in ,

Itt van Amerika instagram – mutatjuk az elérhetőséget

Itt van amerika instagram – mutatjuk az elérhetőséget.

Gombos Edináék elérhetőek az instagramon – íme az Itt van Amerika insta.

Amerikai hírek, látnivalók, érdekességek.

Itt van Amerika instagram

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló amerikai közösségi hálózat.

A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel, amelyeket feliratozhatnak, különböző művészi hatású effektekkel/szűrőkkel láthatnak el, beállíthatják a készítés helyét, majd ezt követően a képeket, videókat megoszthatják másokkal.

A megosztás mehet az Instagramon belül és azon kívül több különböző közösségi hálózaton (FacebookTwitterFlickrTumblr, Posterous, Foursquare), valamint e-mailben is. A felhasználók az Instagramon belül tudják követni egymást, kinyilváníthatják tetszésüket, illetve kommentálhatják a feltöltött képeket vagy videókat.

Az alkalmazást Kevin Systrom és Mike Krieger készítette 2010 októberében. A szolgáltatás nagyon hamar rendkívül népszerű lett, 2013 januárjában már több mint 100 millió felhasználóval rendelkezett. A szolgáltatás az App Store-on és a Google Play-en, valamint a Windows Phone okostelefonokon is letölthető. Eredetileg csak iPhoneiPad és iPod Touch készülékeken lehetett használni, de 2012 áprilisától az Android készülékekre, 2013 novemberében pedig Windows Phone-ra is elérhetővé vált. Arról, hogy a jövőben elérhető lesz-e BlackBerry-n is az alkalmazás, egyelőre nincs semmilyen jövőbeni terv.

A 2013. június 20-i Instagram-frissítés után minden felhasználó maximum 1 perces videót készíthet és tehet közzé. Ezt a képekhez hasonlóan filterekkel láthatja el, valamint feliratot, helyszín-megjelölést és megosztási oldalakat adhat hozzá.

Szólj hozzá!
Hirdetés

Pumped Gabo instagram – mutatjuk az elérhetőséget

Hamvas Béla idézetek – mutatjuk a gondolatokat!