in

Ki esett ki a Nyerő páros 2021-ből?

Ki esett ki a Nyerő páros 2021-ből? – íme a kiesett játékosok névsora.

Elindult az RTL Klub legviccesebb sztárpárshow-jának legújabb évada, amelyben nyolc mindenre elszánt híresség vágott bele párjával együtt a többhetes küzdelembe, amelynek a végén kiderül, ki az, akinek a szerelme mindent túlél és méltó a Nyerő Páros trófeára.

Az új szezonban találkozhatunk többek között Kulcsár Edinával és férjével, Csutival, L.L. Juniorral és feleségével, Kingával, Nádai Anikóval és Hajmásy Péterrel, de Kárpáti Rebeka és kedvese, ÉNB Lali és szerelme, Pataki Zita és a férje, Somfai Péter és a felesége, illetve Molnár Gusztáv és a felesége is harcba szálltak az év nyerő párosa címért.

2021.11.3-ai adás

Újabb három akciódús nap telt el a Nyerő Páros Villában, a párosok ismét szimpátiaszavazáson döntöttek, hogy kik távozzanak!

Guszti és Vivi teljesen váratlan szavazatával Edina és Csuti nyerte a Párbajt, így Kárpáti Rebeka és Fecó távozott a játékból…

2021.11.2-ai adás

Kárpáti Rebeka és párja, Fecó az előző esti szembesítő feladatban mutatott meggyőző alakítás után jutalomban részesült: a tétrakáson az egyik pártól elvehettek százezer forintot, ami hozzáíródott Rebekáék pénzéhez ebben a körben.

A játékban a lányoknak egy nagybevásárlást kellett elintézniük, méghozzá úgy, hogy az áruház biztonsági berendezését kellett kicselezniük. A zenés este, ha csak átmenetileg is, de oldotta a feszültséget a villában.

2021.10.28-ai adás

Pataki Zitáék a Nyerő Páros legújabb kiesői

A bizalmi szavazás eredményeként LL Juniorék és Molnár Gusztiék egy emeletre kerültek a Nyerő Páros villában.

A jószomszédi viszony nem is tartott sokáig, újabb veszekedéstől volt hangos a villa. A harmadik közös játékban a pároknak egy szobát kellett berendezni a fiúk memóriájára hagyatkozva.

A játékban legrosszabbul teljesítő Kárpáti Rebeka és párja, Fecó, illetve a fordulóban legkevesebb pénzt gyűjtő Pataki Zita és párja, Attila került veszélyzónába.

A szimpátiaszavazáson Zitáékat egyedül Gusztiék támogatták, így számukra véget ért a játék.

2021.10.25-ei adás

A párosok döntöttek: Somfai Péter és felesége, Kriszti búcsúznak a többiektől, és a 2021-es év Nyerő Párosa címtől!

A mai közös játékban a pároknak a többiekkel kapcsolatos véleményüket kellett felvállalniuk, és volt, akinek fájt mások őszintesége. A játékban legrosszabbul teljesítő Kamarás Norbi és párja, Odett, illetve a fordulóban legkevesebb pénzt gyűjtő Somfai Péter és Kriszti került veszélyzónába.

A szimpátiaszavazás nem a megszokott módon zajlott, hiszen LL Junior és párja, Kinga az egyik párt megfosztotta szavazati jogától.

A szavazás döntetlennel zárult. Mivel a fordulóban Péter és Kriszti gyűjtött kevesebb pénzt, így ők lettek a Nyerő Páros legújabb kiesői.

2021.10.20-ai adás

Elérkezett a sztárpárshow 5. évada az első fontos mérföldkövéhez, a szimpátiaszavazáshoz. Három nap után máris távoznia kell az egyik sztárpárnak.

A két leggyengébben teljesítő páros tűkön ült az izgalomtól, hiszen elérkezett az első szimpátiaszavazás estéje…

Búcsúzunk Nádai Anikótól és párjától, Hajmásy Pétertől!

A szimpátiaszavazáson végül Molnár Gusztáv és párja, Vivien egy kivételével az összes szavazatot megkapta!

Szólj hozzá!
JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!
Hirdetés
Ajánló:

Szerelem van a levegőben 1. évad 52. rész videa

Tiltott gyümölcs 180. rész indavideo