in

Majális 2019: május elsejei események Győrben

Majális 2019: május elsejei események Győrben

Majális 2019: május elsejei események Győrben – íme a programok listája.

Családi Nap az Álaltkertben

Hagyomány már, hogy Május 1-én, kiskúti Családi nap ideje alatt, az állatkert is szeretettel és rengeteg izgalmas programmal várja az érdeklődőket, a rendezvény ideje alatt. Láthatóak a Magyarországban egyedülálló Keskenyszájú orrszarvú hölgyek. Fantasztikus új állatbemutatóval is készültünk, az idei szezonra. Teve, füles bagoly, láma, papagájok, törpemalacok, avagy irány a „Zoo Show”, találkozz az állatkert sztárjaival személyesen.

A nap során, minden órában érdekes látványetetést is láthatnak a látogatóink, a különlegessége az lesz, hogy kollégánk élőszóban is mesél majd az állatokról, szokásaikról.

Tavaszi baby boom! Nézd meg, hogy cseperednek az állatkölykök, a négy kamaszodó kistigris, a kislajhár, a gyűrűsfarkú maki apróságok és a cuki kis rackajuhok!

Ezen a napon: az állatkert 9.00-tól – 19.00 óráig tart nyitva. A jegypénztár az állatkert nyitvatartási idejénél 1 órával korábban zár. Ezután belépőjegy váltására már nincs lehetőség. Az állatkert melletti területen megrendezésre kerülő Családi Nap ingyenes, az állatkert a jelenleg érvényben lévő jegyárakkal látogatható

Az állatkert melletti területen egész nap koncertek, táncbemutatók, zenés műsorok váltják egymást.

Az alábbiakban olvashatják a megközelíthetőségünkkel kapcsolatos információkat.

„Családi nap Kiskúton” rendezvény zavartalan lebonyolítás érdekében 2019. április 30-án (kedd) 15.00 órától, május 1-én (szerda) 24 óráig a Nagy Sándor József út – Stadion utca kereszteződésétől az Audi Aréna sportcsarnokig terjedő útszakasz teljes lezárásra kerül a közúti forgalom elől. Az állatkertünk, a lezárás ideje alatt is zavartalanul működik. Az állatkertbe érkező vendégek az Audi Aréna ( Pesti út felől közelíthető meg) és az ETO park parkolóját tudják használni.

A lezárás érinti a 8 –as jelzésű helyi járatú autóbuszok útvonalát. A Stadion utca – Nagy Sándor József utca járati útvonal helyett, az Ipar utca – Mártírok útja terelőútvonalon közlekednek!

A terelés ideje alatt a 8-as járatok nem érintik a „Kiskúti út” – a „Stadion utca” – a „Xantus János Állatkert” megállókat, de mindkét irányban megállnak a terelőútvonalon, az „Ipar utca, Nagy Sándor József Utca” – valamint az „Ipar utca, ETO park” elnevezésű megállóhelyeken.

Kiskút liget családi nap

A 2019-ben az előző évekhez hasonlóan a KISOSZ Győr szervezésében kerül megrendezésre a Családi Nap rendezvény. Két napon át változatos programokkal várjuk Győr város lakosságát!

04. 30–05. 01., kedd-szerda

Kiskút liget, 16 órától

A fellépők között ott lesz Zoltán Erika, az Irigy Hónaljmirigy, DJ Dominique, az Alma zenekar, Bódi Guszti és Margó, Nagy Balázs, a V-Tech és a Happy Hang. A belépés ingyenes.

Állandó programok: borudvar, gastro utca, finomságok, sétahajó (Ipar csatornán). Vidámpark új szórakoztató elemekkel. Jótékonysági akció: Gézengúz Alapítvány, Győri Állatmenhely + állatsimogató.

Tölts egy élményteli napot a Gézengúz Alapítvány és a Születési Károsultakért szervezettel május 1-jén Kiskút Ligetben.

Majális 2019: május elsejei események Győrben – További progamért klikk.

Szólj hozzá!
Hirdetés
Majális 2019: május elsejei események Budapesten

Majális 2019: május elsejei események Budapesten

Komár László – Családi rocky