in

Koncz Zsuzsa szerdán rangos elismerést kapott

Hirdetés

Budapesten, a XIII. kerület 78. születésnapja alkalmából megrendezett ünnepségen dr. Tóth József polgármester Koncz Zsuzsa előadóművészt, Pataki Ferenc fejszámoló előadóművészt és Szloboda József református lelkészt köszöntötte a „XIII. Kerület Díszpolgára” cím birtokosai között, akik az elismerést követően köszönetet mondtak a megtiszteltetésért.

Koncz Zsuzsa, aki a Bezsenyi Dániel Gimnázium padsoraiból indult el előadóművészi karrierjén, elmondta, hogy nagyon meghatotta a díszpolgári cím, és bár sok elismerést kapott pályafutása során, ennek megkülönböztetett helye lesz a szívében.

Pataki Ferenc felelevenítette azokat a váratlan, és örömteli perceket, amikor tudomást szerzett az elismerésre történt kiválasztásáról, Szloboda József pedig arról szólt, hogy bár Újpesten született, otthon érzi magát a XIII. kerületben.

Az önkormányzati ünnepség Heilig Gábor és zenészbarátai ünnepi műsorával, azt követően pedig a Szózat elhangzásával zárult, majd az elismerésben részesültek tiszteletére adott állófogadással ért véget.

Szólj hozzá!
Hirdetés
Hirdetés

Elment a “Legnagyobb” legenda

Nyugodjon békében – 74 évet élt a legenda