in

LEGO Masters 5. rész videa – nézd meg online

LEGO Masters 5. rész videa – nézd meg online

A várakozásnak vége, az építkezés megkezdődik: indul a LEGO® Masters _ egy látványos vetélkedő, ahol a kreativitásnak csak a képzelet szab határt és garantált szórakozást nyújt az egész családnak. Az izgalmakkal teli új műsorban (gyártó: UFA Show) nyolc páros küzd meg egymással. A versenyzők hétről hétre új kihívásokat kapnak: lehetőségük nyílik megmutatni fantáziadús terveiket és technikai képességeiket, amelyeket a LEGO® Masters Építőmestere, a versenyzők alkotásainak szakmai zsűrije, Dóczy Balázs hivatásos LEGO építő bírál el.

A játékosok nemcsak a látványos _ és ezzel együtt bonyolult _ kihívásokkal, az idővel, hanem egymással is küzdenek. Az epizódok végén egy-egy csapat elköszön a műsortól, a fináléban pedig kiderül: melyik párosé lesz a LEGO Masters cím és a győztesnek járó 10 millió forintos fődíj. A műsor hivatalos oldalai: www.rtl.hu/legomasters Instagram:

LEGO Masters 5. rész videa

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán.

Nézd meg itt: Lego Masters

The post LEGO Masters 5. rész videa – nézd meg online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Szólj hozzá!

LEGO Masters 3. rész teljes adás – nézd meg online

LEGO Masters 4. rész teljes adás – nézd meg online