in

Budapesti randevú Kovács Katival

Jöjjön budapesti randevú Kovács Katival.

Az NRK (norvég közszolgálati tévé) a hetvenes évek hajnalán készített egy fél órás útikalauzt Budapestről, melyben Kovács Kati vezet zenés-játékosan körbe a városban egy napig. Utcák, nevezetességek, emberek, koncertek, lokálok és úgy az egész pesti élet: a Budapesti randevú (Stevnemøte i Budapest) című videó totálisan örökbecsű. – írja a player.hu

A kis pesti kalauz során Kovács Kati rettentő aranyosan, habár kicsit megkérdőjelezhető természetességgel vezeti a kamerát, azaz a norvég stábot egy Bergendy koncertre az Ifiparkba, felmennek a várba, megnézik a Margit-szigetet és az „igazi pesti feketét”, miközben Kati kedves-bájos hangján párszor dalra fakad. A pesti éjszakai életbe is bepillanthatunk. – teszi hozzá a lap.

A welovebudapest így ír a videóról.

Budapesti randevú (Stevnemøte i Budapest) címmel készített egy fél órás filmet a norvég televízió a ’70-es évek Budapestjéről. A filmben Kovács Kati kalauzolja el egy napon keresztül a kamerát, illetve a mögötte levő stábot.

Az Ifjúsági Parkban egy Bergendy koncertet buliznak végig, majd kisétálnak a Margit-szigetre, megnézik a Mátyás-templomot, és Kovács Kati dalra fakad, sőt egy klipet is leforgatnak a budapesti házak között. Végül a híres kávéházi és az éjszakai életet bemutatva egy lokálba, majd egy hajó tetején lévő jazzbalett előadásba pillantanak be, de pásztázhatunk az esti neonreklámokközött is.

A videó abszolút visszahozza a ’70-es évek hangulatát.

Szólj hozzá!

Bikini – Árnyak és színek

Koncz Zsuzsa – Mondd, hogy szeretsz