in

Koncz Zsuzsa: “szakmai „összefonódásunk” 1987-re tehető”

Hirdetés

„Ha azt mondom: VM, televíziós működésem és a fotókkal illusztrált interjúk miatt sokakban kész és végleges a képem. Pedig más az, amit ilyen esetekben megmutatok – meg merek mutatni –, és más az a személyiség, aki szerintem vagyok” – írja Vámos Miklós új kötete, az Álmaimban valahol utószavában.

A Könyvjelző magazin barátokat, alkotótársakat és legfőképp hűséges olvasókat kért meg, mondják el, szerintük milyen Vámos Miklós, és osszák meg Vámos-élményüket.

Koncz Zsuzsa így nyilatkozott:

“Nem tudom már, pontosan honnan is datálódik a mi ismeretségünk, későbbi barátságunk, de az biztos, hogy szakmai „összefonódásunk” 1987-re tehető. A Fordul a világ című lemezem felvételei közben olvastam a Zenga zének című könyvét, amit zseniálisnak tartok mind a mai napig. A végére érve Bornai Tibor kezébe nyomtam: „Olvasd el, kérlek, és ha netán egy dalra megihletne, nem bánnám, lenne még helye a lemezen.” Azt hiszem, Tibort ugyanígy magával ragadta a könyv, és megszületett a Zeng az ének című dalom. Ekkor jött el az a szánom-bánom pillanat, hogy miután előzetes engedélyt nem kértünk, felhívtam és megbeszéltük, hogy átjön, hogy meghallgassa, mit követtünk el. Körmöm rágva latolgattam, mit fog hozzá szólni, és nagy örömünkre nemcsak engedélyezte a megjelenését, hanem örült is neki.”

Most pedig hallgassuk meg a Zeng az ének dalt.

Szólj hozzá!
Hirdetés
Hirdetés

Koncz Zsuzsa bevallotta: “Egyértelműen meglepetés volt”

Bangó Margit bevallotta: „A pályám elején szinte meghúzódtam egy…”