in ,

Konyhafőnök VIP 2021 – íme a versenyzők névsora

Konyhafőnök VIP 2021 – íme a versenyzők névsora

Hétköznaponként 20 óra 10 perctől VIP-évaddal tér vissza Fördős Zé, a két Michelin-csillagos zsűritaggal, Sárközi Ákossal és Rácz Jenővel a képernyőre!

Egyikük sem ígér könnyű utat a hírességeknek! Minden egyes sztárnak bizonyítania kell, hogy kiérdemli a kék vagy a piros kötényt, azaz a továbbjutást.

Ez a nyomás pedig rengeteg feszültséget szül és óriási kiakadásokhoz vezet! Nem csak a nehéz feladatok, de sokszor a saját félelmeik is hátráltatják a versenyzőket. Feszültség, füst és kiakadás, azaz dráma három fogásban! Ki lesz a 2021-es A Konyhafőnök VIP győztese?

November 15-től, hétfőtől, minden hétköznap 20:10-kor indul a verseny az RTL Klubon, A Konyhafőnök VIP címért és az ezzel járó 10 millió forintért!  

A versenyzők névsora

Tóth Vera
Tóth Vera énekesnőként vált ismertté, az élete pár éve két nagy fordulatot is vett: hatalmas fogyása után rátalált a szerelem is. Párja egy vidéki lakásétterem tulajdonosa, így ma már közösen vezetik Pécs mellett a palkonyai rezidenciát. Mivel Vera egy vidéki lány, nem idegen tőle az állatok feldolgozása, de nagyon izgul, mert szerelme miatt nyerni szeretne.

Schobert Norbi
Schobert Norbi az ország fitnessguruja. A diétás ételeiről csaknem 600 főzőműsort készített már feleségével, Rubint Rékával, de azt kevesen tudják róla, hogy teljesen rabul ejtette a fine dining világa. Eleinte csak vendég volt a legjobb éttermekben, de aztán elkezdett a helyi séfektől főzni tanulni, hogy ebben is profi lehessen. Győzni jött, mert veszíteni nem szokott és nem is szeret.

Osvárt Andrea
Osvárt Andi színésznő, aki évekig Olaszországban élt, ott épített nemzetközi karriert. Több olasz díjat is kapott filmes munkáiért, itthon nagyjátékfilmben legutóbb a Megdönteni Hajnal Tímeát főszerepében láthatta a közönség. Imádja az olasz konyhát és a főzést, azt mondja, ebben is a kreativitását éli ki.

Erdőhegyi Brigitta
Erdőhegyi Brigitta énekesnő, aki több mint 8 éven át a budapesti jazzélet dívája volt, és olyan hírességek előtt lépett fel, mint Sophia Loren, a Depeche Mode és Mihail Gorbacsov. Nagyon sokat gyakorolt, de retteg a versenyhelyzetektől.

Szorcsik Viki
Szorcsik Viki színésznő már 5 éves kora óta dolgozik színészként. A színházi szerepei mellett jatszott többek közt a Drága örökösökben is. Amióta a párjával él, imád neki főzni és egyre jobban beszippantotta a konyha világa.

Szandi
Szandi máig a legfiatalabb platinalemezes előadó Magyarországon, a Tinédzser L‘amour már kislány korában sztárt csinált belöle. Folyamatosan koncertezik, és emellett három gyermek édesanyja, úgyhogy mindennap főz otthon. Rengeteget készült, mert nagyon szeretné megnyerni a versenyt, hogy a családjának bizonyíthasson.

Ollári Róbert
Ollári Robit egy ország VV Robiként ismerte meg. A ValóVilág powerd by Big Brother előző szériájában a Fináléig jutott, de győznie nem sikerült. Korábban bartenderként dolgozott, szabadidejében gyakran benézett a konyhára is, mert el akarta lesni a profi konyhai fogásokat a séfektől. Álma egy saját bisztró, ezért is akarja elvinni a fődíjat.

Szarvas Andrea
Szarvas Andi modell, aki 2018-ban Magyarország szépe lett, így aztán ő képviselte hazánkat a kínai világversenyen.A legtöbben mégis a Love Island című műsorból ismerik, úgyhogy szeretné megmutatni, hogy sokkal több van benne, mint amit első ránézésre gondolnak róla.

