in

Malek Andrea: “Személyesen is ismertem Máté Pétert, de…”

Hirdetés

Máté Péter 2017. február 4.-én ünnepelné 70.-ik születésnapját.

A tragikusan korán elhunyt művészről, méltóan szeretne megemlékezni a hazai zenei szakma, ezért ez alkalomból, nagyszabású exkluzív emlékkoncerttel kíván adózni, Máté Péter emléke előtt.

Az esemény helyszíne: a Budapest Kongresszusi Központ lesz.

Fellépnek: Malek Andrea, Gallusz Nikolett, Tabáni István, Solymos Antal, Kökény Attila, a Back II Black zenekar és a Bolyki Brothers acapella énekegyüttes. Az est során felcsendülnek Máté Péter legismertebb és legkedveltebb slágerei.

„Személyesen is ismertem Máté Pétert, de akkor még kisgyerek voltam, és nem fogtam fel igazán, hogy ki is ő. Sokszor járt nálunk, mert apu hangszerelte sok dalát. Apukám csak azzal dolgozott, akit szeretett. Amikor csak tehettem, beültem a zongora alá, és hallgattam, ahogy dolgoztak. Egyszer egy nagy szabadtéri fellépésre mi vittük el neki a kottákat. Oda szaladtam hozzá és a kezébe nyomtam. Sohasem fogom elfelejteni, ahogy ott állt. Zárkózott, és titokzatos volt. Felnőttként nagyon megszerettem a dalait, mert sokszor úgy érzem, rólam szólnak. Benne ez volt a csodálatos. Úgy tudta megfogalmazni az emberi érzéseket, ahogy csak kevesen ezen a földön” – nyilatkozta Malek Andrea

Jegyek iTT a koncertre.

Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!

Vastag Csaba – Megkűzdök érted

Az Apostol együttes a X. Országos Csokoládé Fesztiválon zenélt.

Így zenélt az Apostol a Csokoládé Fesztiválon – videó