in

Fontos hír a Barátok Közt kedvelőinek

A népszerű napi sorozat március végétől új időpontban jelentkezik.

Március 27-én érkezik A Konyhafőnök VIP cím gasztro-reality, amelyben 26 sztár mérkőzik meg egymással a fődíjért. A hírességek főzőtudását hétköznaponként 18.55-től láthatják majd az RTL Klub nézői, ezzel a kereskedelmi csatorna műsorstruktúrája is változni fog.

Március 27-től megváltozik az RTL Klub délutáni műsorrendje. Ez azt jelenti, hogy a Story Extra című sztármagazin fél órával korábban, már 16.55-től látható lesz. Utána 17.25-től jön a Fókusz, majd 18 órától az RTL Híradó.

A főműsoridőben is lesz változás: minden hétköznap az RTL Híradó után, 18.55-től jön A Konyhafőnök VIP, melyben 26 sztár bizonyíthatja be, hogy a gasztronómiában is profi és esélye nyílik a konyhafőnök cím megnyerése mellett a 10 millió forintos fődíjra is. A korábbi évadokban megszokott módon azok a nézők, akik lemaradnának a premier adásokról, másnap 15.35-kor az ismétlésekkel bekapcsolódhatnak a versenybe.

Az RTL Klub népszerű napi sorozatai ezért később kerülnek képernyőre: az Éjjel-Nappal Budapest fiataljait hétköznaponként 20.30-tól láthatják, míg a legnézettebb napi sorozat, a Barátok közt március 27-től 21.50-től kerül a képernyőre.

Szólj hozzá!
Hirdetés

Nemzet színésze: Félóra tanácskozás után döntöttek

Nemzet Színésze – Csomós Marit meglepetésként érte a hír