Barát Attila
Barát Attila színész, szinkronszínész 1997-től a Madách Színház művésze, és emellett imád főzni. Azért akarja megnyerni a versenyt, hogy a hét éves kislánya büszke lehessen rá.

Görög Zita
Görög Zita modell, műsorvezető. Modellként már az egész világot beutazta: 24 országban dolgozott, igazi nemzetközi sikert azonban az Underworld című film vámpírkirálynőjeként szerzett magának. Három gyermek édesanyja, így azért akar a legjobb lenni, hogy családjának minél jobbakat főzhessen.

Csonka András
Csonka Bandi amellett, hogy színész és műsorvezető, arany és platinalemezes énekes is. De nemcsak a Ding-dong hozta meg számára az ismertséget: karrierje a Família kft-vel indult, évekig a Reggeli műsorvezetője volt, sőt, megnyerte a Szombat esti lázat is. Bár retteg a versenyektől, azt mondja, ideje megmérettetnie magát a konyhában is. Hónapok óta gyakorol, hogy megállja a helyét a legjobbak között.

Varga Izabella
Varga Iza színésznő, a Barátok közt Nóráját játszotta 20 éven át, így aztán egy ország szerette meg a tévén keresztül.  Táncolt a Szombat esti lázban, és épp a mesterdiplomája megszerzésén dolgozik andragógiából, azaz felnőttképzésből. Ráadásul két lány édesanyjaként a családot is összetartja. Kevesen tudják róla, hogy feketeöves karatés, és imád főzni!

Lakatos Levente
Lakatos Levente írót a modern romantika műfajában háromszor választottak az év írójának, sőt, számos másik díjat is megszavaztak neki az olvasói, köztük a legsármosabb magyar férfi díját is. Hosszú út vezetett számára idáig, hiszen 25 évesen kezdett el diétás ételeket főzni magának, amivel összesen 30 kilót fogyott.

Tornóczky Anita
Tornóczky Anita műsorvezető, terápiás kutyakikepző. Harcos állatvédő, szívén viseli minden elhagyott és bajban lévö állat sorsát, több kutyát is nevel otthon. A főzés alapjait nagymamájától tanulta, de azóta igazi gourmand-ná képezte ki magát a konyhában.

Zámbó Krisztián
Zámbó Krisztián énekes egyszer már megmérette magát egy tehetségkutatóban, de az X-Faktort végül nem sikerült megnyernie. A nézők legutóbb a Nyerő Párosban láthatták kedvesével, Zsuzsikával, ahol kiderült róla az is, mekkora szíve van. Imád versenyezni, de a főzést kikapcsolódásnak használja: ez az, ami a koncertek pörgése közt megnyugtatja.

Németh Kristóf
Németh Kristófot (színész, színházigazgató) mindenki a Barátok közt Kertész Gézájaként ismerte meg, de játszott a Szomszédokban, és most épp a Keresztanyuban szerepel. Kétgyermekes édesapaként a fiainak és feleségének főz, hogy ezzel is minél több örömet szerezhessen nekik

Nagy Sándor
Nagy Sanyi Jászai Mari-díjas színész, akit a közönség a Madách színház darabjai mellett A mi kis falunk című heti sorozatban is láthat. Számára a gasztronómia éppúgy művészet, mint a színház, így aztán imádja a főzés minden folyamatát.

Marót Viki
Gyulai Viki énekesnőt a 90-es években Fresh Vikiként ismerhette meg az ország. Több ferfimagazinban is szerepelt, ma viszont mar boldog édesanya: 4 éves kisfia tölti ki minden idejét. Emellett igazi hedonista, az ízek szerelmese, úgyhogy folyton kísérletezik a konyhában.

Voksán Virág
Voksán Virág évek óta DJ Flowerként keresi a kenyerét, de korábban híres modellként dolgozott és nyuszilányként ott volt Hugh Heffner 82. születésnapján is az Egyesült Államokban. Két gyermeke van, kisfia három, kislánya pedig egy éves, úgyhogy a párját és a gyerekeit szeretné lenyűgözni konyhai tudásával.

