in

Koncz Zsuzsa CD-k, kiadványok – rendelés, vásárlás

Koncz Zsuzsa CD-k, kiadványok - rendelés, vásárlás
Hirdetés

Összeállításunkban azokat a netes forrásokat szedtük össze, ahol Koncz Zsuzsa kiadványokhoz tudsz hozzájutni.

Koncz Zsuzsa Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész, énekesnő, érdemes művész. A magyar beat, pop és rock zene egyik meghatározó egyénisége.

Összeállításunkból Koncz Zsuzsa kiadványokhoz juthatsz hozzá.

Koncz Zsuzsa Így volt szép – 2 CD 

Egy előadóművész számára azok a dalok a legkedvesebbek, melyeket a közönség úrja meg újra örömmel hallgat. Ezek a dalok azok, melyeket minden Koncz Zsuzsa koncerten “kötelező” elénekelni, mert ismét hallani akarjuk! Koncz Zsuzsa “Így volt szép” címmel ezeket a számára és számunkra is legkedvesebb dalokat válogatta össze énekesi pályájának kezdetétől napjainkig. A dupla lemezen kiadásra került 40 felvétel a hihetetlenül gazdag Koncz Zsuzsa életmű legjava, mindannyiunk kedvencei.

A Százéves pályaudvar és a Jöjj, kedvesem című dalok a Universal Music Hanglemezkiadó Kft. szíves hozzájárulásával kerültek a kiadványra.

Juss hozzá itt

Jó válogatást kívánunk!

Koncz Zsuzsa könyv

Koncz Zsuzsa nevét és hangját mind ismerjük. A Kertész leszek vagy a Micimackó, esetleg a Szél hozott valamennyiünk gyermekkorából ismerősen cseng, mind találkoztunk hát vele. Ebben a könyvben soha nem látott képeket láthat és soha nem hallott történeteket olvashat a kedves olvasó. Ez AZ ALBUM: Mindent Koncz Zsuzsáról!

“Ebben a könyvben – a teljesség igénye nélkül, csak úgy nagy vonalakban – egy hosszú utazás képeit-dokumentumait gyűjtöttük össze. Egy utazásét, amely az én történetem, és amelynek első lépéseit észrevétlenül, ösztönösen tettem meg – mint ahogy többé-kevésbé a folytatás is így alakult.
Őszintén, nem tudom, helyes volt-e mindezt elmesélnem-megmutatnom Zöldi Gergőnek, mert bár a címszereplő kétségtelenül én vagyok, ez egy sokszereplős sorozat. Sokan csináltuk együtt, hosszabb-rövidebb ideig. Változtak az idők, volt, aki maradt a régiek közül, és jöttek újabb társak. Ma is ezt a történetet éljük, és rendületlenül megyünk tovább az úton, melyre az elején ráléptünk. A sorstól remek, tehetséges játszótársakat kaptam, sokat köszönhetek nekik; és azt remélem, azok sem távoztak üres kézzel a csapatból, akik távoztak egyáltalán.” – indul a felvezető.

Hosszasan hezitált

“Amikor hosszas hezitálás után hozzáfogtunk a könyvhöz, komoly kétségeim voltak. Ismerem magamat, tudom, hogy a jelenben élek, és ma is a jövő foglalkoztat. Ami történt, ami elmúlt, azt előbb-utóbb valahol útközben leteszem, nem igazán érdekel többé. Ebből következik, hogy nem vagyok ideális alanya egy ilyen munkának. Ezt csak súlyosbítja, hogy miközben többnyire szarkasztikus iróniával szemlélem a világot, a munkámat egy “könnyű, szórakoztató” műfajhoz képest talán túl komolyan veszem. 
De ilyen vagyok, mostanra már megszoktam, hogy ez van.
A könyv is elkészült, és ahogy Arany János írja, “…repül a nehéz kő, ki tudja hol áll meg…” 
Remélem, hogy nem el-, hanem megtalálja azokat, akiket érdekelhet a történetem. “ – írja Koncz Zsuzsa a mű bevezetőjében.

Könyv: Koncz Zsuzsa – Zöldi Gergely: Koncz Zsuzsa

Koncz Zsuzsa bakeliteket ITT keresd

Koncz Zsuzsa CD-k ITT.

Volt egyszer egy lány.

Volt egyszer egy lány című lemez Koncz Zsuzsa első önálló nagylemeze.

Koncz Zsuzsa – Volt egyszer egy lány CD

Szerelem

Szerelem című lemez Koncz Zsuzsa második magyar nyelvű nagylemeze. Ez a lemez Koncz Zsuzsa első aranylemeze, maga az énekesnő is első lemezének eklektikussága után ezt a lemezt tekinti karrierje igazi kezdetének, interjúkban többször is említette, mint egyik kedvenc lemezét.

Szerelem albumon található dalok listája.

 • Valaki kell, hogy szeressen
 • Korai még
 • Te voltál
 • Elszállt a nyár
 • Én nem tudtam azt kérem
 • Miért hagytuk, hogy így legyen
 • Barbara
 • André, je t’aime
 • Nem vagyunk egyformák
 • Visz a vonat
 • Amikor
 • Éjféli esküvő

Koncz Zsuzsa: Szerelem

Koncz Zsuzsa – Ne vágj ki minden fát CD

Koncz Zsuzsa – Tündérország CD

Koncz Zsuzsa – Miénk itt a tér CD

Koncz Zsuzsa – Ég és föld között CD

Koncz Zsuzsa – Fordul a világ CD

Még több Koncz Zsuzsa kiadvány

Még több Koncz Zsuzsa kiadvány, CD, bakelit, kazetta ITT

A Vatera egy nagyszerű online piactér, ahonnan szintén tudsz beszerezni Koncz Zsuzsa kiadványokat. Érdemes belesni és válogatni.

Hirdetés

Szólj hozzá!

Koncz Zsuzsa és Illés zenekar – Miszter Alkohol

Koncz Zsuzsa: Valaki kell, hogy szeressen