in

Konyhafőnök 2022 – a kieső névsora

Konyhafőnök 2022 – a kieső névsora

A Konyhafőnök – kialakult a legjobb nyolc mezőnye

Újabb izgalmakkal folytatódott A Konyhafőnök Középdöntőjének második szakasza. Egyre fogy a csapat, a hét végén pedig kiderül, ki lesz az a hat versenyző, aki bekerül a Döntőbe, és séfkabátra cserélheti kötényét.

Az első feladatban nehezen feldolgozható vízi állatokkal készült a zsűri. Arról, hogy az amur, a tarisznyarák, a kecsege, az angolna, a sneci és az osztriga közül melyik alapanyag melyik versenyzőhöz kerül, a szerencse döntött.

A második feladat a levesekről szólt, méghozzá egy kis csavarral. Ugyanis a versenyzőknek a búrák alatt elhelyezett klasszikus, jól ismert levesek alapanyagaiból kellett főételt készíteniük. Itt is a szerencsén múlt, ki melyik leves alapanyagait használhatta fel főételéhez.

A veszélyzónába Sárközi Ákos két versenyzője, Petykó István és Tóth Simon került. Végül a zsűri döntése alapján Simonnak kellett távoznia a versenyből.

A Konyhafőnök – újabb kieső hagyta el a konyhát

Folytatódott A Konyhafőnök Középdöntőjének második szakasza, ahol újra egyéniben küzdenek meg a versenyzők. Ezen a héten kiderül, ki lesz az a hat versenyző, aki bekerül a Döntőbe, és séfkabátra cserélheti kötényét.

A mai adásban különlegesnek cseppet nem mondható alapanyagokat kaptak a versenyzők. Ki egy hagyományos hétköznapi reggeli hozzávalóit találta a pultján, ki pedig egy különböző hagymákkal teli ládát. A feladat egy versenybe illő főétel elkészítése volt ezekből a kicsit sem rendkívüli alapanyagokból.

Ezúttal Rácz Jenő csapatából került két versenyző a veszélyzónába, közülük azonban csak egy valaki sétálhatott fel a galériára. A zsűri döntése alapján Frohner Fecó folytathatja a versengést, míg Maier Anikó számára befejeződött a verseny.

Szólj hozzá!
Hirdetés

Szép augusztusi versek

Retró kérdések innen-onnan VILLÁMKVÍZ 320. rész