Palácsik Lilla
Palácsik Lilla fotós, aki épp kisbabájával, Noah-val van otthon. Férje, Visváder Tomi korábban a Döntőig menetelt a versenyben, így aztán sokat segített felkészülni párjának. Lilla neki szeretné bebizonyítani, hogy ugyanolyan ügyes ő is a konyhában!

Uszkó László
Uszkó Laci az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja. Édesanyjától tanult meg főzni, 16 évesen már ő készítette a hétvégi ebédet húgának is, azóta is ő otthon a konyhafelelős. Nyerni szeretne, mert le akarja pipálni Sipos Tomit, Varga Győzőt és Sipos Petit, akik már versenyeztek a Konyhafőnök VIP-ban.

Gyulai Viki
Gyulai Viki énekesnőt a 90-es években Fresh Vikiként ismerhette meg az ország. Több ferfimagazinban is szerepelt, ma viszont mar boldog édesanya: 4 éves kisfia tölti ki minden idejét. Emellett igazi hedonista, az ízek szerelmese, úgyhogy folyton kísérletezik a konyhában.

Gyenesei Leila

Gyenesei Leila, világ- és Európa bajnok, Junior Prima díjas öttusázó olimpikon. Elvált, volt férje Feke Pál, az előző VIP évad győztese, akivel közösen nevelik kislányukat, Mimit.

Éliás Gyula Jr.
Éliás Gyula énekest, vagy művésznevén Éliás Juniort bársonyos orgánuma miatt a magyar Berry White-ként szokták emlegetni. A koncertezés mellett jazz éneket is tanít, volt felkészítő tanár korábban az X-Faktorban is. A főzés számára kreatív kikapcsolódás, aminek szereti megadni a módját a konyhában.

Gubik Petra
Gubik Petra színész-énekesnő, aki 2011-ben az X-Faktorban tűnt fel, és azóta már a Madách és az Operettszínház rendszeres vendégművésze, ráadásul korábban 2 évig volt Nagy Sanyi párja. A főzes terápia neki, egy nehéz nap után éjszaka hazaesve is képes beállni a konyhába vacsorát csinálni, úgyhogy minden álma a győzelem.

Muri Enikő
Muri Enikő is az X-Faktorban tűnt fel, ahol 2011-ben végül a Fináléig jutott. Tagja volt a Madách és az Operettszínhaznak, jelenleg a Sugarloaf együttes énekesnője. Mivel anyukája nem bízik a főzőtudományában, leginkább neki szeretne bizonyítani azzal, hogy elviszi a fődíjat.

Vásáry André
Vásáry André a Csillag Születikben lett ismert, ő hazánk egyetlen platinalemezes férfi szopránénekese, aki különleges hangjával színházban is szerepel és koncertezik is szerte a világban. Kreativ művésznek tartja magát, úgyhogy ezt a kreativitást szeretné a főzésbe is átültetni.

Rába Tímea
Rába Timi ex-modell és műsorvezető, szépségkirálynőként vált ismertté a 90-es években, azóta már 3 gyermek édesanyja, így központi szerepet játszik életében a főzés, ráadásul minden Konyhafőnök adást megnézett, hogy felkészüljön.

Molnár Nini
Molnar Nini 14 éves korától modellkedett, bejárta a világot New Yorktól Milánóig, de mára ő az egyik legismertebb fiatal magyar divattervező, aki saját készítésű táskáival szerzett nemzetközi hírnevet magának. Számára a főzés meditáció, és mivel rengeteget utazott, az alapanyagok terén nagy lexikalis tudása van.

Pars Krisztián
Pars Krisztián olimpiai bajnok kalapacsvető a nyolcadik érkező, aki 17 éves kora óta profi sportoló, úgyhogy bejárta már az egész világot a versenyek miatt, és mindenhol evett legalább egy tökéletes helyi steaket. Az a nagy vágya, hogy profi legyen a konyhában és a párját tökéletes, romantikus vacsorákkal kápráztathassa el.

Szólj hozzá!

Kun Magdolna: Anyámra emlékezem

A nagykövet lánya 128. rész magyarul videa – nézd online