in ,

Konyhafőnök VIP 2021 – Molnár Nini kiesett, Szandi megmenekült!

Konyhafőnök VIP 2021 – Molnár Nini kiesett, Szandi megmenekült!

Lángolt A Konyhafőnök VIP stúdiója!

Sárközi Ákos egyik versenyzője, Gyenesei Leila sütés közben felgyújtotta serpenyőjét, a tűzesetben senki sem sérült meg, végül a szintén konyhapultban serénykedő Rácz Jenő oltotta el a lángokat. Az első feladatban Fördős Zének is melege volt, mivel hamisítatlan, balatoni strand-hangulattal várta a kék csapat hírességeit! A zsűri színes hűtőtáskákban retró alapanyagokat párosított össze, ezekből kellett éttermi színvonalú ételt varázsolnia a versenyzőknek. Gubik Petránál és Szandinál csukát és csöves kukoricát, Tornóczky Anitánál és Németh Kristófnál keszeget és barackot, Szorcsik Vikinél és Csonka Bandinál pedig sajtos-tejfölös lángost és kolbászt rejtettek a táskák. Sárközi Ákos szerint nem volt egyszerű dolga a VIP-szakácsjelölteknek, mert ezek nem könnyű ételpárosítások.

A második főzés során “bensőséges” kapcsolatba kerültek a kék versenyzők: állati belsőségek (szív, tüdő, nyelv, here, máj, vese, gyomor, pacal) vártak rájuk és még egy meglepetés bélszín is lapult a búra alatt. Az ő feladatuk is az volt, hogy párosítsák az alapanyagokat, valamelyik belsőséget a bélszínnel.

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

A héten fordult a kocka! Sárközi Ákos az elmúlt héten többször is állt a konyhapultban, most Rácz Jenőn volt a sor. A pirosak mentora ezúttal azonban nem csak Michelin-csillagos séfként, de önkéntes tűzoltóként is helyt állt: Gyenesei Leila lángoló serpenyőjét és sütőpapírját ő oltotta el.

A zsűri döntése alapján végül két versenyző került veszélyzónába, Szandi és Molnár Nini. A Konyhafőnök VIP versenye Molnár Nini számára ért véget. A következő adásban Rácz Jenő igen különleges alapanyaggal találja szembe magát, folytatódik Sárközi Ákos elődöntő hete!

Konyhafőnök VIP 2021 versenyzők névsora

Szólj hozzá!
Hirdetés

Farm VIP 2021 7. rész – nézd meg!

Többször is kitüntették Pölöskei Tibort és a Newton Modulházakat