in

Korhatáros szerelem – tartalom, szereplők, beharangozó

A Korhatáros szerelem a TV2 hetente jelentkező magyar televíziós sorozata, amely 2017. december 2-ától szombat volt látható esténként.

A 13 részes romantikus komédia Budapesten játszódik, ahol felelőtlen huszonévesek és felelősnek tűnő negyvenesek szerelmi kalandjait és párkapcsolati botladozásait követhetjük nyomon. A háromgyermekes anyuka (Kovács Patrícia) és a vagány pultos fiú (Kovács Tamás) véletlen találkozása nem várt fordulatot tartogat, hiszen a mindkét fél számára szokatlan és megmagyarázhatatlan vonzódás egy nem mindennapi, izgalmas kapcsolatot eredményez, amit fel is vállalnak. Nem csak a kiskamaszok előtt, de a barátok, a rokonok, még az exanyós előtt is.

Rendező: Mátyássy Áron
Producer: Rohonyi Gábor, Hámori Barbara, Árva László

Korhatáros szerelem második évad

Korhatáros szerelem régen várt új évada október 12-től, péntek esténként, a Csak show és más semmi után látható, vadonatúj részekkel. Vajon miként alakul Eszter (Kovács Patrícia) és Dávid (Kovács Tamás) szokatlan szerelmi története?

Visszatér a volt férjéhez (Kamarás Iván) vagy egy újabb udvarló (Árpa Attila) csavarja el a fejét? A romantikus vígjátéksorozat újabb izgalmas fordulatokat tartogat a nézőknek. A második évadban feltűnik jó néhány új csábító és még több humor, még több pikáns jelenet látható.

A sorozatot a TV2 Csoport megbízásából ezúttal is az IKO Műsorgyártó Magyarország a ContentLab Factoryval együttműködésben készítette.

Korhatáros szerelem főszereplők

Főszereplők

Epizódszereplők

1. évad epizódszereplői
2. évad epizódszereplői

Epizódok, tartalom

Szólj hozzá!
Hirdetés

Bátrak földje – szereplők, alkotók névsora

A dal a miénk – A Csík Zenekar az LGT előtt tiszteleg új lemezével