in

Kreatív játék gyereknek – Fa torta eperrel Rainbow Birthday Cake Tender Leaf Toys

Fedezd fel a csodálatos, szivárvány színekben pompázó fa tortát, amely nem csak a gyerekek képzeletét ragadja meg, de fejleszti finommotorikus készségeiket, szociális kompetenciáikat és kreativitásukat is.

Ez a 14 darabos, kivételes minőségű fa játékkészlet egy gyönyörű eperrel díszített tortát tartalmaz, mely 6 szeletre bontható, és minden szeletén egy-egy gyertya található, így tökéletesen imitálva egy valódi születésnapi torta látványát és hangulatát.

A készlet részét képező tortaszeletelő eszközzel a gyerekek gyakorolhatják a torta “felszeletelését” és “felszolgálását”, ami kiváló lehetőséget biztosít számukra a szerepjátékra, a megosztás és az együttműködés gyakorlására.

Ez a játék kiválóan illeszkedik minden játékkonyhába, és ideális kiegészítője lehet mindenféle szerepjátéknak, ahol a gyerekek cukrászokká vagy szakácsokká válhatnak.

A Tender Leaf Toys által Nagy-Britanniában tervezett és kézzel készített torta nemcsak a gyerekek képzeletét és kreativitását ösztönzi, hanem a színek és formák felismerésére, valamint az alapvető szociális készségek fejlesztésére is lehetőséget ad.

A játék élénk színei és valódi brit dizájnja garantálja, hogy a gyerekek hosszú órákon át élvezni fogják a játékot, miközben a környezetbarát anyagok és a magas minőségű kivitelezés biztosítja a termék hosszú élettartamát.

Válassza ezt a csodálatos, környezetbarát fa tortát a Tender Leaf cégtől, amely nemcsak a gyerekeknek nyújt örömöt és szórakozást, hanem hozzájárul a fejlődésükhöz is. Tökéletes ajándék 3 éves kortól, amely generációkon át szórakoztatja a családokat, miközben fenntartható és biztonságos játékélményt nyújt.

Ne hagyja ki ezt a különleges, időtlen játékot, amely minden gyerekszobát felvillanyoz és otthonos légkört teremt!

A Kreatív játék gyereknek – Fa torta eperrel Rainbow Birthday Cake Tender Leaf Toys bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Szólj hozzá!

Dolhai Attila: Pillanat

Újdonság a CricksyDog-tól! Mogyoróvajas öntet száraztápokra