. Ildi a sebesült Bonifác atyának segít. Imi nem érti, hogy Zénó miért nem akarja kihallgatni Timikét. Eközben a dörzsölt Babosék csempészakciót hajtanak végre a határon, de vajon az életüket is hajlandók kockára tenni?

Keresztanyu 2. évad, 23. rész 

A tettes nyomában

Miközben Anatolij egy óriási ballépés miatt kéri számon a csapatát, a templomban Szemereki polgármester rendkívüli falugyűlést hív össze. Ildi tudomást szerez a Bonifác atya elleni támadásról, és aggódva a kórházba siet. Zsiga a titkos hódolótól kapott medál gazdáját keresi, és váratlan segítőre akad.

Keresztanyu 2. évad, 22. rész 

Hajnali szerenád

Lajos és Mariann reggel furcsa hangokra ébred, és inkább beinvitálják a zajongót. Jani úgy dönt, hogy elhagyja Makkosszállást. Róza mama aggasztó híreket kap az egyik unokájáról, Tivadarék pedig kihallgatják az állítólagos Makkosszállási Madonnát. Jóska és a tűzoltóbrigád a békák befogásán munkálkodik, ám Huba valami egészen másra is felfigyel a tónál…

Keresztanyu – 2. évad, 21. rész 

Téves küldemény

A Harangozó családban egy csomag érkezése kelt némi feszültséget. Róza mama fontos találkozót szervez az otthonába. Igor szívességet kér Bonifác atyától. Annabella és Imi akcióba lép, Zénó pedig forró helyzetbe kerül, miközben Krisztinát meglepő személyhez vezeti az aggodalma.

Keresztanyu – 2. évad, 20. rész 

Új utakon

A makkosszállási rendőrök megpróbálják kideríteni, kié lehetett az elejtett borostyánkő, az ukrán rendőrség pedig a szórólapok ügyében nyomoz tovább. Zsiga vallomásra készül, Huba megmutatja, mennyire ért a kétéltűekhez, Jani pedig új megbízatást kap Róza mamáról, de nem várt meglepetés várja a társánál…

 

 

 

 

Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

Keresztanyu 2. évad 28. rész videa

Fedezd fel a tökéletes parfümöt és élvezd a luxus kényeztetését